Şimdi Ara

Hifi ses kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    İyi bir render bilgisayarım var. Buna bir ses kartı ve aktif hoparlör bağlamak istiyorum. Ancak piyasada stereo ses kartı hiç bulamadım. Genellikle oyun ve sinema için çöp ses kartları var. 7.1 ceraative, asus vb. Bildiğiniz dahili anakarta takılan stereo - optik çıkışı olan 24 bit ve üstü ses kartı var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 5 6 sene önce kuzenim benim companion 50'yi görüp 1+1 aktif hoparlör almıştı hatta böyle çok tiz olmuş buna woofer da al demiştim almıştı ama dinleyemedim o şekilde çünkü çocuğu oldu uzağa taşındı korona falan ama ses kartı almamıştı hdmi kablo ile ekran kartına bağlamıştı. ekran kartları içinde HD ses çipset var. daha iyisi olsa kuzen bulur alırdı şimdi hiç yoktur. ISA port creative AWE64 kullandım, yakınlarda x-fi kullandım temiz 10 sene ve şu anda diğer sistemde sb z var yazılımları sıkıntılı ve kart yorumlarına bakarsan herkes aynı şeyi diyor. 2019'da aldığım strix-e x570'te bile 24bit realtek çip var ya da optik çıkışlı anakartlar var. emekli ettim ben x-fi'yi geçenlerde değişen bir şey yok sadece wooferin bass ayarını biraz açtım işte yazılımla arttırıyordu programını kurabilirsen. o da saçmalıktı önce win7 kur sonra win10 kur sonra 2017 güncellemesini kur şeklinde ve artık bozulmuştu sürekli söküp takmak gerekiyordu usb. harici şimdi de var piyasada onlar hele hiç alınmaz ben geçen baktım bir ikisinin yorumlarına. dahili asus falan vardı eskiden şimdi bilmiyorum ama bence dene önce ekran kartına bağlamayı. olmadı yurt dışı bakarsın ama gereksiz pahalı olabilir.





  • Rhodium kullanıcısına yanıt
    Eğer stereo kullanacaksanız usb dac bakmanız çok daha mantıklı olur

    Bir arkadaşım yakın dönemde smsl su1 dac aldı ve gayet memnun
    Yada schiit marka dac’lara bakabilirsiniz

    Aslında 100-200 dolar arasında bir çok dac alternatifi bulabilirsiniz. Yakın dönemde pek araştırma yapmadım, o yüzden son zamanlarda hangi modeller öne çıkıyor bilmiyorum ama incelemeler ve forumlara biraz bakarak sizi memnun edecek bir çok model bulabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.