Şimdi Ara

Hırsız Hak BILISIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus Rog Strix B650E-F Gaming Anakart

    MSI SUPRIM X 3090 24GB 384bit ekran kartı

    Kingston Fury Beast 2x16 32GB 6000mhz cl40 Ram


    3 ü toplamı 37 bin tl


    takas olarak


    MSI RTX VENTUS 3x 4080 Ekran kartı fiyat 37 bin tl


    ***********************************


    hırsıza bak hırsıza birde esnaf olucak. bu arkadaşı telefondan aradım anakart ram ve ekran kartı var takas düşünürmüsün dedim ilana baktı bana yazdığı mesaj aşşağıdaki resimden görürsünüz


    ya ayıp kardeşim ayıp bu kadar hırsız paragöz olmayın anlamayan insanları kandırmayın vebali büyüktür. her insan ektiğini bicer sana yazıklar olsun ya.


    3 ünü vericem üstüne birde 10 tl vericem beni kazıklıcak 10 binlaraya. ilanın 37 bin tl benim ilan 3 parca 37 bin tl kafa kafaya takas yapılcak sen neyin 10 bin lirasını alıyon ? birde utanmadan böyle yorum yapmayın diyor ulan sen karşındaki insanı enayi yerine koyuyorsun. demekki bu işlerden anlamayanları böyle kazıklıyorsunuz. yazıklar olsun senin esnaflığına karaktersiz insan. HIRSIZ HAKBILISIM.



    Hırsız Hak BILISIM


    Hırsız Hak BILISIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiniori -- 4 Şubat 2024; 17:22:34 >







  • Şimdi bu adamın ekranti ucuz piyasaya göre.
    Hızlı satılması amacıyla ucuza koyulmuş olabilir.
    Sizin sanırım bileşenler ikinci el.Eger alsa bile onlarida satmak için zaman harcayacak.
    Yani burada ki sorun şu,kendi malı 47 48 bin bandında .O aradaki 10 binlirayi sizden istiyor ki,cokda anormal bir durum değil .
    0 bir cihazla ikinci el bir malzemeyi takas yönünden değerlendirirken ikinci elin üstüne para istemek normal dostum.
    Diyebilirsinki benimkileri toplasak 0 olarak 47 binlira ediyor ,ama üstüne 10 bin istedi anlarım.Elindekiler hem sıfır hemde 47 bin ediyorsa sen haklisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzbaşı sen neye göre konuşuyorsun anlamadım ? ilan satışı belli 37 bin tl yazmış. millet 33 bine almaya calısıyor ölücüler yazmış şahısa senin yorumun çok saçma geldi bana kusura bakma. ben burda sitem ediyorum haksız kazanç yapıp insanları keriz yerine koyuyor kendisi.


    ilan fiyatı 37 bin tl satışda şuan. benim 3 parcamda 37 bin tl bir sorun yok burda kafa kafaya takas yapılcaktı kabul edilseydi ama bu şahıs paragöz olduğu için benimde bu işlerden anlamadığımı sanarak üstüne 10 bin tl istedi..


    ya kartını 47 bin tl den koyucak ( ki kimse almaz o fiyata ) yada enayi yerine koymucak kimseyi. msi suprim x 4080 var 49 bin tl en üst tepe kart ama maddi gücüm yetmiyor ona parcalarım buna yetiyordu.


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-kapali-kutu-rtx-4080-msi-ventus-3x-1149716897/detay




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiniori -- 4 Şubat 2024; 18:2:50 >




  • İnternete yazı yazarkende dikkat edin hocam.Ticarette bir sınır yok.O isteyebilir ,siz vermezsiniz .Emin olun biri gelir fiyatı verir.
    Adam yanlislama şurayı görüp ,hiç bir şey yapmadan yarın savcılığa gidip alenen hakaret davası acsa.Yarin elinizdekileri ucuza satıp ara bulucu parasını ödemek için cirpinirsiniz.

    Ben sizin yanınızda yım hocam.Mantiken istemesi normal sadece ,siz almazsanız sorun ortadan kalkar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyemez. sülalece savcılığa gitsin hiç birşey yapamaz kahkaha atarım sadece ekran görüntülerim elimde vermezse adam değildir.. bir kurus dahil alamaz ilk mahkemede ben ondan alırım. belediyede çalışıyorum çocuk değiliz ilan fiyatı 37 bin den acmış piyasası belli neyin mahkemesi neyin kafasını yaşıyorsun yüzbaşım. güldürme beni lütfen ben şu kelimelerinden sanki akrabasısın hissini veriyorsun bana yapma gözünü sevim 37 bin den ilan acıyon 10 tl kandırmaya calısıp para alıyon hiçmi zoruna gitmiyor. seni enayi yerine koyuyor adam şu taksiciyi öldüren katil keşke böyle satıcıları öldürse emin ol zerre üzülmem.. bu arada allah rahmet eylesin taksici abimize ailesine baş sağlığı dilerim mekanı cennet olsun konu dışı ama aklıma geldi o yüzden dedim.

  • Mahkemeye verse bi kart parası alır senden :) piyasa belli diye birşey yok isterse 100 bine satar keyfinin bileceği iş. Ama dolandırıcı diye itham etmek suç, şimdi benide akrabası ilan edersin 😂 ortada kandırma yok ister alırsın ister almazsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaspersky155 kullanıcısına yanıt
    Ilandaki paraya gore satar fiyat degisicekse ilani guncelleyebilir ama ac gozluluk yapip birebir fiyat tkaasinda extra para isteyemez hirsizliktir bu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiniori S kullanıcısına yanıt
    Değildir! Takasta fiyat değişir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.