Şimdi Ara

Home Studio Tarzı Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Evimde kendi çapımda kayıtlar alıyorum, kulaklıklı mic ile. Artık daha iyi kayıtlar almam gerektiğini düşünüyorum ama ilk aşamada çok iyi bir ekipman düşünmüyorum. 500 limitim var duruma göre esneyebilir. Ses kartı ve Kayıt mikrofonu almayı düşünüyorum. Ses kartı 2.el olabilir ama mikrofonu sıfır düşünüyorum. Dediğim gibi ilk başta çok kaliteli bir şeye gerek yok ama kayıt sırasında sorun çıkartacak ekipmanlar da olmamasına özen göstermek istiyorum. Yaptığım tarz rap. Bu iş hakkında bilgisi olan başka arkadaşlardan da fikir almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.



  • Logitech z-5500

    yada

    Creative 4400
  • Logitech z-5500
  • eee ister misin onu. 500 veya 600 e satılır genelde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenrouiji -- 13 Eylül 2011; 1:56:05 >
  • Arkadaşlar ses sistemi Logitech 5.1 var bende ben kayıt almak için mic ve ses kartı araştırıyorum o konu da yardımcı olabilirseniz, teşekkürler.
  • logitec öneren arkadaşları anlıyorum tamam iyi ses verir ama..senin derdin referans..bu aletler en dandik kaydı bile iyi verir.o yüzden sen önce ses kartı al..dandik bir tane de 4+1 veya 2+1 al bir de mikrofon olarak mxl marka mikrofonlara bak
  • Masaüstü pc varsa dahili bir ses kartı al (creative gibi film oyun vs. için olan ses kartlarından değil) mydukkandan bu ürünlerle ilgili fiyat ve yeterli bilgiyi edinebilirsin mixler için hoparlör diyorsan petrucci82'ninde dediği gibi referans monitör alman gerekiyor. Tavsiyem elinde çok kaliteli olmasada bir dinamik mikrofonun varsa paranın yettiğince bir ses kartı al mikrofonu bir kaç ay ertele aldığın ses kartıyla ve dinamik mikrofonunla tatminkar sonuçlar alırsın 1 kaç ay sonrada iyibir mikrofon alırsın...
  • Adam "Ses kartı" ve "Mikrofon" tavsiyesi istemiş, tşak geçercesine logitech Z5500 yazmış adamlar ya.. Ses kartı olarak Presonus audiobox USB tavsiye ederim 2. el olarak 200 TL civarı bulursun preampleri çok iyidir.. Mikrofon olarak audix om-2 yi tavsiye edebilirim, 550 liralık Shure sm58 den daha iyidir ve çok daha ucuzdur. Mydukkandan falan alabilirsin sıfır olarak.
  • bazı adamlar var buzdolabı tavsiyesi istesen z-5500 i önerir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yevvaioc

    Merhaba arkadaşlar. Evimde kendi çapımda kayıtlar alıyorum, kulaklıklı mic ile. Artık daha iyi kayıtlar almam gerektiğini düşünüyorum ama ilk aşamada çok iyi bir ekipman düşünmüyorum. 500 limitim var duruma göre esneyebilir. Ses kartı ve Kayıt mikrofonu almayı düşünüyorum. Ses kartı 2.el olabilir ama mikrofonu sıfır düşünüyorum. Dediğim gibi ilk başta çok kaliteli bir şeye gerek yok ama kayıt sırasında sorun çıkartacak ekipmanlar da olmamasına özen göstermek istiyorum. Yaptığım tarz rap. Bu iş hakkında bilgisi olan başka arkadaşlardan da fikir almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Bütçenizi biraz aşmakla birlikte fiyatına göre gayet başarılı bir set olan Presonus 1Box öneririm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.