Şimdi Ara

Hayattan Sogudum Artıkk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler simdi anlatacagim seyler size komik gelebilir ( gelmezde ben yinede soylim ) ama cidden cok sıkıldım.20 yaşındayım.ailemle aramda sorunlarım var.sevgilim var oda ayrı bi dert zaten.ben lisede 2 kere kaldım.ya okuldan atacaklardı ben kendim bıraktım.açık lise okudum.zaten babam bana o günden beri ayrı bi gıcığı vardır.annem den yana sıkıntım yok.benim bi pc var.görseniz milattan kalma bişe.artık pc küflenmiş.kendim bildim bileli ( 8 yaşından beri ) bu pc bende.ne değiştirdik nede parça eklettirdik.o zamanlar zaten pcye fazla ilgim yoktu.8 yaşındaki biri napar ? internetten oyun oynardım.maddi durumumuz çok şükür o kadarda kötü değil.babamın kendine ait iş yeri var.öyle büyük bi yer değil ama yinede iyidir.ben çalışıyorum.bi tamir atölyesine babam tarafından girdim.ayda 1000 tl maaş alıyorum.babam bana gıcık.elektrik , su , internet faturasını benim ödemem gerekiyo.1 abim 1 kız kardeşim var.abim desen kendi kafasında.kız kardeşim 17 yaşında.3 kişi internet kullanıyo.ayda geliyo 70 tl.elektrik desen 100 tl su desen 50 tl maaşın geri kalanı evin cartına curtuna gidiyo.ay sonunda elimde kalan para ya 300 tl ya hiç.sevgilim iyi bi kız.yaklaşık 4 yıldır beraberiz.oda ailelerin tanışmasını , söz kesilmesini falan istiyo.babama bu konuyu açtım.sen daha kendine bakamıyosun ? nasıl sözlenceksin ? ailene nasıl bakıcaksın ? gibi ters cevaplar verdi.şimdi 20 yaşındayım ama 8 yaşına dönmek isterim.yeni grafikli oyunlar çıkınca insanın oynayası geliyo.pcm milattan kalma.şimdi babamın pc almasını nasıl sağlarım ? taktik lazım.

    Okumak istemeyenler için özet :

    Babam pc almıyor.nasıl aldırabilirim ? babam alıcam diyo.sözünüde tutar.12 yaşında xbox360 sevdam vardı.17 yaşında xbox 360 almıştı babam.şimdi 20 yaşındayım pc sevdam var.onuda 27 yaşında alır herhalde.sizdede böyle sıkıntılar varmı ? aydınlatın beni.Hz.eyyüb peygamberin nasıl bi sabrı olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.ama bende o sabır yok işte.istediğim şeyler 5 sene ara ile alınınca sabır falan kalmadı.sizinde yaşadığınız böyle drumlar varsa yazında bende kendimi yanlız hissetmim.

    ( uzun uzun yazdığımda bazı şeyler detaylı anlatılıyor.sonra yok durumu daha kötüler var yok pcyi napcaksın demeyin.üstteki uzun yazıyı okursanız anlarsınız zaten )







  • Calıs kendin al babanamı baglısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten çalışıyorum.1000 tl maaş alıyorum.elektrik , su , internet faturası benim üzerime.benim ödemem lazım.evin cartu curtu.elimde aysonu 300 tl para kalıyo.manitayla geziyoruz takılıyoruz.50 tl ya kaldı ya kalmadı.ben bunun neresiyle pc alim.
  • 1.20 yaş hayat için geç degil.
    2.20 yaşında biri xboxunu kendi almalı.
    3.borcunuz yoksa taksitle al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen 1k maaşla kendin aç gezersin. Birde karına çocuğuna nasıl bakacan. Adam yerin dibine kadar haklı. Sen çalışma liseyi bırak açıktan oku. Sonra 1k maaşla aile kurmak iste. Birde pc iste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iq çok düşük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelde bunu sevgilime anlat.şimdi bir yandanda kız haklı.4 yıldır beraberiz.artık ailemden fazla görüyorum.şimdi o kızada olmaz dersem bende kızda çok üzülür buda haksızlık olur.babamı bi görseniz adamda bir inat var.diyorum faturaları üzerimden al en azından.adam diyo liseyi okusaydın iyi bi konuma gelseydin bu durumlarda olmazdık diyo.adamda haklı.çok fena sıkıştım.pc sıkıntı değil hadi pcyi geçtikde ailemden yana sıkıntılar büyük.
  • pcyi boşver.öyle bi hevestir yazdım konuya.geç onuda kız çok sıkıştırıyo abi.yemin ediyorum çok kötü durumdayım.evimi terkedim nabim.yoksa babam faturaları üzerimden almicak.vallahi şimdiki aklım olsa derslerin başından kalkmazdım.
  • Ne saçma bi sonla bitirmişin la baban evlenmenize karsı çıkıyor gibi ya da bu maaşla nasıl evlenirim gibi bi son bekliyordum ben

