Şimdi Ara

Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Arrowhead tarafından geliştirilen ve Sony tarafından kullanıcılara sunulan nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için olumsuz gelişmeler yaşamaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde oyunun PC sürümüne PlayStation Network bağlantı zorunluluğu getirileceği açıklandı. Şimdi ise bu durum kullanıcılar tarafından öfkeyle karşılandı.
     
    Helldivers 2 olumsuz inceleme almaya devam ediyor
     
    '' 
     
    Sony tarafından açıklanan detaylara göre Steam'de 30 Mayıs tarihinden itibaren oyunu oynamak için PlayStation Network hesabı oluşturmanız ve hesabınızı bağlamanız gerekiyor. Bu hamle sonrası kullanıcılar oyunun Steam platformuna gitti ve sayfayı olumsuz eleştiri yağmuruna tuttu. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 1 gün içerisinde 100.000'den fazla olumsuz inceleme aldı.
     
    Geliştirici ekip tarafından yayınlanan bir gönderiye göre bu durum güvenliği arttırma amacıyla yapılıyor. Bu kadar olumsuz incelemenin ortaya çıkmasından sonra ise ekipler oyunculardan özür diliyor. Bildiğiniz üzere oyun ilk çıkışıyla beraber PlayStation Network hesabını zorunlu kılıyordu. Ancak kısa süre sonra bu zorunluluk ortadan kaldırıldı. Şimdi ise yeni bir durumla daha karşı karşıyayız.







  • Geliştirici özür diledi ama hala psn zorunlu olması gereken
  • Tabi tabi rekabet unsurunun olmadığı coop tarzı oyunda kesin güvenlik için bunu yapıyorlardır. Asla ve asla sonynin 3. partilere milyonlarca kullanıcının bilgilerini satması için değildir yani.
  • Yalnızca hesap bağlama değil topluluk yöneticilerinin gamsız, profesyonellikten uzak şımarık açıklamaları oyuncuları iyice kışkırtıp tetikledi; açıkça bunu daha rahat kullanıcı banlamak için getiriyoruz diye açıklamaları var, üzerine bu yöntemden memnun değilseniz oyuna negatif inceleme verebilirsiniz diye de ukala bir yanıt vermişler:d
  • Sony oyunu 100 ülkeden delist etti yani geri adam atmayacaz seve seve bağlayacaksınız o hesapları diyor herhalde yapcak bi şey yok
  • Olumsuz yorum almis mis. O yazanlarin yuzde 95 i oyunu hala oynamiyorsa hicbirsey bilmiyorum.
    Psn zorunluluguna ragmen oyuncu sayisi yine dusmeyecektir. Oyun sektorunde en buyuk 2 yuzlu bes para etmez oyuncu kitleleridir oyle olmasa bozuk ve bitmemis oyunlari on spiarisle bile alan tipler olmazdi.
  • Sony bu jenerasyonda sıvadıkça sıvıyor.
  • Valla ben kızmıyorum Sonynin yaptığı oyunlara ağzının suyu aktığı halde fanboyculuk yapanlara ders olsun iyi yapmış Sony oynamak isteyen Psn hesabı edinir bağlar oynar bu kadar net..Xbox adam olaydı da şu Sony nin yağtığı exc. Oyunların 3 te birine bari bir yetişip exc.düzgün oyun çıkaraydı.(Ps3-Ps4-Xbox 360 sahibiyim)
  • sony geri adım attı sonyi babasının şirketi gibi savunanlar ağlamaya devam edebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.