Şimdi Ara

Hero tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki adet sorum olacak. Oyuna başlayalı bir süre oluyor ve bazı heroları oynadım. Şu an 10.000e yakın param var ve hem ilerde ranked maçlarda kullanabileceğim hem de eğlenceli Assasin OLMAYAN herolar arıyorum. İlk olarak bu tarz bir hero önerebilir misiniz ? Oynamadıklarım: The lost vikings, Thrall, Anub'arak, Azmodan, Brightwing, Murky, Diablo, Nova, Tyrande, Gazlowe, Abathur

    2. olarak da Abathur hakkında sorularım olacak. Baya ilgimi çekti ama ranked maçlarda nasıl gider ve oynanışı zevkli mi diye öğrenmek istedim. Teşekkürler.

    Ha son olarak aklıma gelmişken yazayım. Ranked maçlardan ödül alma durumu var mı ? Betada başladığımız için ödül vs. alma ihtimalimiz var mı :P



  • Brightwing öneririm ya da tyrande.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brightwing çok eğlenceli bir hero. Hero olarak ranked matchlar da Stiches i de listeye almanı tavsiye ederim.
  • - hero lig ranklı maçlar için en az 10 kahramanın olması lazım ve 30 level olman lazım.. 10 kahramanın henuz yoksa eğer 10bin gold ile ucuz kahramanları açtırmanı tavsiye ederim.. Euro ile kahraman almayacaksan...
    - 10 kahraman olunca; warrior için Arthas yada Diablo, support için; Lili, Uther; speacileast için Zagara ve Hammer öneririm
  • Warrior - Diablo, Stıtches, Arthas
    Support - Brightwing, Rehgar, Uther
    Specialist - Azmodan, Murky, Sylvanas

    Üstteki çoğu şampiyon herhangi bir takım komposizyonuna çok rahatlıkla uyum sağlayabilir. Tercih için hangi rolde az şampiyon açıksa ona göre tercih yapardım.

    Abathur hakkında çok fazla şey yazılır çizilir. Oyuna ilk başlayanların troll damgası yiyeceği tek şampiyon kendisidir. Twitch'de bir ara izleme fırsatı buldum. Çok rahat backdoor yapıp kuleleri minyonları ile temizlediğine şahit oldum. Oynamayı bilmek için alıştırma yapmak lazım. Malesef kendisini oynama fırsatı bulamadım.
  • selam dostum kısaca sorduğun herolar hakkında fikirlerimi paylaşmak istiyorum,

    The lost vikings, bu hero 3 ayrı kahramandan oluşan vereceğin talentlere göre hayatta kalma ya da hasar arttırabileceğin bir heroya dönüşmesiyle beraber oyunun mapine göre verebileceğin 2 güzel ultiye sahip ve oynaması aşırı zevkli bir herodur oynarken asla sıkılmazsın.

    Anub'arak, yakın dövüş mekaniğine sahip olmakla beraber, bazı talentleri sayesinde tanka yakın bir melee dps elde edebilir hayatta kalmanı artırabilirsin, bu heronun en büyük özelliği her kullandığın skillde, içinden küçük böcekler çıkartması, zor durumlarda "E" skili ile çok rahat kaçabilmesi, "Q" skilli ile stun+dmg vermesi, "W" skilli ile üzerine kalkan açıp defansını arttırması bu heroyu komplike bir hero yapmakta.

    Thrall, hybird asassin herosu aslında "Q" skilli ve "W" skilli range atak yapıyor keza ultiside öyle.. fakat asıl işi "E" skilinde ki wind fury yapar talent ağacında "E" üzerine ne varsa gözün kapalı verebilirsin :) biraz daha oyununu geliştirdiğinde Hp regene yönelik talentlerde düzenleyebilirsin, ultin ile ister deprem yaratıp dmg+stun verir - ister 10sn boyunca rakibi ulti açtığın alanda slowlayıp acı çektirebilirsin buda çok güzel bi hero.

    Azmodan, heroların specialistler arasında en fazla HP ye sahip olanı, lvl 20'de 6000, azımsanmayacak bir rakam olmakla beraber bir çok tankın lvl 20 hp sinden daha yüksektir, mekaniği basit, hayatta kalma yüzdesi ise en zayıf herolardan biridir (eğer alanda yalnızsan) o yüzden çok uyanık olmak gerek, kısaca çıkardığın minionlar ile lane'i pushlayıp kuleleri yıkmak asıl görevidir team fightlarda çok birşey beklenmez.

    Brightwing, oyunda ki en efektif healerdır, bir mountu yoktur fakat "Z" ile istediğin parti arkadaşının yanına teleport olabilirsin tabi Cd'si var :) takım arkadaşlarına kalkan açıp onları hızlandırabilir, heal atmak için mana asla kullanmaz! :) aoe dmg yapar, ve en önemli skilli, rakibi koyun yapabilirsin bunu kaçarken de kovalarkende kullanmak uygundur :) ultileri de çok güzel 1 aoe dmg - diğeri de blink heal ikiside kullanışlı.

