Şimdi Ara

hdd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar anakartım asus a7v600-x. bios hdd görüyor. bilgisayar açıldıktan sonra sürücü denetimi yaparken hdd hatası veriyor. p.s.hdd fail. partition programları görmüyor. xp kur da partition seçeneklerine geldiğinde disk boyutu gözüküyor fakat biçimlendirme veya başka bişey yapamıyorum. hdd başka bi anakart üzerinde sorunsuz çalışıyor. asusun kendi sitesinden en son biosu indirip biosu güncelemeyi denedim, awdflash programı yüklemek istediğim biosun öncekinden yeni olmadığını söledi. vs. vs.

    YAR BANA Bİ ÇARE :)

    yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: kayip_

    arkadaşlar anakartım asus a7v600-x. bios hdd görüyor. bilgisayar açıldıktan sonra sürücü denetimi yaparken hdd hatası veriyor. p.s.hdd fail. partition programları görmüyor. xp kur da partition seçeneklerine geldiğinde disk boyutu gözüküyor fakat biçimlendirme veya başka bişey yapamıyorum. hdd başka bi anakart üzerinde sorunsuz çalışıyor. asusun kendi sitesinden en son biosu indirip biosu güncelemeyi denedim, awdflash programı yüklemek istediğim biosun öncekinden yeni olmadığını söledi. vs. vs.

    YAR BANA Bİ ÇARE :)

    yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.


    Öncelikle harddiskin sata mı ide mi?
    Harddiskinin data ve power kablusunu değiştirerek dene. Ayrıca anakarta takılansslotunu değiştirerek dene.
    Ayrıca deneme amaçlı pc de takılı gereksiz bileşenleri çıkar. CD ROM vs gibi.
    Biostan şüpheleniyorsan bisonu resetleme yöntemini izle.

    Harddiskin camperlerıyla oyna.
    Partition Programlarıyla harddiskinin bölümlerini silip yeni bölüm oluşturmayı dene. Mesela HirenBoot CD deki Acronisi kullanabilirsin.......

    Vs vs......




  • hdd ide. boot cd ile bişeyler yapmayı denedim olmadı. hiç bi partition programı görmüyor. kabloları jumperı farklı bi ide yuvası hepsini denedim. zaten jumper ile alakalı bi durum olsa bios da görmezdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.