Şimdi Ara

HESAP KİLİTLENDİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yaklaşık 3 hafta önce valo hesabım kilitlendi ve durmadan ticket atıyorum ancak cevap aynı. Bilgileri karşılaştırdık ve doğrulayamadık. Neden kilitlendiğini dahi bilmiyorum hesabıma sadece ben erişebiliyordum. Tüm verdiğim bilgiler de doğru ki hani bildiğiniz paragraf yazıyorum oyun içi sensim şu ilk olarak şu skini aldım sonrasında bu skini aldım şunu şöyle yükselttim şunun şu renkleri açık vs. vs. ancak maalesef ki hala aynı cevabı alıyorum. Bana bir yol gösterebilecek var mı? Oyuna yatırdığım para vs. çok umrumda değil ama hesaptaki skinler en sevdiğim ve oynarken en keyif aldığım hesabımdı. Arayüze girdiğimde hesabında şüpheli eylemler tespit ettik ve güvenliğin için hesabını kilitledik yazıyor.


    Bana attıkları geri dönüşler de genel olarak

    "eniden merhaba,

     

    Yanıtımı beklediğin için teşekkür ederim. Geçen bu sürede hesabı detaylıca inceleme fırsatı buldum.

     

    Şimdi bana verdiğin tüm bilgileri karşılaştırdım, bunu söylemek istemezdim ama paylaştığın bilgiler hesap üzerinde işlem gerçekleştirebilmek için yeterli değil. ◕︵◕ Gel biz şöyle yapalım; bu sorular elimizin altında bulunsun. Eğer ileride aklına daha fazla bilgi gelir ise bize yeni bir bilet üzerinden ulaşabilirsin.

     

    Bilet atan ellerin dert görmesin,

    zucchinidealer

    Riot Games Oyuncu Destek"


    bu şekilde. Adamlara bilgisayarıma erişin bakın loglara, dc tarzı iletişim programları bağlantısnı gönderin konuşalım teklifi dahi ettim fakat hiçbir faydası olmadı. Ne yapmam gerekli yaklaşık 3 haftadır hesabıma giremiyorum








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.