    Murky, bana göre oyunda ki en sinsi oynanması gereken hero hero lig için gerçekten çok çok iyi kavrayana kadar tavsiye etmem ama benimsediğin zaman olmayacak maçları bile kurtarabilirsin, slow-aoe dmg-shield / aoe ulti + slow - stun ulti bu benim en sevdiğim 3 sn boyunca rakibini yakalar elinde ki palamutla kafasına kafasına vurursun tabiki o sırada rakip 1 dmg alıyor ama bunu yapmadan önce rakibin altına seri bir şekilde "W" bırakıp ardından "Q" vurup ultini açarsan (talentten "W" bıraktığın kişiye eğer üzerinde "Q" etkisi varsa %35 fazla dmg yer) vermiş isen hp si bir anda felaket iner, yanında takım arkadasın varsa kombo yapmana da gerek yok yakala yeter :) öldüğünde yumurtandan 5 sn icinde respawn olmanda heronun en önemli özelliği- en büyük eksisi hp si 1k kadar.

    Diablo, tanklar arasında en fazla Hp ye sahip olan, ve mombo kombo diye tabir edilen ultilerin birleşmesiyle kazanılan team fightların en baba tankıdır, 2 ultiside bu gruba girer. sıkıcı bi herodur sürekli minion kesip soul toplaman gerek doğru zamanda skillerini kullanmazsan eğer takımına faydandan cok zarar dogurabilirsin, yeni oldugun icin bence bu hero bir risk bunu almana değmez diye düşünüyorum.

    Nova, işte burda ailemizin görünmez kahramanı Nova :) rakibine sinsice yaklaşıp anlık çok büyük hasar verebileceğin bir herodur ultileri takımına göre ayarlaman gerek, eğer beceremezsen lanet olsun dostum senin sorunun ne dedirtir, takım arkadaslarına da sana da :) ama uygun ellerde inanılmaz bir herodur her yönüyle.. denemeni tavsiye ederim.

    Tyrende, ben hem heal atıcam hem dmg yapıcam hem rakibi durdurucam diyorsan düşünme al, daha ilk levelden "D" pasifi ile %25 dmg arttıran markınla fark yaratıcaksın bu hero ile, artısı herşeyi var eksisi çok kritik zamanlarda kaçabilmek icin lvl 16 talentinde sprinti beklemelisin :)

    Abathur, bu heronun özelliklerini yapabildiklerini yazmak uzun sürecek,
    1-mayınlarını rakip fortunun icine koyup oraya teleport olup ardından base atabilirsin bir nevi teknolojik backdoor oluyo bu. tabii bunun icin sanırım 13. lvl de 3 adet böcek çıkarma talentine vermen gerek.
    2-belli bölgelerde tf cıkması olası maplerde (skytemple- templelar - haunted mines-minesa girilen alanlar), yerleştirdiğin mayınlarla rakibe hiç beklemediği zamanlarda dmg verir, hatta eğer kaçma durumundalarsa öldürebilirsin.
    3-takım arkadaslarının kafasına gecip onlar üzerinden dmg yapabilir onlara shield acabilir hatta talentlerini verdiğin zaman bu özelliklere arttılar hatabilirsin (heal / movement speed gibi) ayrıca bunları kendi kulelerin - minion - mercanery ler üzerinde de yapabilirsin.
    4- ulti 1 - bu ulti ile kendi takımından istediğin bir heroyu kopyalayıp yanılmıyorsam 30sn onun tüm özelliklerini kullanabilirsin ulti hariç,
    4- ulti 2 bu ulti ile bir yaratık oluşturuyorsun, bu yaratıkla minion kestiğin zaman yaratığının hpsi artıyor 6k ya kadar gördüm ben.
    (bu heronun olayı tamamen oyunun gidişatı ve bu gidişata göre verdiğin talenttir, eğer takımın senin yokluğuna rağmen ayakta durabilip tf kaybetmiyorsa, lane ittirecek talentlere yönelirsin, eğer takımın tf lerde sıkıntı yaşıyorsa, böcüklerinden vazgecip takım arkadaslarını boostlayacak talentler verebilirsin, bunun ayrımını iyi yapmazsan neticesi kötü olabilir :)

    veee gazlowe, bu oyunda ki en nefret edilen herolardan biridir, genelde insanlar "useless" der hor görürler ama benim bu heroyla 5 para etmez takımlara bile oyun kazandırmışlığım var (elimde videolu kanıtlar var) :)) açıkçası bir haritada "Boss" varsa gazz mutlaka seçilmelidir diye düşünüyorum, çünkü takım arkadasların rakibi oyalarken sen cok rahat bir sekilde boss'u sololayabilir olmayacak oyunları cevirebilirsin bu hero ile, yine aynı sekilde kampları peynir ekmek gibi kesip gönderir, hatta işi abartıp rakibin kamplarını alır onlara gönderirsin, buradaki asıl olay şu, kamplar yola çıktıgında rakip takım kampları bırakıp sizin takımınıza saldırmaya devam ederse kulelerinden olur, kamplara yönlenirlerse kill kaybeder, yani her türlü kazanç sağlıyorsun, böl ve fethet :) uzun bir yazı oldu içinde bilgi kirliliği de var biraz kusura bakmayın :)




  • kaskavur K kullanıcısına yanıt
    mesaj için tebrikler =) emeğe saygı=)
  • Hero League düşünüyorsan Diablo bence aralarındaki alınması en mantıklı olanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.