Şimdi Ara

HONDA MI OPEL MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
21.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam Ustadlar,
    15000 ytl cıvarlarında param var araba almayı dusunuyorum ama 2 araba arasında kararsızım. Opel Astra Clasıc (cd) 2000-2001 model arası ile aynı modellerde Honda Civic fikiri olan arkadaslar paylasabılırmı?
    Bu araclarda guvenlık nasıl. Simdiden teşekkürler.



  • "Bilgisi olan" değil de "fikri olan" diye sorduğunuzdan bolca cevap alabilirsiniz.

    Her yönden honda derim.
  • eski opeller çok sorunlu aman dikkat ( sanki yenileri sorunsuz )
    honda al , bak keyfine
  • opeller çok sorun çıkarıyo bencede uzak dur derim.vectra cd aldı bi abim yol bilgisayarı bozuldu durduk yere opelden soğudum bi anda.
  • Sagolun arkadaslar,
    sanırım ben honda alacagım
    hondaların 1,4 modellerınde hava yastıgı yok o benı bıraz uzuyor
    ama 1,6 alacagım galıba 1,6 ile 1,4 arasında yakıtta cok bırsey farkedermı acaba
  • OPELE SORUNLU DIYENLER NEYE DAYANARAK DIYOLAR ANLAMIYOM BZDFE ASTA VAR 7 YIL SORUNSUZ

    BEN 2 ARACI KULLANMIS BIRI OLARAK OPEL DIYORUM

    NEDEN MI

    1 HONDA COK SES ALIYO ICERIYE

    2- KALITE OLARAK ASTRANIN YANINA BILE YAKLASAMAZ

    3- HONDANIN SACI COK INCE VE ARABA COK HAFIF GELIYO YANI GUVEN VERMIYO


    AMA MOTOR OLARAK KIYASLIYACAKSAN TEK KELIME HONDA
  • opel diye bir araba markası var mı ? Hangi ülkenin Aracı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 27 Ocak 2007; 11:59:27 >
  • kafayı yıyecegım yaa..
    kararsız kalmak ne kotu bırsey yaa..
    hondanın ıcerı ses verdıgını duydum,
    opel icinde cok ıyı seyler duymadım, bır forum sıtesınde bır opel kullanıcısı sıfır opel almıs 150 km. gıtmıs depriyaj bıtmıs :(
    allah ıcın honda da boyle bırsey duymadım.
  • Opel 2000 model bende var. Aldığım zaman Civic in adı bile yoktu zaten Civic ten bayağı pahalıydı. Biz civic in fullunu alabiliyorduk bizimki full değil.

    Bizim zamanımızda GOlf-Focus-Astra vardı araba diye ve en çok Astra satıyordu aylar sonrasına sıra veriliyordu.

    Golf ü ben çok beğeniyordum ama diz mesafesi çok dar olduğu için babam aile arabası olmaz dedi ve Sedan istiyorum diyerek eledi.

    Focus ve Astra arasında kaldık. Zaten babam Astrayı beğeniyordu, Focusun HB i güzel sedanı tipsiz olduğu için içlerinde en pahalısı olmasına rağmen Astrayı aldık.

    Golf Astra dan da pahalıydı sanırım. Astra CD ve Golf Comfortline aynı paraydı , geçri doğru Comfortline ve Astra CD aynı donanım.


    15 milyara temiz astra alabiliyor musun?

    Civic ucuz Civic bulursun.


    Biz bi ara satmaya niyetlenmiştik galerici 15.5 verdi, babam hayvan kümesi yaparım vermem dedi vazgeçtik.

    Şimdi LPG taktırdık sıralı sistem LPG taktırdık kullanıyoruz. 4 lastik te aldım

    Şimdi araçta 2 milyarlı kPG sistemi var yani artık kaç para eder bilmem ama satmayı düşünmüyoruz şimdilik

    Orjinal 65bin de tertemiz bizim araç tabi , orjinal sıfır gibi, daha az temiz bi araba 15 e bulunabilir...


    Şu zamana kadar en ufak bir problem açmadığını söyliyim, bu eski kasa astralar taş gibi.

    O Hondalarla kıyas olmaz, ne yol tuutşu tutuş ne konsolu konsol, araçta davlunbaz bile yok, altı acayip alçak heryere sürter.

    Ayrıca ASTRA EURONCAP te 4 yıldız, Honda Civic 2 yıldız.

    Allah göstermesin yürüyen tabut Hondalar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 27 Ocak 2007; 14:48:31 >




  • sürüş konforu ve malzeme kalitesi olarak kesinlikle opel derim
  • yahu ikiside kaliteli araçlar ama milletin şu anti-opelciliğini anlamıyorum kendi kafalarına göre 3.şahıslar tarafından sözlere kanıp konuşuyorlar 85.000 km ve hala sanayinin yoluna uğramadı astramız bunu ben mi yaptım kardeşim opel de sorun yok bu anti-opelcilerde sorun var gerçek sahiplerine soracaksın hayatında opele binmemişlere değil sağda solda 2-3 kişi konuşuyo bunlarda arkasından koşuyorlar unutma honda nın dış kaputu yumuşacıktır

