Şimdi Ara

Hayatımda yaşadığım ilk aşk lütfen yardım edin Yaş :18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler şimdi anlatmama gerek yok aranızdaki en asosyallerden biri benim.ilkokuldan hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum liseden sadece 2-3 en fazla 5tir.komşu falan da hiç yok.
    Aşk Size Basit gelebilir.yada abazanlık diyebilirsiniz.nese ben anlatmaya başlayayım.
    bir gün facebookta geziyorum facebook u duyunca kaçmayın hemen bende facebook u sevmem hatta nefret ederim ama dinleyin lütfen
    reklam ajansında çalışıyorum ve günümün yarısı boş bilgisayar başında o yüzden komik video falan için facebookta geziniyom.
    bir video nun altında bir kızın yorumunu gördüm resme tıkladım öle çok aşırı olmasada güzel bir kızdı.içime garip bir his geldi arkadaşını bile eklemeyen ben tanımadığım birini ekleyecektim.ki ekledimde

    bir süre sonra kız kabul etti ama hiç konuşmadık.bir gün aniden kızdan mesaj geldi.bir video linki vardı dinle diyordu. şarkıyı dinledim rap tarzı bişeydi kötü değildi kaliteliydi ama tarzım değildi.
    şarkıyı kız söylüyormuş.güzel söylüyon dedim dahasını konuşmadık.sonra bilgilerinden kızın msn ini aldım ve ekledim <-- olay başlıyor -->
    b,r gün sağ tık yenile yaparken birden msn den biri yazdı.bir baktım o kız php mi asp mi diye soruyordu.meğersem kız web tasarım okuyomuş yarın sınavı varmış yardım etmemi istedi.

    öle konuştuk falan filan face tede biraz konuşuyoduık face e sırf onun için giriyordum.herkesi silmiştim sadece o vardı. bir gün face i bir açtım xxx ' in ilişkisi var yazıyordu.ama tabi bişeyde diyemedim.
    açınca hayırlı olsun dedim.ney dedi ilişkin dedim.ha o mu o öylesine yalaka erkekleri uzak tutmak için dedi geçiştirdi.
    bunla aranuz git gide sıkılaşıyordu. bir gün dedim ki istanbula ajans açmayı düşünüyorum (ben konyadayım o istanbulda) oda staj yeri arıyordu benü de alsana yanına falan dedi bunu demesi hoşuma gitmişti.sonra arada bir diyor du ki babam konyadan iş aldı( nedenini bilmiyom ama 3 kez falan söyledi hiç alakası yokken) söyledikce bende birşeyler seziyordum.birgün dediki babamın iş iptal oldu konyaya gelemiyoz dedi.halbuki önceki konuşmamızda sadece babasının geleceğini söylemişti.içimdeki yeşeren umut iyice arttı.

    Bir gün msn den fotomu istedi merak ettiğini söyledi.bende verdim face te foto falan yoktu.'çok tatlı lan' diye yazdı ama bunun gerçek amaçla yazdığını düşünmüyorum hatta baskı altında yazmıştır diye düşünüyordum.

    Brgün bana kitap hediye çeki geldi.bende kızla aram gelişsin diye kitap istermisin diye sordum.oda isterim falan dedi.bende o zaman siteye üye ol da kupon kodu vereyim dedim.oda sen gönderiver dedi adres ve telefon verdi.burda ne yaptığını anlamadım ama içimdeki umut arttı. sonra kitap işinden birden vazgeçti.bende bu haberi yokken verdiği adrese kitapı akrgoladım kargo parasını bien ödedim aynı gün içinde de bunun adı soyadına bir site yaptım ikisinide aynı ana denk geldi çok da güzel oldu ben havalardayım uçuyorum.

    birgün yine durduk yerde duvarıma girip bir kaç şeyi değiştirmemi söyledi en eski gönderilere kadar hepsini beğendi neden olduğunu anlamadım ama içimdeki umut arttı

    böyle konuşmalarda sanki benm iyiliğimi düşünür gibiydi.çok seviyodum o anları. ve bir gün benm şahsı sitemin linkini paylaşmış çok güzel site diye yanında da link vardı ve içimdeki umut iyice arttı.



    ve beyler şuan bu durumdayım sizce asosyalliğin etkisiyle çok yanlışmı görmüşüm olayları yoksa haklımıyım şuanda her an face de onu bekliyorum gelsinde konuşalım diye sizce sevdiğimi söyleyeyim olsun bitsin olmazsa silsinmi bunu mu sorayım ona sizce napayım

    Okuduğunuz için teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramakasatan -- 5 Temmuz 2011; 3:34:50 >







  • Bende de buna benzer bir durum var pek bi ilerleme olmuyor zorlasam mı zorlamasam mı bilmiyorum.Birde şey var hocam ; Normalde olsa ne kaybetcem ki şeklinde gidip sorarım ama şimdi ne kaybetcem diyorum cevap "o" oluyor.Bende bu riske giremiyorum sende de oluyor mu hocam?
  • Bunu ilk defa yazıyorum .

