Şimdi Ara

Hd 4850 saphire ekran kartı soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar henüz kendime yeni bir sistem topladım ve ilk kez kasayıda kendim birleştirdim. Gigabyte in kendi programı olan et6 da aldığım ekran kartı ile değerlerin normal olup olmadığını merak ediyorum. Graphics Core Clock Core 625MHz Memory 993MHz
    Health GPU 50 derece fan 1145%



  • Fan yüzdesi yanlış yazılmış sanırım. Onun haricindeki diğer değerler standart ve normal.
  • teşekkür ederim ilginiz için gerçekten tereddüt ediyordum power düğmesine basarken anakartın manualinden baka baka topladım bilgisayarı biosla ilgili de bir ayarlama yapmadım acaba voltaj ayarlaması yapmam gerekiyormuydu diye muallakta kalmıştım.
    fan için şimdide 1135% yazıyor ne değeri olduğunu çok iyi anlayamadım. Ayrıca sistemimi denetleyebileceğim ve performans değerleri alabileceğim başka programları bana önerirseniz o değerleride burada paylaşıp sistemimin verimliliği konusunda doğru bilgi alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
  • 3D Mark programı genel olarak işlemci - ram - ekran kartını zorlayacak ve sisteminize puan verecek uygulamalardan biridir. Sisteminizin stabil çalışıp çalışmadığını bu programda yapacağınız testlerle görebilirsiniz.

    Fan hızı büyük ihtimal sıcaklığa bağlı olarak otomatik artacak şekilde ayarlanmıştır. Bu ayarların tümünü driver ayarlarından (ATI Catalyst Control Center'dan) da görebilirsiniz.
  • birde ekran kartının kutusundan uzerinde cross fire yazan bir modül sanırım tam olarak ne olduğunu anlayamadım birşey çıktı bu ne için acaba bu arada 3d mark programları sistemimi algılamıyorlar sıkıntıyı çözemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zarganaaa

    birde ekran kartının kutusundan uzerinde cross fire yazan bir modül sanırım tam olarak ne olduğunu anlayamadım birşey çıktı bu ne için acaba bu arada 3d mark programları sistemimi algılamıyorlar sıkıntıyı çözemedim.


    O dımbırtı Crossfire köprüsüdür. Eğer aynı karttan bir adet daha alıp paralel çalıştırarak performansı arttırmak isterseniz (crossfire yapmak) o dımbırtı ile iki kartı birbirine bağlamanız gerekiyor. Kartı tek kullandığınız sürece o dımbırtıyı kullanmanıza gerek yok.

    "3D Mark sistemimi algılamıyor"u pek anlamadım biraz açarmısınız? (aklıma gelen şey sürücüleri yüklememiş olabileceğiniz ama en azından windows update geçerli bir sürücü bulup kuracaktır ihtiyaç dahilinde)




  • programı kuruyorum çalıştırıyorum yalnız ilk açıldığında sistem algılanıyor mesajı veriyor fakat o aşamada kalıyor program cevap vermiyor?
  • evet sonunda çalıştırdım değerler şu şekilde
    10039 3d marks
    SM2.0 score 4364
    HDR/SM3 Score 4657
    Cpu score 2476
    BU değerler nasıldır acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zarganaaa

    evet sonunda çalıştırdım değerler şu şekilde
    10039 3d marks
    SM2.0 score 4364
    HDR/SM3 Score 4657
    Cpu score 2476
    BU değerler nasıldır acaba?


    O işlemciyle normal gibi ama birde ATI'nin en son sürücüsüyle deneyin bence. 1 GB lık kartlar 5000-5500 civarı HDR/SM3 skoru alabiliyorlar.
  • bakın şu şekilde sunuyım daha doğru olacak sanırım. Herhangi bir hız aşırtma yok şimdilik .

     Hd 4850 saphire ekran kartı soru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.