Şimdi Ara

HDD bölümünü sildim, nasıl geri getiririm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Malesef bugün büyük bir hata yaptım. Bilgisayarımın Windows'u çöktü. Bende yeniden Windows kurayım derken bilgisayarımda bulunan 1. nolu HDD'im olan 120GB Sandisk SSD'deki tüm bölümleri windows kurulum ekranındaki kısımdan sileyim dedim. Herşey temiz olsun diye. Gel gelelim acele ettiğimden arada tek parça 1TB'lık harddiski de sildim (Onuda bölüm sandım:((). Fark ettiğim anda tüm işlemleri durdurup (ki windows'u kurmaya başlamamıştım daha.) harddiskin data ve güç kablolarını çıkardım (HDD ke yanlışlıkla birşey yazılmasın diye) İnşallah durumu anlatabilmişimdir. Şimdi bu sorunumu nasıl düzeltebilirim. Dediğim gibi Windows kurulum ekranında sadece SİL yaparak tek parça olan 1TB'lık Harddiskimi sildim. Şu ana kadar ne format attım ne de yeniden bölüm oluşturdum. Haydi arkadaşlar bir yardım edinde şu HDD'ki kurtaralım.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.







  • 1 tb olan hdd sistem kuruluncaya kadar çalıştırma sistemi kurduktan sonra diğer hdd de çalıştırıp recuva vb bir programla taratıp silinenleri kurtarmayı deneyebilirsin
  • windows üzerinden find and mount yazılımını yada netten bulabilirsen bootable cd olarak acronis disc director u kullan.
    2. yöntemle internet kafeye hazırladığımız hdd yi yanlışlıkla sildik, onca emek gitti derken tamamen bölümleri silinmiş oyun çakılı sistem kurulu diski olduğu gibi geri getirdik, 10 dk da.
  • MiniTool Partition Wizard Home Edition süper kurtarıyor

    Program listemde özellikle ismine ekleme yaptığım program, tavsiye ederim, bir dakikada giden tüm bölümler geri geliyor.
  • AOMEI.Partition.Assistant.PE.5.5
    Bu arada: UEFI kurulumu için kullandığı diskleri veri kayıpsız GPT olarak değiştiren program, buda işini çok iyi yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01myavuz

    MiniTool Partition Wizard Home Edition süper kurtarıyor

    Program listemde özellikle ismine ekleme yaptığım program, tavsiye ederim, bir dakikada giden tüm bölümler geri geliyor.

    Çok ama çok teşekkür ederim. MiniTool Partition Wizard Home Edition programı ile 10 sn.'de tüm bilgilerime kavuştum. Kayıpsız ve zahmetsiz. Herkese tavsiye ederim bu programı. Bu forumu bu yüzden çok seviyorum. Emeği geçen ve bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.