Şimdi Ara

Hepsiburada Kargoda Çalınan Siparişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben hepsiburada mağduruyum, benim olayım biraz farklı. 16 aralık 2017 tarihinde ssd siparişi vermiştim 18 aralıkta kargoya verilmesi gerekiyordu o gün bana faturayı mail olarak gönderdiler, uzun süre bekledim ve sipariş sürekli kargo sırasında diye görünüyordu ve hala öyle, kaç kere müşteri hizmetlerini aradım mesaj attım hep ilgili birime iletiyoruz deyip geçiştirdiler. Ben hala niye gelmedi ne zaman gelecek derken bir hayırsever beni arayıp ssd kutusunun üstündeki faturada senin ismin ve numaran var dedi. Yani ben kargo gelecek diye beklerken şerefsizin biri kargoyu çalıp ürünü başkalarına satmış. Bende tüketici hakem heyetine başvurdum, para iadesi talep ettim. Sizinde başınıza gelebilir hepsiburadanın çalıştığı kargo firmasında hırsız var. Zaten müşteri hizmetlerinin bana verdiği cevap hep aynı kargo birimi ve depo birimi ile iletişime geçilmiştir süreç devam ediyor diyorlar. Ürünün kaybolduğu veya çalındığını söylemiyorlar. Siz de paranızı kaptırmayın bu hırsızlara.
    Lütfen daha çok mesaj atalım konu üstlere çıksın herkes görsün hepsiburadanın yaptığını.

    Hepsiburada Kargoda Çalınan Siparişim
    Hepsiburada Kargoda Çalınan Siparişim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • keşke havale yapmasaydınız. kk ile ödemiş olsaydınız harcama itiraz formu doldurmuş olurdunuz.
  • Up yukarıda kalsın.
  • Hocam aynısını yaşadım.Laptop aldım başta kargo şirketi olarak aras kargo girildi fakat takip no girilmedi bir kaç gün sabrettim sonra aradım kargonun aras kargoya teslim edilmiş fakat takip numarası girilmemiş olarak görülmüştür dendi aradan bir kaç gün geçti gerekli birime ilettim şikayetinizi size dönüş yapacağız dediler yine çözülmedi sonuç.

    En son bir iş çıkışı yorgunluğun verdiği sinirle bir aradım aklınıza gelebilecek her şeyi söyledim 2 gün sonra laptop geldi
  • Benim de kulaklığımı değiştirmediler, ilgili servise yönlendirmediler.

    Ben de para iadesi istedim, adamlar işi yokuşa sürdüler.

    Para iadesi için tam 6 ay uğraştım bunları süründürmek için şükürler olsun ki aldım paramı.

    Hepsiburada eskiden merkezli bir şekilde çalışırken iyiydi fakat işini mağazalara dağıttıktan sonra çok aksi şeyler yaşanmaya başlandı.

    Umarım en kısa zamanda mağduriyetiniz giderilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.