Şimdi Ara

Homend Grilliant 1304 Tost makinesi/Izgara ***Mega Video İnceleme*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
8.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tefal marka üstü porselen bi ürün sipariş ettim.(cay makinası) Homeend ile bunun arasında gittim geldim.
    Hiç bir yerde ürün hakkında bilgi bulamadığım için tefali tercih ettim.
  • bu üründen memnunmusunuz? uzun zaman kullanım sonrası genelde yüzeydeki yapışmaz kaplama soyulup ekmekler yüzeye yapışmaya başlıyor, sizde yüzey kaplamasında soyulmalar oldumu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frender

    bu üründen memnunmusunuz? uzun zaman kullanım sonrası genelde yüzeydeki yapışmaz kaplama soyulup ekmekler yüzeye yapışmaya başlıyor, sizde yüzey kaplamasında soyulmalar oldumu?

    Aldığımdan beri aktif kullanıyorum. Şu ana kadar yüzeyinde soyulma yada zedelenme olmadı(sert bir metale çarptığından kullanılmayan dış bölgede ufak bir oyuk var).
    Aslında bunun sebebi şu, ben çok nadir deterjan değdiriyorum, yağ ile temizliyorum. Makineye atsam yada deterjanla yıkasam uzun vade de yüzeyi bozulabilir gibi geldi bana da.
    Garanti süresi içinde yenisiyle değiştirebilirler.
  • 1 yıl içinde soyulma olmadıysa güzel, sitesinde yedek ızgaralar da varmış garantiden soyulan ızgara değişmese bile 20-30 tll ye yeni ızgara alınabliyor, diğermarkalarda yedek ızgaraya hiç rastlamadım, bende seramik olanından aldım bakalım nasıl olacak göreceğiz. bu arada, elimde yüzeyi soyulmuş bir makine var yüzeyi bozuldu ama kendisi tertemiz, acaba yüzeyini boyama gibi yöntemle kaplayabilirmiyiz onu merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 11 Ocak 2016; 22:19:53 >
  • Emeğinize sağlık. Her alım öncesi yaşanan tereddütlere cevap olacak güzel açıklamalarda bulunmuşsunuz. İncelemelerinizin devamını dilerim.
  • teşekkür ederiz bende bu ürünü düşünüyordum indirim kodunuzu denerken homend2016 vs denedim olmadı sadece " homend " yazdığımda %50 indirim kodu aktif oldu. Outlet ürünleri hariç kod çalışıyor kendi resmi sitesindende 188 tl ye alınabilir. diğer alışveriş sitelerindede benzer fiyat ama kod başka ürünlerdede çalışıyor işinize yarayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jk21

    teşekkür ederiz bende bu ürünü düşünüyordum indirim kodunuzu denerken homend2016 vs denedim olmadı sadece " homend " yazdığımda %50 indirim kodu aktif oldu. Outlet ürünleri hariç kod çalışıyor kendi resmi sitesindende 188 tl ye alınabilir. diğer alışveriş sitelerindede benzer fiyat ama kod başka ürünlerdede çalışıyor işinize yarayabilir.

    Videoyu çektiğim sıralar o kod geçerliydi, ara ara değişik indirim/kampanyalar yapıyorlar. İndirim kodları da değişiyor ara ara. Carrefour larda 150tl ye satılıyor bulabilirseniz eğer.
  • Hocam merhabalar. Çok güzel bir inceleme yapmışsınız. İncelemenin üzerinden neredeyse 2 yıl geçmiş, şimdiki düşünceleriniz nelerdir ürün konusunda? Hala tavsiye ediyor musunuz? Yağ haznesinin oynak olduğundan ve plastik yanık kokusundan falan bahsedilmiş n11'de. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı hiç?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azor Ahai

    Hocam merhabalar. Çok güzel bir inceleme yapmışsınız. İncelemenin üzerinden neredeyse 2 yıl geçmiş, şimdiki düşünceleriniz nelerdir ürün konusunda? Hala tavsiye ediyor musunuz? Yağ haznesinin oynak olduğundan ve plastik yanık kokusundan falan bahsedilmiş n11'de. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı hiç?

