Şimdi Ara

Hepsiburada ve İphone 15 ön spariş rezilliği serisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi Sizinle uzun olarak Hepsiburada isimli firma ile olanları anlatacağım.


    Ön sparişleri açıldığı gece HB üzerinden saat 00:31 de İphone 15 pro mx 512 için alışveriş yaptım. Yaparken karşıma 6 taksit çıktı. Güzel dedim, seçtim aldım. Üstekil sözleşmeye de baktım orada ürünün "vadeiz" satıldığı yazrken ben 6 taksitle aldım.


    Ertesi gün "iptal edilecek şu olacak bu olacak" lafları dolandı, gerçekten de iptal olması için 15:31 de beni Eda isimbi bir bayan aradı. HB'da çalışan bu insan "sistemsel" bir hatadan bu sparişi iptal etmeliyiz dedi.


    Dedim ki tamam sorun yoki edin "ama" ben ürünü istyorum, bu saatte kaltım ve aldım. Eda hanım "buna imkan yok" dedi, yani spariş iptal edilecek ve para hesaba geri yatacakmış.


    Kabul etmiyorum dedim, eda hanım "özür mahiyetinde" 500 tl'lik hediye çeki tanımlayacağız dedi. Bir an durdum, "yani" dedim. Bu pazara yani 24 Eylül'e kadar geçerli hediye çeki vereceklerini, bunu ipgone alımında kullanabileceğimi söyledi.


    Peki dedim, "15 pro max" ne zaman stoğa girecek, demesin mi bana 28inde.. Haydaaa dedim, Eda hanım siz bana "hiçbir" zaman kullanma şansım olamayan hediye çeki veiyorsunuz üstekik ürün gecikiyor ne zaman geleceği de belli değil..


    Başladım bu saçma durumu açıklamaya.. 20 dakika kadar konuştuktan sonra Eda isimnli bu arkadaş yüzüme telefonu kapattı...Bir anda beynimden vurulmuşa döndüm. HB premium üyesiyim, yılda bir sürü alışveriş yapıyorum ve suratıma kapanıyor.


    Bir saniye ya, ben suçlu değilim ki sizin sisteminiz bozuk. Önce Twitter üzerinden yazdım "yok siz bize şunu bldirin" klasik mesajı attılar. Şikayet ettim ama yine ses yok, canlı bağlanırım dedim.


    Bu gün saat 17 gibi Raziye isimli bir temsilci ile durumu konuşmaya başladıım. yüzüme kapatılan telefondan , mağüdur duruma düşmemeize kadar. Tam 1 saat yazdım, 1 saat.. artık raziye bezdi beni mecburen Hasan isimli birine bağladı o da aradı beni.


    "Benim suçum yok, haksız yere beni mağdur ettiiniz, sunun için özür diliyorsunu ama 500 tl hediye çeki sadece iphone için, o da stoklara 28'inde girecek, çek bu pazar bitiyor. Hasan bir kaldı, durumu anlamaya çalıştı ve anladı. Sistem saçmaladı.. Dedi ki bana "size" söz veriyorum istediğinzi yerde kullanacağı ız 500 tl hediye çeki vereceğiz.


    Peki dedim Hasan bey, sonra akşam oldu sms gelmedi durum bilgisiyok, canlı yardıma bağladım.


    Bu sefer karşıam Uğut çıktı durumu anlattım on takika konuştum o da ne, arkadaş da yüzüme sohbeti bitirmesin mi? yine bağladım, bin bir özür ay yanlışlık oldu. süreç ilerliyor hediye çekiniz var dedi. Ya deidm skt'si hasan bey tarafında uzatılan çekin geçerlilik tarihi ne diye sordum ne desele bu pazar.


    En başa geri dönük.. başladım Uğur'u darlamaya, sonunda 22:3o da Hasan yine aradı, size söz verdim çekiniz geçmeyecek, 500 tl istediğiniz üründe kullanacaksınız dedi.


    Şimdi yarın yine arayacak, yine hayatlarından bezdireceğim bunları. kimse kimsenin yüzüne küfür yoksa telefonu kapatamaz. HB "sözümüzde" dururuz diye saçma sapan bir açıklama ile uygulama ekranını açacağına bir kullanıcılarıa yaptıkların baksın. Mesele Kıvanç'a para vermek değil..


    Bu saçma süreç bittiğinde bir daha bu siteyi kullanmayacağım, kardeşim de sildi, eşim de sildi. Bu kadar kötü bir muamele görmedim ben. Şimdi diyeceksiniz ki "ya amazon varken!" ben oradan da alıyorum ama brada ilk defa sorun yaşadım, çözselerdi sorun yoktu ama olmayan cihazı mı sattılar yoksa sistemsel bir hata mı blmiyorum ama ürün şu anda yok. Ben amazondan aldım, HB buradayla uğraşacağım. Hem tiwtter hem şikayet var hem de Cimer.. bu terbieyesizliğin bedelini 500 tl oalrak alacağım.


    Sonuç olarak "benim gibi mağdur" olan bir sürü insan var, arkadaşlar kazanacağız. bizimle dalga geçmeye hakları yok. 8 yıl önce Asus'a dava açtım kazandım, vatan bana dava açtım kazandım, yine kazanacağız, bu adaletsizlik yanlarına kalmayacak.









  • Okumadım, yanlış anlaşılmasın tahmin edebiliyorum neler olduğunu.


    HB,Trendyol, n11 buralardan alışveriş yapılmaz. Bunlar her zaman için kendi menfaatlerini koruyan firmalar. Kaç kere hakaret vs olamdığı halde yorumlarım yayınlanmadı. Sahte ürünler satılıyor diye defalarca söylendi yaptırım 0. Satıcı aptal aptal çakallıklar ile seni mağdur eder, gider söylersin; ''mıy mıy mıy mıy'' papağandan hallice mh gelir. Çözüm var mı? yok.


    Kusura bakmayın da sizler tüketici olarak tepkinizi orataya koymazsanız daha böyle çok satışlar iptal edilir. Şu yaşadığınız rezilliği gidin ilgili ilanın altına yazın bakalım, yayınlıyorlar mı? Sonunda tepki koyup silmeniz iyi olmuş.


    Geçmiş olsun bu arada, canınızı sıktığınıza bile değmez ama işte insn böyle çakallıklarla uğraşınca canı sıkılıyor. Ne olurdu yani 3-5 tane iphone'u da ''iyi niyet'' göstergesi olarak bu seferlik verseydi?


    Amazon babamın malı değil ama şu an için TR de tek düzgün iş yapan yer orası.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.