Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
37
Favori
57.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son güncelleme ile şarjda olumsuz bir durum var mı? Bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
  • Son güncellemeyi yaptım. Bumuydu yani. Huawei mate 10 pro ya 1 yıl önce geldi bu özellik. Yukarı soldan kaydırınca bildirimler sağdan kaydırınca özellikler. Eski hali bence daha iyiydi.
  • Merhaba, kullanım esnasında ekran kendiliğinden kilitleniyor ve yüzümü okuyup açılıyor hemen. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Telefon kendi kendine güncelleme yapıyor o kadar kapatmama rağmen yeni gelen güncelleme güzel olmamış, nasıl Android 12ye dönerim acaba
  • xpowex X kullanıcısına yanıt

    Öyle Bi dünya yok dönemezsin

  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

    Daha önceki telefonlarımda dönüyorduk bundada vardır dönüş, bakicaz ilerde

  • Bu son güncellemeden sonra ekran renk tonları bana biraz solgun gibi geldi sözde de öyle mi
  • okan_okay kullanıcısına yanıt

    Sorun çözüldü yazmıştım ama mesajımı sildim. Fabrika ayarlarına çevirmeden önce sık sık kilit ekranına dönerken şimdi günde 1 2 kez de olsa cihaz kilit ekranına dönüyor bi anda. Servise göndereceğim sanırım.

  • scetin35 S kullanıcısına yanıt
    Aradan çok vakit geçmiş ama Ankara Etimesgut da trendycep var orada ön ve arka kaplama yaptırmıştım
  • Cihaz sizce hala alınır mı? 2. el temiz cihazlara bakıyorum, a54 ile bu cihaz arasında kaldım. 54' ün çerçeveleri hosuma gitmedi.
  • japon karınca kullanıcısına yanıt
    Hâlâ derken? Cihaz fazlasıyla güncel.

    A54'ü alıp o çirkin çerçevesi sebebiyle iade edip Honor 70 almıştım.

    Çok şükür, hiçbir pişmanlık yok.
  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi yapıp honor 70 aldım hocam, henüz 2 aylık. sıfır a34 ile aynı paraya geldi, sarj aleti falan da var zaten içinde.
  • japon karınca kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bence çok doğru bir tercih oldu.
    Yıllardır Android tarafında yazılım konusu sebebiyle mecburen Samsung kullanırdım. Xiaomi , Realme gibi diğer markalar ile de kısa süreli tecrübelerim oldu.
    Cihaz yazılım olarak rahatsız edecek bir sorun çıkarmadı. Arayüz son derece akıcı.

    A54 için çok ümitliydim. Cihaz piyasaya çıktıktan sonra çerçeveler ile ilgili eleştiriler abartılıdır diye dikkate almadım. Cihazı çıkar çıkmaz satın aldım. Cihaz hem çok kalın hem de çerçeveleri berbat gözüküyordu. İşlemci de Exynos olunca sabretmeye gerek görmedim. Aynı gün iadesini oluşturdum ve Honor 70 aldım. Mart ayından bu yana memnuniyetle kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roland Deschain -- 15 Ekim 2023; 11:3:23 >
  • Update sonrası pil daha hızlı bitiyor. Uygulamalar arası ve ekran geçişleri yavaşladı. Kamera ile resim çektiğimde kaydetmiyor, kamera uygulaması kapanıyor. Telefonu restart edince kendisine geliyor. Bir kaç gün sonra aynı sorunlar başlıyor.
    Yaşayan oldu mu bu tip sorunları?
  • Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

    Merhabalar. Yaklaşık 1 yıldır Honor 70 kullanan biri olarak şunları söylemek istiyorum;


    ___İyi Yönleri___


    1-) Telefonun kamera performansı gerçekten baya iyi.(Sıkıntı var. Altta söyleyeceğim)


    2-) Şarj konusunda baya iyi ve pilin tüketimi de çok iyi. Rahat rahat günü çıkarıyor.




    ___Kötü Yönleri___


    1-) Kesinlikle yazılımda bir stabilizasyon sorunu var. Ram kullanımını kontrol ettiğimde 8GB RAM neredeyse tamamen kullanıyor gösteriyor. (+2GB olayı şuan hikaye gibi)


    2-) Kamera uygulamasında, özellikle uzun bir süre telefon yeniden başlatılmadan (ram temizlenmeden) kullanıldığında kasmalar ve uygulamadan atmalar oluyor. Fotoğraf dahi çekemiyorsun...


    3-) Telefonun özelleştirilebilmesi çok az. Samsung nerede, Honor nerede...


    4-) Bazı forum sitelerinde Android 14'ü alacağını söylüyor ama telefon Android 13'te bile bu kadar sorun yaratıyorsa (RAM şişmesi konusunda), 14 nasıl alacak?




    İşin özetinde; Samsung'da aynı 8 GB ram ile Android 13 veriyor ama telefonlarında gram kasma takılma olmuyor.... Fakat Honor 70 gerçekten sıkıntı. Ben yazılımda stabilizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum. Kamera için Google Camera getirseler aslında sorun olmayacak. APK ile kurmayı denediğimde baya hızlı çalışıyor ama flaş çalışmıyor onda da ...





  • Güncellemeden sonra kilit ekranına atma sorunu devam ediyor hala. Desteğe mail attım ilgilenmediler. Garantiye göndereyim dedim servisin numarası belli değil en son KVK kartal a yonlendirdiler onlarda IMEI mı aldı bakacak cihaz onlarda kayıtlı mi diye. Honor türkiye'nin satış sonrası direkt olarak sxçış.
  • Herkes şikayetçi olmuş, bir tane de ben ekleyeyim madem.
    Cihazı aldığımdan beri çok sinir bozucu bir "otomatik ekran parlaklığı" sorunu yaşıyorum. Gündüz saatlerinde ve açık ortamlarda pek olmuyor ya da oluyorsa da ben fark etmiyorum fakat karanlık bir ortamda iken ekran parlaklığı sürekli ve çok tutarsız bir şekilde değişiyor. Cihazı kullanırken birden %60-70'lere kadar yükselip ardından %10-20'lere kadar düşüyor ve bu durum sıklıkla tekrar ediyor. Soruna ilişkin aklıma gelen en makul neden: gözlüğüm. Mavi ışık filtreli bir gözlük kullandığım için, cihaz ekranında özellikle beyaz tonları hakim olduğunda gözlük bunu yansıtıyor ve sensör aydınlık bir ortamda olduğumu düşünüp ekran parlaklığını yükseltiyor, sonra da ortamın aydınlık olmadığını fark edip geri düşürüyor diye düşünüyorum. Fakat bu tahminle uyuşmayan durumlar da yaşadım. Bir kullanıcı yabancı bir forumda aynı sorunu yaşadığını ve bunun bir güncellemeden sonra başladığını yazmış fakat ben cihazı aldığımdan beri durum aynı, hiçbir güncelleme ile sorun düzenlmediği için bir yazılım hatası olduğundan şüpheliyim.
    Aynı sorunu yaşayan ve bir çözüm bulan varsa yardımlarını bekliyorum.




  • Sinanthewhite S kullanıcısına yanıt

    Hocam bu sorunu ben de yaşıyorum. Aod açıkken de oluyor. Bir çözüm bulabildiniz mi? Sıfırlamak da işe yaramadı çünkü

  • Bulamadım açıkçası. Telefonu PC ye bağlayıp honor suite'de ne var ona bakicam birde. Telefonun menüden de recovery menüsünden de factory reset çözüm olmuyor.


    En kötü bir sonraki güncellemeyi bekleyeceğim.

  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.