    ben astra derim
  • sordugun sorumu tabiki gözü kapalı opel.
  • ben de opelin sorunlu olduğunu düşünmüyorum.bu kadar sorunla karşılaşılmasının nedeni belki de ople marka araçların çokluğundan kaynaklanıyo olabilir.bir de opele binince sanki insanın içinde bir canavar uyanıyor(en azından benim için) biraz hırpalayarak kullanıyor insan.ama yerinde hırpalamalrın dışına çıkılırsa ya da bilinçsiz kullanım sözkonusu olursa elbette sorunla karşılaşılabilir.benim aracım 93 astra olmasına ve bana parçası pahalı,sorunlu demelerine rağmen 4 yıldır bariz sorunlarla karşılaşmadım.üstelik parça olarak da pahalı olduğunu düşünmüyorum,servise gittiğinizde renault için de fiat için de yksek fiyatlarla karşılaşmanız mümkün.ama şunu belirtmeliyim;opel gerçekten sağlam ve dayanıklı bir araçtır,gerek karoseri gerekse boyası,motoru şanzumanı(bilhassa şanzumanı) sizi üzmez.sanırım direksiyon sistemi konusunda biraz başarısızlar,bazı rahatsız edici sesler gelebiliyor,benim aracımda olduğu gibi.mükemmel olarak nitelendirilebilecek hangi araç var,onu da bilmiyorum,her güzelin bir kusuru var sanırım.opel iyidir,kötülemek ise bence yersiz.beklentilerinizin ne olduğuyla alakalı bir seçim yapmalısınız;ben de aracımı yenilemeyi düşünüyorum ancak karar verebilmiş değilim.sıfır bir honda civic almayı düşünüyorum ama astra bana daha uygun bir görünüme sahip mesela.hondayı da dünyadaki sayılı motor üreticilerinden biri olduğu için tercih edebilirim,karoser yönünden aopel daha iyi kanımca.




  • opelin eski kasasını bilmem 2000-2001 problem çıkarır mı bilmem ama biz de 2005 1.6 twinport var ve gayet memnunuz..Allaha şükür 2 senedir bir problem çıkarmadı..sürüş baya zevkli yol tutuşu da çok ii bence..ama dediğim gibi eski kasaları bilemem..ben honda da seven bi adamım fakat bence bu son kasasını almicaksan honda alma derim..
    Bi de bu anti-opelci takılan arkadaşlar biraz abartmışlar
    quote:

    opel diye bir araba markası var mı ? Hangi ülkenin Aracı ?

    biraz elinizi vicdanınıza koyun ayıptır yani..türkiyenin en çok satan otomobili kendi sınıfı için astradır hem de en yakın rabinin iki katı bir sayıda satmıştır..insaf..
  • honda al daha sorunsuzdur.uğraşma kazık opel servisleriyle(hoş honda da kazık ama daha az uğrarsın periyodik bakım).opeli burada neden övüyorlar dersen 2.eli düşmesin diye derim.
  • ben honda civic kullandım ve gercekten japonlor işi biliyor. opel fena arac degil hakkını yememek lazım. fakat. .... söle bi ikisinide sür aklından gecenler su olacak. .....
    bence honda diyecen. bilmiyorum okudunuzmu ama bi sıralama yapılmıstı buy forumda sorun cıkaran en az arac hangisidir diye felan. mazda 1 ci oldu mercedes 2 ci oldu üçüncüyü unuttum.....
    4 cüsü ise hondaydı. ben derim ki honda.... ama sıfır alacaksan git bi test sürüsü yap. ikisinide bi sür. sonrada saglam bi tamirci bul tarafsız olsun git sor ne alayım hangi marka arac alayım de.... hondamı opelmi....


    HONDA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papatya27 -- 27 Ocak 2007; 17:28:25 >
  • saçma sapan bi yorum olmuş bence fanatiklik boyutunda..para kaygım yok raat ol..32500 ytlye aldığım araç şu an satsam 27000-27500 ytl eder..2.eli ii mi kötü mü sen karar ver artık..dediğim gibi herhangibir sorunu da yok maşallah çok memnunum opelden..
    quote:

    Orjinalden alıntı: etit

    opeli burada neden övüyorlar dersen 2.eli düşmesin diye derim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sea_biscuit

    opelin eski kasasını bilmem 2000-2001 problem çıkarır mı bilmem ama biz de 2005 1.6 twinport var ve gayet memnunuz..Allaha şükür 2 senedir bir problem çıkarmadı..sürüş baya zevkli yol tutuşu da çok ii bence..ama dediğim gibi eski kasaları bilemem..ben honda da seven bi adamım fakat bence bu son kasasını almicaksan honda alma derim..
    Bi de bu anti-opelci takılan arkadaşlar biraz abartmışlar
    quote:

    opel diye bir araba markası var mı ? Hangi ülkenin Aracı ?

    biraz elinizi vicdanınıza koyun ayıptır yani..türkiyenin en çok satan otomobili kendi sınıfı için astradır hem de en yakın rabinin iki katı bir sayıda satmıştır..insaf..



    takmayın bu tür yorumlara kendini kaybetmiş gibi opel kötülemeye programlanmışlar halbu ki kaç kere opele bindi o bile meçhul
    />




  • opel
  • ÇOK ACİL 94 model opel astra var 8 milyar civarı avrupa çıkışlıymış herşeyi orjinal siyah renk bu konuda bilgiisi olan varsa yazsın lütfen..
    (konu içinde konu oldu biraz)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.