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin söylediğin son yine iyiymiş bro.keşke öyle bi son olsa.babam karşı çıkmıyo.g**ün yiyosa sözlen tanışalım diyo.bu devirde 1000 tl maaşla kim kime bakabilirki oda doğruz düzgün iş bile değil.adam yarın beni işten çıkarsa bişe diyemem adama.kızda sıkıştırınca ortada kalıyosun işte.kız sıkıştırmasa biraz daha zaman verse belki işler yoluna girer.abimin iyi bi işi var fakat oda bizimle aynı yerde yaşamıyo.izmirde oturuyo.ondan istesem ayda bi 200 300 tl yollasa iyi olurda.pederin kulağına giderse işler karışır.
  • Yeni farkettim son harbiden kafa olmuş he
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReJiTR

    senin söylediğin son yine iyiymiş bro.keşke öyle bi son olsa.babam karşı çıkmıyo.g**ün yiyosa sözlen tanışalım diyo.bu devirde 1000 tl maaşla kim kime bakabilirki oda doğruz düzgün iş bile değil.adam yarın beni işten çıkarsa bişe diyemem adama.kızda sıkıştırınca ortada kalıyosun işte.kız sıkıştırmasa biraz daha zaman verse belki işler yoluna girer.abimin iyi bi işi var fakat oda bizimle aynı yerde yaşamıyo.izmirde oturuyo.ondan istesem ayda bi 200 300 tl yollasa iyi olurda.pederin kulağına giderse işler karışır.

    Adam haklı,kaç sene seni okula yollamış,belki dershaneye falan yolladı . O kadar para/emek harca,ee sonuç 0. Okuldan atıl. Bide o yüzle bilgisayar diyorsun. Yaşın 20 gençsin,hazırlan gir sınava ya da millettin eline,ıkı dudağı arasındaki lafa bak.. Karar senin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeş okuldan,paradan,maaşindan,kız arkadaşindan nasil pc oyunlarina bağladin hayret ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanin istedigini yap git üniversite oku. Belki o zaman sana yardimci olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ban yeme riskini göze alarak bu yorumu atıyorum ama bence sen gerizekalısın.Kız arkadaşınla bir gelecek düşünüyorsan,o parayı biriktireceksin.Biriktirmeyeceksen,pc istiyorsan 1 milyar maaş alıyormuşsun 3 milyara falan gayet güzel pc toplanıyor,harcamaları da hesaba katarsan 5 ayda falan gayet güzel bir bilgisayar toplarsın.1000 maaştan ay sonunda 300 tl kalıyorsa her tarafa çarçur ediyosundur.20 yaşına gelmişsin çalışıyorsun ve babana pc aldırmaya çalışıyorsun ve hayat yarışının içine adımını atmışsın,daha doğru dürüst hayat bile kuramamışken hala yeni çıkan oyunları oynama peşindesin.Sen bu kafada yaşamya devam etmeyi planlıyorsan o kızı bırak,senden ne baba olur ne koca.
  • Yeni mesajlarda yazdığımı okuduysan nasıl bağladım bende bilmiyorum.pc umrumda degil.evet lisedeyken yaptim bi esseklik.adamın benimle ilgili bütün hayalleri yıkıldı belki bu kadar inatçı ve baskıcı bi babam olmasaydı herşey daha güzel olurdu bide o yönden düşünsene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki benim yaptığım bütün başarılarda beni öpse ne bilim en ufak bile yapsa hatalarımı yüzüme vurmasa başkalarıyla beni kıyaslamasa daha iyi olabilirdi durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken bir benim mi gözlerim kanadi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatın gitmiş keşke çalışsaydım okusaydım diyeceğine hala pc parçası zart zurt

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam babama inat ayri yasarim ucuz bi ev bulursan tabi 300den fazla arttirirsin anladigima gore gerci zarar edersin kisin
    Edit hangi sehirdesin beraber ev tutalim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 15 Kasım 2015; 22:44:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.