Şimdi Ara

HD 3870 CRYSIS ve FIFA07 Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar kısaca sistemi tanıtıyım:
    INTEL E6750
    ASUS P5KC
    A-DATA 2x1GB DDR2 800+ vitesta extreme
    Sapphire HD3870
    Seagate 250GB sata2 7200.10
    ...

    Kısaca bu sisteme sahibiz. Sorunlarımız şu: CRYSIS'da yeni oyuna başlayıp oynayınca sorun yok ayarlar full de. Yanlız daha önce oynayıp kayıt ettiğimiz yerden başlamak üzere oyuna girdiğimizde ise simsiyah bir ekran, neredeyse hiçbirşey görünmüyor ve sadece sesler duyuluyor. Bunun sebebi ne olabilir. İlk etapta ben driver diye düşündüm. Şuan ATI 8.1 catalyst/driver yüklü fakat sorun yine aynı.
    İkinci olarakta FIFA07 de oyunun menüsünde olsun ayarlarda olsun hiçbir sorun yok. Ama ne zaman takımlar maça başlamak için saha çıkıyorlar o zaman oyun anormal bir şekilde donuyor ve kare kare ilerliyor. Fakat mvcut otutumdan farklı bir oturmda oyun açıldığında ise sorunsuz oynayabiliyoruz..
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk.ler...







  • Aşağıdaki linkte hotfix driverleri var. Hem xp hem vista için var driver.Hangi işletim sistemini kullanıyorsan onu indir ve kur.Sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.Sonucu yazarsan sevinirim.

    http://www.techpowerup.com/downloads/Drivers/ATI_Catalyst/
  • aynı sistemin Quad Core lusu ve 80gb dandik hddlisi bende vardı 0 kasma vardı 1280*1024 de hepsi full ayrıca istersen cfg ultra high indirirsin onları atarsın sonra azck kasabilir onu da ati overdriveile halledersin 20-30 Mhz işini rahat görr
  • Önerileriniz için teşekkürler. En kısa zamanda bunları uygulayacağız. Aslında sistem bana ait değil, benimki imzamdaki sistem . Bu sistemi bi arkadaşıma tamamiyle kendi seçimimle topladım. O sadece parasını ödedi . Kendisi pc den fazla anlamadığı için bana bıraktı herşeyi . Bende herşeyi ile kurup toplayıp eline teslim ettim. Ama bu sorunlarla karşılaştık. İnş sorun çözülür. Sonuçları sizede bildiririm..
  • Yaa arkadaşlar olmadı ne yazıkki. Aynı sorun devam etmekte . Varmı başka önerisi olan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.