Şimdi Ara

Hepsiburada rezaleti ( 38gün oldu iademi yapmıyorlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Hepsiburadanın kendi firması olan hepsi homedan 13 Temmuz 2020 tarihinde iade ettiğim 231464002 Nolu siparişimin üzerinden hali hazırda 38 gün geçtiği halde iadem hakkında işlem yapılmadı. Bu süreçte yaklaşık 10 kere müşteri hizmetleriyle telefonda, bir çok kez de uygulama içindeki mesajlaşma menüsünden konuştum. Fakat her seferde yapabildikleri tek şey "ilgili birimlere aktardıklarını" söylemekten ileri gidemedi.


    Ürünün iade edilmemesinden öte olarak hepsiburadanın söylediği her şey yalan çıktı. Şöyleki 4 ağustos tarihinde yani 16 gün önce bana dedikleri şey sorunun en çok 2 iş günü içerisinde çözüleceğiydi. Fakat 13 iş günü geçtiği halde çözülmedi. Yine bu süreçte aradığım her seferde 2 iş günü içinde çözülecek dedikleri halde hiç bir seferde çözülmedi. Yöneticimiz sizi arayacak dediler kimse aramadı. Ürünün iade edilmemesinden öte sürekli yalan söylemeleri çok daha büyük bir ahlak sorunu.


    Ürün muhtemelen ya kargoda ya depolarında kayboldu. Fakat bu sebepten ötürü beni mağdur ediyorlar. Böyle düşünmemin sebebi de şu. Teslim firması olan horoz kargoyu hepsiburada nın sunduğu kargo takip numarasıyla aradığımda kargo numarası yanlış diyerek telefon yüzüme kapanıyor hiç bir yetkiliye ulaşamıyorum. Hepsiburada müşteri hizmetleri 4 ağustosta mesaj olarak kargonun kendilerine teslim edildiğini söyledi. Fakat yine hepsiburadanın kendi sistemlerinden kargo takibi yaptığımda horoz kargonun en son güncellemesinin 18 temmuz'da yapılmış durumda ve kargon "işlem sürecinde" olarak gözükmekte. Yani hepsiburadan diyorki ürün bende, horoz diyorki kargo yolda, horozu aradığımda ise kargo no yanlış.


    Hiçbir somut yardımda bulunamayan, standart prosedürlerle hareket ederek 38 günlük bir iadeye dahi standartlar dışında bir çözüm geliştirmeyen, sürekli olarak yalan taahhütler veren bu firmadan hiç bir şekilde bir daha alışveriş yapmayacağız. Size de tavsiyem yapmamanız yönündedir. Olayın en büyük problemi ise satıcı başkası değil kendileridir ve sürekli olarak yalan söylemeleridir.


    Herkesin görmesi adına konuyu yukarılara taşırsanız sevinirim arkadaşlar. Umarım siz hiç böyle şeyler yaşamazsınız.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.