Şimdi Ara

HEDEF BELİRLEMEDE ZORLANAN Bİ ÜNİVERSİTE ADAYI I!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan 11.sınıf sayısal bölüm okuyorum.Hafızlık belgem ver.Kafamda meslek olarak genellikle mühendislikler var ama hafızlık belgesi beni ilahiyat ta çok öne geçireceği için kafamı karıştırıyor.Ayrıca sözel ezberim iyi olduğu için de hukuk da düşünüyorum.Ama sayısal okuduğum için biraz korkuyorum hem sayısal dersleri yapıp bir yandan da sözel derslere çalışmam gerekicek.
    Mühendislik olarak yazılım,bilgisayar yada mekatronik mühendisliği düşünüyorum.Sizce hangisi daha iyi? Hangisi ile daha rahat iş buluk daha kaliteli bir hayata sahip olurum lütfen yardımcı olun.Biran önce hedefimi belirleyip o yönde çalışmaya başlamam gerekiyor.



  • Bir mekatronikçi olarak eğer kendini her zaman güncel tutacak ve elektronik le yetinmeyip hem yazılım hem de mekanik olayları seviyor isen tavsiye ederim dostum . Bölüm hakkında ayrıntılı detay istersen PM ata bilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selam, bu hesapta her hafta düzenli olarak bir mesleğin tanıtımı oluyor. Kafandaki bölümlerle ilgili meslek videolarını o mesleği yapanların ağzından dinlemek seçimler konusunda yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLrV9BWrfffju1HMo3kN_pep0MBvqV8PRY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.