Şimdi Ara

Hepsiburada.com sıfır müşteri memnuniyeti bunu bilerek mi yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar hepsiburada.com dan geçen gunlerde linkteki ürünü satın aldım.
    https://www.hepsiburada.com/hp-15-db1051nt-ryzen-5-3500u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7dq47ea-p-HBV00000Q2CFP?magaza=Teknorya

    Ürün tarafıma bozuk bir sekilde geldi. HP müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. Benden birkaç belge ve arızaya dair bir video kaydı istediler. Daha sonrasında bana ürünü satıcıya geri gondermemi söyleyen bir mail attılar.

    Ürünü satıcıya mail ile geri gönderdim. Ürünüm iadesi reddedildi. Reddedilmesi üzerine Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım ve mesaj attım. Gelen cevap telefonda da aşağıdaki mesaj ile aynıydı.

    Hepsiburada.com sıfır müşteri memnuniyeti bunu bilerek mi yapıyor?

    İndex bilişimi ve HP yi tekrar aradım. Durumu belirttim. Ürünün satıcı tarafından gönderilmesi gerektiğini söylediler. Bu arada 14 günlük süre geçtiği için iade kodu oluşturamiyordum. Hepsiburada müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Ürüne iade kodu istiyorum dedim. Bu şekilde iadeniz yine reddedilir. Servis raporu almanız gerekiyor dediler. Neyse iade kodunu tekrardan alıp mailin çıktılarını ürünün kutusunun heryerine yapıştırıp yolladım.
    Bu arada iadem reddedilmeseydi alacağım bir laptop vardı. 14 günlük süreyi geçirmek için mi reddedildi bunu bilerek mi yapiyorlar anlamadım. Bu süreçte ürünüm sonrasında iade alındı fakat alacağım ürüne zam geldi. Ayrıca sepette geçerli 100tl bir indirim kodum vardı. Kod da hesabıma iade edilmedi. Tek seferlik bir kodmus. Ürün bozuk geldi iade ettim, diyorum. Yapacak bir işlemimiz yok diyorlar. İşin özü musteri her zaman haklıdır lafı bizim ülkede boş sözden ibaret aksine olumsuz bir durumda musteriyi ugrastirip duruyorlar.

    Bu arada sonrasında almayı düşündüğüm laptop aşağıda linktekiydi. İade olsada alsam diye bekliyordum. Forumda sıcak fırsatlar da konusuda var. 3698 TL'ye satılıyordu.

    https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-ec0005nt-amd-ryzen-5-3550h-8gb-256gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8bn44ea-p-HBV00000OGOUN?magaza=Hepsiburada







  • alacağın laptop un yorumlarına baktım, kimisi bütün oyunları ultrada açıyorum demiş, kimisi zorlarsak low da açıyorum demiş, düşük model oyuncu laptop una bu kadar yorum şaşırttı, oyun derken herhalde Mario oynuyorlar
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Windows yüklü değil diye 1 veren bile var. Yorumlar çok önemli değil. Şuanda bu fiyata alınabilecek en iyi seçeneklerden biri bence.
  • Ürünün neyi bozuktu?
  • Cihazın içerisinden cızırtı sesleri geliyordu.
  • DramaYoLLaRI D kullanıcısına yanıt
    cw performansa etki etmez, bozuk sayılmaz cihaz tabi isteğe bağlı yenisi ile değiştirebilirsin, iade de edebilirsin
  • Burada önemli olan müşterinin bozuk ya da hasarlı ürün alması değil önemli olan sadece alması ve paranın Hepsiburada ya geçmesi. Gerisi önemli değil. Vatandaş uğraşsın. Ben bunlara Twitter'da bir mesaj yazdım 2 dk sonra aradılar nasıl ben olduğumu bildilerse neyse arayan bayan ama Fatih bey bik bik bik bik bik bik dedi ben de kapattım. Şimdi yine arıyorlarmış bunu görüp
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    cw değildi hocam. Fan biryerlere sürtüyor ya da farklı bir sorun vardı. Cw ekran kartlarında olmaz mı? Benim aldığım ilk cihazdi. Ekran kartı yoktu.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Evet çok doğru problem oldumu müşteriyi uğraştırma dan halletmiyorlar. Birde herşeyi geçtim ben bu siparişte indirim çeki kullanmıştım. Cihaz sorunlu geldi ve HP müşteri hizmetlerinin teyidi ile ben bunu iade ettim. Bana indirim çekini tek kullanımlık diye geri de vermiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.