Şimdi Ara

Hong Kong İphone 15 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, normalde yurt dışı S24 serisinden bir telefon alacaktım fakat ekranda kronik kumlanma varmış. Yönümü yurt dışı İphoneler e çevirdim. Sıfır cihaz alacağım. 15 Pro Max malesef bütçemi aşıyor sıfır İphone 15 alamaya karar verdim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir kaç sorum var.


    Çift sim olacağı için asya modellerine yöneldim. Önümde bildiğim kadarı ile iki seçenek var. Çin ve Hong Kong cihazı. Çin cihazında facetime aktif değilmiş fakat Hong kong cihazında aktifmiş. Bir de iki modelde de wifi yerine wlan yazıyormuş. Sanırım ne yazdığı çok önemli değil ikisi de aynı şeymiş.


    Hong Kong cihazı almalımıyım, önerirmisiniz eksiği var mı?


    Teşekkürler.




  • Cihaz olarak 15 alınır çıktığından beri kullanıyorum memnunum burada karar vermen gereken konu kayıt işini ne yapacaksın, kayıtsız başka yöntemlerle kullanma yoluna mı gideceksin vs..
  • Ekran yenileme hz olarak seni mutlu etmiyecektir.Yillardir anroid kullaniciysan pişman olabilirsin.Ayrica hong kong cin iphoneler de garantisi türkiyede fatura dahi olsa ücretli dahi bakmiyolar onarim yapmiyolar.S24u ekran kumlama var da s24 dü seriside varsa vay samsung kullanicilarina ozaman.Premium cihaz istiyorsan İphone 15 pro veya max alman gerekli ki mutlu olursun.Gürcistana gide bilirsin yada irak cihazlarida uygun, kayit edicek isen yurtiçi kayit etmem diyorsan pro veya max ama avrupa ve fatura olmak şartiyla.!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 28 Nisan 2024; 1:32:41 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

    Çift fiziksel sim ve kısılmamaış özellikler istediğim için illa ki HongbKong cihazı mı almam lazım? Başka seçeneklerim var mı?

  • Ruzgar3460 kullanıcısına yanıt

    Avrupa cihazi al aldigin cihaz sorunlu cikarsa elinde patlar

  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

    Hocam avrupa cihazı sorunlu çıkarsa garantisi var mı? Yurt dışı cihaz sonuçta.

  • Ruzgar3460 kullanıcısına yanıt

    Abicim söylediğin honkong cin ülkelerinde alinan cihazlar türkiyede fatura ve ücret karşliğimda tamiri yok diyorum,avrupa cihazi al madem faturasida olsun türkiyede 1 yil gecerli tabi kayit etmek şartiyla yoksa bakmaz yine bilgine..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.