Şimdi Ara

Hipernet Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrLec

    Anladım. Türk Telekom fiyatları çok pahalı olduğu için pek sıcak bakmıyorum açıkcası. Türk Net gibi firmalara bakınca da en fazla alabileceğim hızı 13Mbps olarak görüyorum. Aynı şekilde Türk Telekom kapsama haritasında baktığımda da ADSL hizmeti görüyorum. Sebebi, Binaya VDSL hizmeti sunulmuyor olması mıdır?
    Evet TürkNet 13 diyorsa VDSL yoktur. Fiber altyapı varsa TürkNet ya da Millenicom fiber kullanabilirsiniz. Altyapıyı çeken firmanın pek önemi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım Fiber altyapı yok VDSL altyapı var bulunduğum yerde. Türk Telekom Destek ile görüştüğümde böyle bir dönüş yapmışlardı. Yani Türk Telekom VDSL (HİPERNET) altyapım mevcut. Ama sanırım Türknet, Türk Telekom altyapısını kullanmıyor ve, bulunduğum lokasyona sadece 13Mbps down vereceğini söylüyor. Türk Telekom Altyapısını kullanan başka bir firma öneriniz var mıdır? Millenicom ile ilgili çok şikayet duydum internetten.
  • MrLec M kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom dsl portuna hız kilidi koyarken; adsl de 8 12 16mbit vdsl de 24 35 50 100(88)mbit olarak atama yapıyor. Muhtemelen size de 50mbit tanımlanır vdsl desteği var ise 17a profil olarak. Sinyal marj değeri 10dB altına düşmezse devam edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrLec

    Sanırım Fiber altyapı yok VDSL altyapı var bulunduğum yerde. Türk Telekom Destek ile görüştüğümde böyle bir dönüş yapmışlardı. Yani Türk Telekom VDSL (HİPERNET) altyapım mevcut. Ama sanırım Türknet, Türk Telekom altyapısını kullanmıyor ve, bulunduğum lokasyona sadece 13Mbps down vereceğini söylüyor. Türk Telekom Altyapısını kullanan başka bir firma öneriniz var mıdır? Millenicom ile ilgili çok şikayet duydum internetten.
    Türk Telekom xDSL altyapısı diğer firmalar her yerde kullanabiliyor. Telekom VDSL verebilir ancak hız ne olacak? VDSL 13 Mbps mi? Onu sorun derim. İsme takılmayın. Çünkü 8 Mbps fiber satan var bu ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi araba bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.