    Özet geç .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sage29

    Bende de buna benzer bir durum var pek bi ilerleme olmuyor zorlasam mı zorlamasam mı bilmiyorum.Birde şey var hocam ; Normalde olsa ne kaybetcem ki şeklinde gidip sorarım ama şimdi ne kaybetcem diyorum cevap "o" oluyor.Bende bu riske giremiyorum sende de oluyor mu hocam?

    hocam durumumu bu kadar özetleyemezdim ya süper eline sağşlık aynı duyguyu bende yaşıyorum diyorum bunu silerim konuşmayız ama o zamanda arkadaşlığını kaybedecem diye düşünüyorum

    mesela face te açık gördüm ya yazmadan bekliyorum acaba yazacakmı diye genellikle yazıyor yazmadığı zamanlarda çevrımdışı olup gidiyor ne zaman beklediysem hep yazdı.ilk önce o yazınca o kadar mutlu oluyorum ki




  • Facebook dan ekledin ve kabul etti resmini görmediği ve seni tanımadığı halde. Yanlış da okumuş olabilirim uykum var zaten. Kızı yargılamak istemem ama anlattığına göre rahat biri gibi. Eğer tut ki birlikte oldunuz sonra çok çekersin bu gibi kızlardan kendimden biliyorum. Hayır sanki çok kişiyle birlikte olmuşum gibi böyle bir konuya ilk defa yorum yapıyorum. Neyse dediğim gibi olayı yanlış anlamış olabilirim uykum var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki seni sadece konuşacak, dertleşecek biri olarak görüyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dextercan

    Facebook dan ekledin ve kabul etti resmini görmediği ve seni tanımadığı halde. Yanlış da okumuş olabilirim uykum var zaten. Kızı yargılamak istemem ama anlattığına göre rahat biri gibi. Eğer tut ki birlikte oldunuz sonra çok çekersin bu gibi kızlardan kendimden biliyorum. Hayır sanki çok kişiyle birlikte olmuşum gibi böyle bir konuya ilk defa yorum yapıyorum. Neyse dediğim gibi olayı yanlış anlamış olabilirim uykum var.

    dostum doğru anlamışsın ben kız beni sevmiyosa diye düşünüyorum sizce ilgi duyuyormu en azından sevdiğimi söyleyeyim sevmiyosan sil beni diyeyim diye düşünüyorum ama gözüm onu kaybetmeyi yemiyor.
    ayrıca kızı güzellği için filan da sevmedim sadece sıcakkanlı oluşunu vs işte
  • sesini duydun mu ? telefonla görüştünüz mü? kameralı görüşme yaptınız mı ?kız hakkında ne kadar şey biliyorsun ? tanışalı ne kadar oldu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

    Belki seni sadece konuşacak, dertleşecek biri olarak görüyordur.

    işte bundan korkuyorum bunu nasıl öğrenebilitim
  • Yani sonuçta sadece anlattıklarınla bagliyiz sen de oyle sayılırsın. Kızı yeterince tanımıyorsun hemen söyleme sohbeti ilerletmeye bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

    sesini duydun mu ? telefonla görüştünüz mü? kameralı görüşme yaptınız mı ?kız hakkında ne kadar şey biliyorsun ? tanışalı ne kadar oldu ?

    hocam tanışalı 3 ay oldu bir kaç gün hariç her gün görüştük.o hep fotoğraf verdi zaten kız fake değil ama foto yönünden ben biraz korktum asosyal olduğumdan o kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

    Belki seni sadece konuşacak, dertleşecek biri olarak görüyordur.

    işte bundan korkuyorum bunu nasıl öğrenebilitim

    Kıza sorarak öğrenebilirsin. Ona açıl, sana karşı değişik duygular besliyorum falan filan daha sonra eğer o geri çekilirse arkadaş olarak kalalım ayaklarına yat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

    Belki seni sadece konuşacak, dertleşecek biri olarak görüyordur.

    işte bundan korkuyorum bunu nasıl öğrenebilitim

    Kıza sorarak öğrenebilirsin. Ona açıl, sana karşı değişik duygular besliyorum falan filan daha sonra eğer o geri çekilirse arkadaş olarak kalalım ayaklarına yat.

    hocam o lafı dedikten sonra arkadaş kalınırmı nilmiyom bunları söylemem zor olur ve muhtemelen yarın bu konunun linkini atacam
    ve bir ricam var lütfen gereksiz yazmayın % 90 okutacam burayı burayı okursa herşeyi daha iyi anlar diye düşünüyorum söyleyemediğim bir çok şey burada yazıyor...




  • imza - konu uyumu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

    imza - konu uyumu

    18 yıl yaşamışım son 5 senedir elimi bir kız eline değmedim(en son ilk okuldur heralde lisede kız yoktu) bir kızla çıkmadım sadece 1 kızdan hoşlandım oda bu ve güzelliği için yada çıkalım cafeye gidelim amaçlı değil eğer kabul ederse istanbula dükkan açmayı bile düşünebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

    imza - konu uyumu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ControlYourDream

    Bunu ilk defa yazıyorum .

    Özet geç .
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 5 Temmuz 2011; 4:13:32 >
  • Edit:Yorum Yapan Herkese teşekkür ediyorum kediq nickli arkadaşada teşekkür ediyorıum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramakasatan -- 5 Temmuz 2011; 4:18:05 >
  • yorum yapanlara teşekkür ediyorum
    lütfen biraz daha destek çıkın buna ihtiyacım var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramakasatan -- 5 Temmuz 2011; 4:25:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.