Şimdi Ara

HDD görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • laptop ımda 2 hdd var. birisinde sistem ve driver lar filan bu çalışıyo güzelce.
    ama diğer hdd de kişisel dosyalarım vardı bu hdd göremiyorum. aygıt yöneticisinde filan heryerde gözüküyor ama bilgisayarımda gözükmüyor. Dosyalarımı görmem lazım lütfen yardım edin...
    windows 7 ultimate...



  • Masaüstünde "Bilgisayar" simgesine sağ tıklatıp "Yönet" sekmesine girip oradan Disk Yönetimine girin. Oradan şu an sistemde görünmeyen hdd'i bulup etkin hale getirin bu işlem sırasında biçimlendirme sorarsa mutlaka "hayır" deyin.
  • çok basit denetim masası bilgisayar yönetimi oradan disk yönetimi daha sonra depolama sıkkına basın ve oradan göremediginiz hdd nin üstüne bastıktan sonra sürücü harfi büyük ihtimal silin mis sürücü harfi atarsınız bilgisayarımda gözükür bendede yaklasık 10 tane bölüm var hddlerde toplam her format sonrası bir bölüm yok oluyor bende bu şekilde geri getiriyorum...
  • Tamamen windowsun güvenlik ayarları ile ilgili.
    Windows muhtemelen sürücü ismini görüyor fakat erişimi engelleyerek içeriğine ulaşmanıza izin vermiyor ve diski biçimlendirmenizi tavsiye ediyordur. Ben Win7 de böyle bi sorunla karşılaştım. Çözümü şu.
    Sağ tuşla sürücüye tıklayıp, güvenlik, gelişmiş, izinleri değiştir (burdan kendi kullanıcı adınızı seçiniz), düzenle, tam denetim izin ver kutusu tıklanacak ve tamam uygula. Bundan sonra tüm klasörleri sizin kullanımınıza açacak geçmiş olsun.
  • onder12 bir sonuca ulasabildiniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.