Şimdi Ara

Hollanda da Cami önün de, Mangalda Domuz partisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yorumları okudum da yazıklar olsun gerçekten adam afiyet bal şeker olsun yazmış ya arkadaş özgürlük özgürlük zırvalıyorsunuz bu adamalrın derdi yemek yemek mi?Provakosyandan başka hiçbirşey değil.Moruk almanya ucuz et diye dolanıyorsunuz bi gün gitseniz sizede aynısını yapacaklar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Domuz eti kuzu ve sığır eti ile aynı lezzette. Ben Almanya da öğrenciyken bol bol yedim. Fiyatı süper uygun, lezzetli, doyurucu.

    Yağlı olması daha faydalı. Et yağsız ise pek faydası yok. Beynimizin 70% 'i yağ o yüzden yağlı yiyecekleri sever. "Brain Food" diye bir ifade var.
  • Provoke değil. Mekke'de domuz eti yeseler o zaman provoke denebilirdi. Özgürlüğün sembolü Hollanda'da kendi ülkelerinde istedikleri yerde domuz eti yerler; bunu söylemeye dahi gerek yok.
  • Cami önünde domuz partisi mi? O da bir şey mi biz de içki partisi yapıyoruz? Elin gavuruna bişi diyeceğinize müslümanım diyenin içki partisine laf edelim.

    Hiç bir insan yapımı yapı Allah yapımı insandan daha kutsal değildir. Allah yapısı insanın içine içkiyi doldururarak Cami dışında domuz etine karşı gelmenin manası tıpkı o ırkçıların yaptığı gibidir. Onlar da din ırkçılığı yapıyor, bunu eleştiren de. Kimsenin gerçekten din umurunda değil

    İnsanların kutsalına saygı göstermezsen onlar da sana saygı göstermez. Müslümanın kutsalına karşı bu hareketi savunanlar kendi kutsalına hakaret olduğuna tepki göstetmeye hakkı yoktur. Bu forumda özgürlük olmadığından Cami önünde domuz partisi yapanları destek mesajları atanların kutsalına karşı da aynı misli ile cevap veremiyorum. Çünkü ancak böyle empati yaparlar belki. Ne demek istediğimi anlayan anladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 30 Mayıs 2019; 23:11:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Camiinin önünde yemeleri elzem mi?Burda kasti art niyet görmüyormusunuz,hala özgürlüğün sembolü diyorsun.Gözleriniz kör olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hollanda'da bir arap ibadethanesinin önünde mangal et yemeyi yasaklamaya calışmak, arap dinine mensup kişilerin kendilerini Hollanda'nın sahibi sanması demek. Hollanda'da bi arap ibadethanesi yapmışlar sonrada "burası benim, bana tabi olacaksınız, bana uymayan şeyleri yapmanız yasak" diyorlar. Din bu değil.
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:16:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Hristiyan yada musevi olunca buna ruhsat mı çıkar. Nasıl ben müslümanım deyip gevşeklik göstermesi onun sorumluluklarından kurtarmaz! aynı şekilde Resullah'ın islamı dünya'ya teblih etme vazifesini de görmezlerden gelemezler!

    Bu din kabilelerin inancı değil! Nasıl Hristiyanlıkta Yahudilikte daha önceden hak dindi ama allah hikmetinin gereği tahrif olmasına müsaade etti. yani yeni bir din doğdu. işte bunu da insanların kabul edebilmesi için Peygamber s.a.v tarihini araştırması ve vicdanına sorması gerek.

    Yani ben islam'ı kabul etmiyorum deyip vazife farzlarından kurtulamaz! Bu nasıl bir iştir ki öleceğini bilip Allah'a inanıp sonra huzurunda sorguya çekileceğine imanı varsa diyebilir mi ki ben başka bir dindenim. muhal ender muhal!

    yani ellerinden gelse camilerde dansöz oynatacaklar! Cami ubudiyet ibadet adabına aykırı çok şey yapılıyor! Sigara kötü diye cami vaazlarında hutbelerde söyleniyor ilk başta o vaazı yapanlar içiyor.

    Sonra herkes yalan söylemeye meğilli. Kaç kere yalanını ortaya çıkartıyorsun. 3 dinden insanda bunu yaparsa demek ki herkeste ortak bir nokta var! Demek ki herkes aynı fikriyatta demek abes olmaz.
    Ben yalan söylüyor muyum! Hayır desem inanır mısın! Söylemeye çalışam vicdandan dolayı en fazla 1 gün sonunda gerçek ortaya çıkar mı! evet çıkıyor. iyi ki yalan söylemeye elverişli değilim.
    Yalan söylemekten daha kötüsü yalan söyleyip ondan hicab duymamaktır. Ve hiç bir şey olmamış gibi devam etmesi.
    Burada yaşadıklarımdan sonra acaba bu insanlar gerçekten müslüman mı demek geliyor.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.