Şimdi Ara

Henry Barcelona'lı oluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Henry Barcelona'lı oluyor!
    Transfer sezonunda sezonun ilk büyük bombası patlamak üzere. Yaklaşık iki senedir süren Henry - Barcelona flörtünün bittiği tüm Avrupa basını ve İngiltere kabul etmiş durumda. Uzun süredir söylenti şeklinde geçen transfer dedikodusu bir söylenti olmaktan çıktı ve gerçekleşti.

    Arsenal'in Fransız yıldızı Thierry Henry Barcelona'ya transferinin sonuçlandığı belirtiliyor. İspanyol Cadena Ser radyosunun verdiği bilgiye göre Henry artık Barcelona'lı. Cadena ser radyosu daha önce David Beckham ve Zinedine Zidane'ın Real Madrid'e transferlerini dünyaya duyurmuştu.

    Avrupa basınınca da doğrulanan ve Ada'da bir anda gündeme oturan bu gelişme Barcelona'lı futbolseverleri heyecanlandırmış durumda. Verilen bilgilere göre Henry ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak. 29 yaşındaki oyuncunun 24 milyon avro bonservisle Arsenal'den Barcelona'ya transfer olacağı ifade ediliyor.

    Yıldız futbolcunun Barcelona ile adı geçtiğimiz yıl da çok ciddi bir şekilde geçmiş fakat Henry Arsenal'de kalacağını açıklayarak kulübü ile olan sözleşmesini 4 yıl daha uzatmıştı. Arsenal'li taraftarlar ise 8 yıldır kucak açtıkları Henry'nin gideceği haberini almasıyla birlikte hayal kırıklığına uğramış durumda. Konu ile ilgili Arsenal'in menajeri Jeff Weston'a ulaşan BBC ise verdiği bilgide Weston'un haberi yalanlamadığını ifade etti.

    Arsenal tarihinin en golcü ismi Herhangi bir son dakika değişikliği olmaz iseThierry Henry kariyerine yeni bir sayfa açacak ve gelecek sezon Barcelona formasıyla Camp Nou'ya çıkacak. Premier League'de 2001-2006 sezonları arasında 4 kez gol kralı olan usta futbolcu artık Ronaldinho'lu, Messi'li, Eto'o'lu Barça için ter dökecek.


    22.06.2007

    Kaynak : Sporx.com dış haberler







  • henry 24 milyon avro

    ribery 25 milyon avro
  • Oldu bile.

    Of of of.Hücuma bak.

    Ronaldinho-Henry-Messi.

    Basket maçı gibi skorlu geçer maçlar herhalde artık....
  • helal olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: solidfb

    Oldu bile.

    Of of of.Hücuma bak.

    Ronaldinho-Henry-Messi.

    Basket maçı gibi skorlu geçer maçlar herhalde artık....


    Eto ?
  • 30 yaşında

    4 sene sözleşme

    24 milyon euro

    alan club: barcelona

    ama henry nin gönlü genç kendini 19 yaşında hissediyomuş...!!!

    anlayan anlar...
  • gitme henry yakma arsenali
  • Arsenalda güzel takıldı henry bence barça da oynamasında bir sorun yok ama kesinlikle fransa ligine geri dönmesin derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.