    Hala tavsiye ederim. Temiz kullandigim icin dokum yuzeyleri neredeyse ilk gunku gibi. Yag haznesi biraz oynak evet. tam oturmuyor ancak tost makinesi sabitken sorun yaratmiyor. Plastik kokusu vs. oldugunu hatirlamiyorum. Tek bir sorun farkettim dun; barbeku modu icin tamamen acarken takiliyor yani mentesedeki cekerek acilmasi gereken kilit takili kaliyor. Biraz zorlamak gerekiyor acilmasi icin.
  • 4 cihaz arasında kalmıştım. Sizin videonuzun da etkisiiyle bu cihazı sipariş verdim bugün. Kendi sitesinden sipariş verince daha ucuza geldi (sitesinde KDV indirimi var şuan). Heyecanla bekliyorum.
  • Silentis kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın :)
  • Teşekkürler.

    Cihaz dün elime ulaştı. Elime ulaştı derken; Yurtiçi kargo adresi bulamadığı için gidip şubesinden almak zorunda kaldım. Genelde müşteriyi önemsemeyen, işi yokuşa süren bir kargo şirketi zaten. Neyse, ben cihazdan bahsedeyim:

    Videoda anlatılan bütün özellikleri doğru. Kilit-ayar sistemi gayet kullanışlı. Genel malzeme kalitesi iyi. Dokunduğunuzda kalitesiz bir his vermiyor yani. Dün tost ekmeğine kaşarlı tost, kaşarlı salamlı tost, yumurtalı tost yaptım. Gayet güzel oldu. En beğendiğim özelliği sıcaklığı. Bugün dana biftek kızarttım -ki bir elektrikli ızgara için kırmızı et en büyük sınavlardan biridir- birkaç dakikada pişiriverdi. 5 sıcaklık seviyesi var ama 5. seviyeyi daha hiç kullanmadım. 4. seviyede dana bifteği rahat kızarttı.

    Kötü tek bir yanı var: Timer kısmı biraz ayarsız. Tam kaç dakika çalışacağını ayarlayamıyorum. Mesela 20 dakikaya getirdim bugün, 14 dakika sonra timer durdu. Yani istediğiniz süreden birkaç dakika daha yukarısına ayarlamanız gerekiyor. (Bu bir problem olur mu? Bence olmaz. Birkaç defa kullandıktan sonra zaten kaç dakika için ne kadar çevireceğinizi öğrenirsiniz.)

    Genel olarak kaliteli bir ürün olduğunu düşünüyorum. Aldığıma pişman olmadım. Alınabilecek en kaliteli ızgara değil tabii ki ama bu fiyata alınabilecek en kaliteli ızgaralardan biri. F/P açısından başarılı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silentis -- 12 Ağustos 2016; 23:20:00 >




  • Silentis kullanıcısına yanıt
    Memnun kalmanıza sevindim :)

    Zaman ayarında size katılıyorum. Zamanlamayı tutturamıyor.
    Bu şekilde bir tost makinesi için zaman ayarının gerekli olmadığını düşünüyorum artık.
    Zaman ayarı yerine başka bir şey düşünebilirler aslında. Mesela alt ve üst ısıtıcıları ayrı ayrı açıp kapatabilmek daha işlevsel olabilirdi.
  • Bu ürünü şuan en uyguna nereden alabilirim?
  • Geçenlerde ekmek kızartırken unutmuşum, yarım saat sonra mutfağa gittiğimde bir duman kokusu vardı. Izgara, timer'ı sayesinde kapanmış kendi kendine. O yüzden çok fazla duman olmamıştı. Ekmekler yanmış tabii ama zamanlayıcısı olmasa büyük ihtimalle yarım saatte ızgara kullanılmaz hale gelirdi. Bir de ızgarayı açık unutup evden çıktığınızı düşünün... Yani timer özelliği gayet kullanışlı. Güvenliği sağlıyor.
  • vanhelcing V kullanıcısına yanıt
    @ vanhelcing
    Kendi sitesinden alın bence. 260 görünüyor ama indirimle 220 liraya veriyorlar + kargo bedava. (Yurtiçi Kargo ile çalışıyorlar. Keşke UPS veya MNG ile anlaşsalar)
  • Şuan ürün yeni uyelıkle birlikte 189 Liraya alınabiliyor.

    Alacak olanların Bilgisine.
  • İçinden ufak bir parça çıktı damlama tepsisi gelmedi. O parça ne bilemedim :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vanhelcing

    İçinden ufak bir parça çıktı damlama tepsisi gelmedi. O parça ne bilemedim :D

    Ben de merak ettim, neye benziyo o parca :D
  • Hocam boşluk bu kadar





     Homend Grilliant 1304 Tost makinesi/Izgara ***Mega Video İnceleme***

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.