Şimdi Ara

HONDA KULLANANLAR/ALACAKLAR MUTLAKA OKUSUN (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
6
Favori
65.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
558 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir Honda HRV kullanıcısı olarak 6 sene garantinin sadece sizi servislerine bağımlı hale getirmek için para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Kimse yoğurdum ekşi demese de firmaların hepsi al birini vur ötekine gerçi. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun. Cidden çok kötü şeyler olmuş umarım zararinizi kapatan çıkış yolu bulursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Araçta büyük bir sorun olmamasına sevindim.
    Size aracın sonradan eklenen aksesuarlarla ilgili garanti dısı kalacağını belirtmemisler...Arıza tespit tutanağını
    Ve aracı bu sekilde hondadan satın aldığınızı ispatlayan bir evrakla yasal yoldan hakkınızı aramanızı tavsiye ederim.
    Bana araç garantili diye satıldı
    Bu parçaların garantiyi bozduğu yazılı veya sözlü belirtilmedi diye ekleyin..Bayi zaten karşılamalı.
    Onun icin nekadarlık masraf ki..Avukata harcasın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok gecmis olsun. Maalesef Honda nin Turkiyede suyu cikti. Evet kaliteli hos arac fakat 170k civari etmez. Etmedigini bildikleri icin suyunu cikartmaya gun be gun devam edecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun.İşte deve de demiş ya nerem doğru ki!Hakkınızı sonuna kadar aramanızı tavsiye ederim.Yanlarına kâr kalmasın ki bir şirketler kendine çeki düzen versin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm olayda en çok aklıma takılan ikinci el bir binek otonun 160 bin olması,vah ülkem vah.
  • Türkiye'de herkes bol keseden garanti veriyor.Arıza oluştuğunda "tüketici hatası" gibi sihirli bir kelime var ülkemde.
    Honda Türkiye dışında,diğer ülkelerde 6 yıl garanti veriyormu aceba ? Vermiyordur.6 yıl garanti vermesinin nedeni ,sizi 6 yıl boyunca yetkili serviste bakım yaptırmaya mecbur tutması.Çakallık yapıyorlar.
    Geçmiş olsun arkadaş.Yıllarca Honda kullandım,tık demedi araba.Hiç aksesuarım yoktu ama.
  • Çok zorluklar yaşamışsınız geçmiş olsun. O an para olmayabilir şarj bitebilir ve o olayda Kalıcı sağlık hasarı alabilirdiniz.. Sabırlı insanmışsınız gerçekten sinirleriniz de sağlammış.. Ben Antalya İstanbul giderken normal şartlarda en az 4 ile 8 arası yolda kalmış araç görüyorum bunların eminim %80 i kullanıcı hatası değil.. Ben de az daha dağ başında kalıyordum. Bakımda özellikle Balataları kontrol et dediğim usta tek balataya bakmış diğerine bakmamış o da bitikmiş sürtme ve ısı yaptı neyseki kalmadım ama baya zor oldu şehre inmek..size tekrar geçmiş olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okurken o soğuğu hissedip titredim aq
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanNoyan4134

    Bırak Allah aşkına nereye apaçilik bir durum yok? Fake egzozlar ve o at bokunda kelebek spoiler zaten herşeyi ele veriyor + resimde attığınız bodykitte tam zevksiz işi leon dediğin araç zaten taşıyabileceği maksimum aksesuarla çıkıyor ek olarak yapılan hiçbirşey yakışmıyor çünkü stock hali güzel ama civic öylemi? Stoğu bile modifiyeli apaçi... Gereksiz aydınlatmalar mı dersin? Kalitesiz ama yüksek ses veren ses sistemleri mi? İnstagramdan alınan koltuk kılıfları vs? Bunların olmadığı civic yok ama hala bu arabaları alıyorsunuz. Almayın aldırmayın aga bu kadar basit, süpürge şanzımanlı dedemle yaşıt motorlu arabayı niye alıyonuz?
    Leon'a mı para vermeyelim yoksa Civic'e mi ? Önce ona karar ver istersen. Apaçilik derken ? Apaçiliğin gerekliliklerini sen mi yazdın da bunları bunları yapan apaçidir diyebiliyorsun ?
    Ayrıca hangi arabaya bindiğini çok merak ettim. Kesinlikle Mercedes ve Bmw'den başka bir şey değildir. Paylaştığım fotoğraftaki aracı beğenmeyen bir kişiye rastlamadım. Sen hazır egzozlu difüzör takan çakmalarla karıştırdın herhalde. Bu Leon'a da kim ulaşamıyorsa aynı senin gibi bok atıyor. Çok denk geldim forumlarda emin ol. Don olacak parası yok ama sahip olamadığı mallara böyle bok atıyorlar. Sen kaçıncı oldun inan sayamadım.




