Şimdi Ara

HDMI 2.1 kablo birleştirme mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    Öncelikle konuyu nereye açacağımı bulamadım eğer yanlış yerse doğru yere taşıyacak olan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.


    Elimde iki tane orijinal HDMI 2.1 kablo var. Birisi PlayStation 5'ten birisi de Xbox series X'ten. Bu kabloyu xbox'a takacağım fakat ikisi de kısa geliyor. HDMI birleştirici alsam mesela aşağıda örnek olarak koyduğum, bu aparatların da HDMI 2.1 standardını desteklemesi gerekiyor mu? Yoksa sadece birleştirici olduğu için iletken olması yeterli mi. Elbette ki neidiği belirsiz no name bir marka almayacağım. Tv 4k 120 hz destekli. Araya taktığım 70-80 liralık bir aparat yüzünden 4K 120 hz'i kaybetmek istemiyorum.


    3 metre bir kablo alsam işimi görecek ama bu orijinal kablolarda elimde boş duracak, onları da değerlendirmek amaçlı böyle bir yol düşündüm.


    Almayı düşündüğüm birleştirici;


    https://www.amazon.com.tr/dp/B00B2HPAE6?ref_=cm_sw_r_apann_dp_HF4DAJFN3X51WAKD2EG1


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ürün görsellerinde 4k 60hz olarak lanse edilmiş, buradan hdmi 2.0 olduğunu anlıyorum ben ve hdmi 2.1 desteği olduğunu sanmıyorum.

  • Bakır kablolar max 5m ye kadar kesintisiz veri iletiyor. Daha fazla mesafeye ihtiyacınız varsa fiberoptik hdmi 2.1 kablo alabilirsiniz aşırı pahalı değiller. Bende az önce 20m hdmi 2.1 fiber kabloyu 1.4k ya aldım. Bu kablolar 100m ye kadar kesintisiz veri iletimi yapabiliyor. Bakmanızı tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mesajda belirttiğim gibi 3 m yeterli benim için. Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam, hdmi switch gibi bir cihaz sizin işinizi görür muhtemelen aşağıdaki linkteki gibi. Tr de bu tarz elektronik araçlar çok bulunamayabiliyor. Diğer platformları bi araştırmakta fayda var.
    UGREEN 8K HDMI 2.1 Switch 2 In 1 Out HDMI Switcher HDCP 2.2/2.3'ü destekler, PS5, Xbox vb. ile uyumludurhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09S5YS68P?ref_=cm_sw_r_apin_dp_FRRQ81361148YMMKC4QN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.