Şimdi Ara

Hesap Restorasyonu Geri Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hesap restorasyonlari geri geldi!
    Gönderen Korlash | 05/30/2011
    Merhaba Şövalyeler,

    Bugün tüm Knight Online oyuncularına bu haberi vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugünden itibaren, bazı kriterleri yerine getirmiş oyuncularımız için hesap restorasyonlarına başlamış bulunmaktayız. Bir önemli noktaya değinmek isteriz: Hesabı’nın çalındığı ve eşyalarının el değiştirdiği doğrulanan hesaplar bu servisimizden yararlanabilecektir. Haksız bir şekilde eşya elde etmek için hesap restorasyonu için başvuran oyunculara verilecek cezalar oldukça ağırdır ve hesap kapatılmasına kadar gidebilir. Bu hizmeti tüm oyuncularımıza sunabilmek için bir sıra sistemine tabii tuttuk. Sıradaki oyuncu sayısına gore hesap restorasyon biletlerinin cevap verilme süresi 2 gün ila 14 gün arasında değişebilir.

    Free2Play

    Bu servis şu anda ödeme durumuna bakılmaksızın tüm oyunculara sunulmaktadır ancak Premium oyunculara Free2Play oyunculara gore öncelik tanınacaktır. Restorasyon servisinden yararlanmak isteyen Free2Play oyuncuların, taleplerini 30/6/2011 tarihinden önce Müşteri Hizmetleri’ne bildirmeleri gerekecektir. Bu tarihten sonra yakın tarihte ödemesi olmayan hesaplar hesap restorasyon servisinden yararlanamayacaklardır. Eğer restorasyon talebinizi 30/6/2011 tarihinden önce verdiyseniz ancak bu tarihe kadar biletiniz cevaplanmadıysa merak etmeyin, sıranız geldiğinde biletiniz cevaplanacaktır.

    Pay2Play

    Premium veya geçmiş 60 gün içerisinde ödeme yapmış hesaplara restorasyon sırasında öncelik tanınacaktır. Hesap restorasyonundan yararlanabilmek için aşağıdaki kriterlerden BİRİNİ yerine getirmek gereklidir:

    - Hesap hacklenme tarihinde hesap üzerinde premium olmalı
    - Hesap restorasyon talep tarihinin 60 gün içerisinde Premium veya Knight Cash alınmış olmalı.

    Hesabınız yakın zamanda hacklendiyse lütfen müşteri hizmetlerimizle bağlantıya geçmekten çekinmeyin. Hesap restorasyonu hizmetimizle sadece kayıp eşyaların iadesi mümkün olup, experience veya nation points iadesi mümkün değildir. Hesap restorasyon talebiniz için bilet atarken lütfen 1: hesabınızın çalındığı tarih 2: oyun içindeki karakter adınız 3: Knight Online account ID’niz 4: Kayıp eşyalarınızı belirtmeyi unutmayın. Hesabınızın hacklendiğini düşünüyorsanız en kısa zamanda şifrenizi değiştirin. Şifresi değiştirilmemiş hesaplara restorasyon yapılmayacaktır.

    Soru ve görüşleriniz için tüm oyuncularımızı forumlarımıza davet ediyoruz!


    Kaynak;http://gamersfirst.ekolay.net/knightonlineworld/?q=tr/haberler&nID=1243







  • Biz soyulcağımız kadar soyulduk, oyunu bıraktık. Daha yeni geliyo hesap rotasyonuymuş bazı kişiler yine bir yolunu bulup haksız yollardan item elde ederler. Şu oyunu oynadığım zamanada parama da yazıkmış onu anladım..
  • Soyulalı 3 sene olmuş hesabımı hatırlasam girerdim sırayada onuda unuttum
  • Hesabımız soyuluyor, premium alıyoruz. Hop eski hali öyle mi? İyiymiş.
  • charlarin icindeki itemler soyulmussa bisey yapmiyolrlar
    char komple hacklenip icindeki itemler baska chara aktarilmissa
    arastirip geri degerli itemleri iade ediyorlar sikayet halinde
  • yaklaşık 1 aydir ticket duruyor bu haber yayınlandığında yeniden ticket attım ama geri donen yok sagolsun prenin 2.gununde hack yedik birde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.