  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Beğenen adam ikisini de alsın, istediğine para ver umurumda değil. Ben alınmaz demiyorum oynanmamışını alın diyorum. Leonun adı Torbacı Civicin adı Apaçi oldu ben şartlar gerekirse alırım önyargım yok ama o insanlarla aynı kefeye koyuluyorsun trafikte. Trafikte giderken egzozlu apaçi modifiyeli saçma ışıklanfırmalı araç görünce diğer araçlara kıyasla daha mesafeli gitmeyen yoktur herhalde, o insanlarla aynı arabayı almak istemem ama şartlar öyle gerekirse seçeneğim yoksa alırım. Ne BMW ne de Mercedesim var ki imrenmiyorum da zamamında sıfırına paramın yettiği Getzi aldım 14 yıldır biniyorum bir süredir değiştirme planlarım vardı İ30, Astra veya mantıklı gelen C segment aracı alacaktım ama malum ülkemiz koşulları yüzünden alamayınca bende aracımla devam ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Senin attığın Leonu ben beğenmedim çünkü bence o body kit yakışmamış, aracın stok hali gayet güzel sanayiden plastik body kit ön lip cart curt almaya ihtiyacı yok arabanın. Aero tampon ve Aero spoiler bence çok yakışıyor ek olarak cupralarda sis farı iptali var sis farı yerine panjurdaki ızgara ile aynı dokuda ızgara var o da çok hoş duruyor, aynı tasarımları farklı araca uygulayan body kitler yerine dediklerim BANA göre daha hoş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım Honda global bir marka . Bugün Almanya'da , Amerika'da , Fransa'da vs bu olayı kimse yaşamazken neden bizim ülkemizde firma aynı olduğu halde böyle sorunlar yaşanıyor ? Neden insanımız müşteri memnuniyetine dair hiçbir şey bilmiyor ? Hukuk devletinde bu olmamalı .
  • Hala şu göçükline a para veren var mı ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, ben bu servislere gram güvenmem arkadaş, belki araçta başka bir arıza vardı ve sırf sizden para koparmak için aksesuardan kaynaklı diyip işin içinden sıyrılmaya çalıştılar ? bu bir ihtimal ki ben bu ülkede yapılmayacak şey yok diyorum. Bir dünya para bayıl 0 ayarında araç satın al evin önüne park etmeden böyle sorunlarla karşılaş olacak iş değil. Büyük geçmiş olsun...
  • HONDA KULLANANLAR/ALACAKLAR MUTLAKA OKUSUN
  • Ender okurum böyle uzun yazıları vaktim varken okuyayım dedim, ben gerildim hava sartları üstüne tuzu biberi olmus
    o karda kısta lastik değiştirmek bile zulumken siz nelerle ugrasmıssınız, yine sabırlıymıssınız hocam birde

    "Hemen aracı incelemeye aldılar genç bir kaç arkadaş hemen benimle ilgilendi beklerken MURAT USTA diye biri geldi hıı gece kalan bumu felan hani bir insanın size böyle sinsi sinsi bakışlarından gıcık olduğunu ve sizin alehinizie her ne varsa yapacağını anlarsınız ya hah işte o an o hisse kapıldım bende Murat ustayı görünce."

    ben olsam o kadar gerginliğin üstüne ustanın "bu mu?" demesine sakin kalamazdım sanırım,ustalar (hepsi değil) iyiden iyiye kendilerini bişey sanmaya baslamıslar
    gecmiş olsun arac cok güzel görünüyor bu arada kazasız belasız

    servislere fazla güvenmemekte lazım örnekhttps://forum.donanimhaber.com/alin-size-15binlik-hortum--138523376-9



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 30 Ocak 2020; 11:24:38 >




  • Şanlıurfa yetkili bayisine dava açarak alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. TBK 219.madde satıcının ayıptan sorumluluğunu düzenler. İki yıl boyunca maddi hukuki ve ekonomik ayıplardan (bilmeseler dahi) sorumlular. Honda'nın ayıbına takılıp hakkınızı yedirmeyin. Elinizdeki tüm faturalar ve servis kaydı ile (detaylı rapor varsa muhakkak alın) dava açacaksınız. Öncelikle Şanlıurfa yetkili bayisine tbk 219 kapsamında ayıptan sorumlu olduğunu ve masrafları karşılamasını talep ettiğiniz bir ihtarname çekin. Akabinde tazminat davası açabilirsiniz. Bir profesyonelden destek almanızı tavsiye ederim. Honda'yı arayarak bu işi çözemezsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKE58 -- 30 Ocak 2020; 11:27:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrbyn11

    DSGlı şanzıman araçlardan sonra forumda anti honda konuları açılmaya başlıcak.

    Honda, forumda hiç eleştirilmez hep tavsiye edilirdi

    Bu konu bir milad olur artık


    Not: 2017 model fc5 sahibiydim sorunlarından dolayı 5ay evvel sattım aracın şasesi yamuk ve ön tampon komple boyalıymış aracı aldıktan sonra çok geç anladım
    bu durum neden böyle oluyor acaba? eski kasaları cok iyi

    hele ki ben 1 kere bu kasayı kullanıstım cok begenmiştimhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-toyota-cayircioglundan-2010-honda-civic-1.6ivtec-elega-otomatik-783758239/detay

    şimdi daha fabrika cıkıstı sorunları var bu son kasanın yok ön kaput boyalı mı cıkıyordu neydi




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.