Şimdi Ara

HONDA KULLANANLAR/ALACAKLAR MUTLAKA OKUSUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
6
Favori
65.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
558 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geçmiş olsun merdivenaltı bağlantı ve size faturası başıma buna yakın bir olay geldi..

    bir daha servis harici araca bir aksesuar bağlatmam..
  • donanımı takan da honda bayisi, bu raporu veren de. nasıl güveneceksin? bu kadar masraf ve sorumluluktan kurtulmak için prosedürü de bildiklerinden böyle söylemiş olabilirler. imzalı mühürlü resmi şekilde isteseydin keşke sonucu. yetkili servisin taktığı aksesuarın garanti dışı kalması da ayrıca mantıksız.
  • Honda ne alırım ne de aldırırım. Geçmiş olsun.
  • Okurken kanım dondu şerefsizim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede işini doğru düzgün yapan bi tane kurum, kuruluş, şirket ve insan yok.Bu günlere iyi gelmişiz yine...
  • Türkiyede Garanti = Yalan! Hiçbir gçerliliği yok. Ne alırsanız garantisiz alın. Çaresiz kalmadıkça yetkili teknik servise götürmeyin!
  • Geçmiş olsun üzücü olmuş.Ama yorumlarda işi bilenlerden anladıgım kadarıyla aracınız net bi şekilde garanti kapsamından çıkmış.
  • Bence hondanın bir suçu yok. Bayi çakallık yapmış.
    Bu aracın garntisi bozulmuşsa aldığınız bayiye buradan vurup iade veya değer kaybı tazminatı talep edebilirsiniz bence.
    Nihayetinde sıfır ayarında ama garantisi bozulmuş ise ve sizede bu yönde bilgilendirme yapılmadıysa en az 10bin tl değer kaybı söz konusudur bence.
    Bu şekilde binmeye devam etmek yine saatli bomba ile gezmek gibi. Şanzuman,motor vs garantisi de bozulmuş mu acaba o da önemli tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem gidip tampona 5 bin tl verip niye serviste değiştiriyoruz 1.000 tele verip sanayide taktırmak daha mantıklı 20 bin tutan bady kiti 4 bine sanayide yaptır aradaki farkla 5 kere yolda kalsan yine kardasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlam rezalet, mutlaka ekşi sözlüğe taşıyın bu rezaleti
  • Geçmiş olsun. Keşke Urfaya gelmeden önce burda yazsaydınız, gelme derdim. Ben urfada yasıyorum. Burdaki bayiyi biliyorum. Daha önce bir kere civic bakmaya gittim. Kendi arabam golf. Takas üstüne para diye konuscaktık. Adamlar daha hiç değişme ya da boya olmamış motor kaputuna orjinal değil bu dediler :) profesyonellik bu seviyede.
    Bizim apartmanda 2 tane civic var. İkisi de Antep bayiden gidip aldılar araclarını.
    Tekrar geçmiş olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazınızı okudum,çok geçmiş olsun. Yetkili servisin taktığı aksesuarın garantiye girmemesini doğru bulmadım. Kimse sorumluluk almayacaksa ne güzel iş,yetkilide yaptır, kötü taksınlar yolda kal,rezil ol bi de paranı alsınlar. Öyle iş mi olur? Acil bir elektrikçi bulsaydınız yola devam ederdiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hondanın ben
  • Çok geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sıkıntıları aynı araba ile Dünya da kaç ülkede yaşardık? Bir avrupa ülkesinde mesela aynı şeyler mi yaşanırdıı? Bence sorun hondada değil. Honda adına çalışan servis-çekici vs de yani, bizim insanımızda. Ahlak-iş ahlak, insanlık bitmiş diyip duruyoruz ya, durum bu. Kağıt üzerinde muhteşem olup da sokakta tıkır tıkır işleyen neyimiz var ki honda nın suçu olsun. japonyadan adam gönderip bunları mı diksinler servislerin bayilerin başına.

    Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 28 Ocak 2020; 8:31:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeş ama hatanın çoğu sende. Apaçi ruhunun cezasını çekmişsin. Ne işin olur TypeR aksesuarı takılı arabayla? Araba gerçek bir TypeR mı? Hayır. Apaçi görünümlü ve iyi yürümeyen bir araba. Her musibette bir hayr vardır derler. Artık bu sayede, bu teneke Civiclerden uzak durmayı öğrenmişsindir.
    Yaşadığın olaya bir de olumlu yönden bak, yarın 70 yaşına geldiğinde bu yaşadıklarını güzel bir anı olarak hatırlayacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 28 Ocak 2020; 8:48:49 >
  • 2015 de Mazda 3 aldım, 2.El 3000Km'de .Arac 5Aylıktı.
    Aracı İzmir'den aldım, Alan arkadaş Bayiden sıfır Km alırken , Ön Kısa Far ve Sislere Xenon taktırmış ( Benim Model Halojen normalde)
    Neyse ilk bakıma kadar bu şekilde kullandım, İstanbul'da ilk bakıma götürdüğümde Y.servis; Bunlar aracın orjinal aksesuarı değil, Elektriksel bir problemde garanti dışı bakılır demişti.
    Bende hemen sökün o zaman, Size hediye olsun deyip orjinal haline çevirmiştim.
    Sözüm O ki, bazı bayiler 3,5 kuruş kazanacağız diye İnsanları bu şekilde mağdur edebiliyor, Mesela adam sıfır sattığı aracın garantisini bozacaktı nerdeyse.
    Burda Muhatabım Mazda değil Bayi olurdu.
    Dolayısıyla, Takılacak Aksesuarın kesinlikle orjinal olmasına dikkati ediniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaşırdıkmı tabiki HAYIRRR. güzel ülkemden yine güzel bir tüketiciyi z.k kazığı daha. Geçmiş olsun kardeşim. senin yerinde olsam anırta anırta okadar eziyetten sonra araca binerdim. ne satıcam ceremesini çekmişssin sefasını başkaları mı sürsün.
  • Rezalet !

    Şanlıurfa yetkili servisinin yapmiş olduğu hatayı kullaniciya çıkarmak , Honda Türkiyenin vasıfsızlığıdır.

    Garanti kapsamında olmasa bile yetkili servisten ötürü olduğu ıspatlanan bir sorunda bunu müşteri memnuniyeti adına ve vicdanen üstlenmeleri gerekirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.