Şimdi Ara

Hollanda vize başvurusu rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara VFS Global aracılığı ile Hollandaya Turizm vizesinde başvuruda bulundum . Eşimle gideceğim bi tatildi. Noel ve yılbaşını orada geçirelim istedik.16.12.2022 tarihinde gidip 04.12.2022 tarihinde tekrar dönecektik. Hollanda ve Belçika da yakın arkadaşlarımız yaşıyordu.


    07.11.2022 tarihine uzun uğraşlar sonucunda vize başvurusu için randevu buldum ve tüm evraklarım eksiksiz şekilde başvurumu yaptım . Parmak izimiz alındı fotoğrafımız çekildi vb. Uçak biletlerim, otel rezervasyonlarım, maaş bordrolarım,sgk dökümlerim , iş yeri izinlerim hepsi eksiksiz şekilde hazırdı.


    5 haftadır vizeden sonuç bekliyoruz ....


    09.12.2022 tarihinde eşimi cep ten arayarak parmak izimizin olmadığı bi sorunla karşılaştıklarını ve Hollanda konsolosluğunun parmak izimizi tekrardan istediğini söylediler.

    İlk mesai günü olan 12.12.2022 tarihinde sabah hemen giderek parmak izimizi verdik. Çünkü 4 gün sonra sabah uçağımız var...

    Sistemden parmak izimiz nasıl siliniyor nasıl konsolosluk hata yapıyor anlamış değilim.


    Daha önce başına gelen oldu mu böyle bi durum?

    Nasıl bi yol izlemeliyim firmanın hatası olabilir diye düşünüyorum bunları nereye şikayet edebilirim . Böyle bi saçmalık olabilir mi ..Arkadaşlarımızın vize cevabı 10 günde geldi . Bizim 5 hafta oldu ve evraklarımızın geri döndüğünü tekrardan parmak izi vermemiz gerektiği söyleniyor uçuşuma 4 gün kala .

    Kafayı yemek üzereyiz eşimle.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.