Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.588
Cevap
71
Favori
73.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gece çekiminde Honor, gölgeleri aydınlatacağım derken ağaç gölgelerinide silmiş ve ağaçlarda detay kaybı var. (arabaların olduğu yolda fotonun ortasında olan ağaçlar). Ben şahsen, gece fotosunda gece gibi ama net fotoğraftan yanayım. Akşamın büyüsü gölgelerde, ambiyansta. Dolayısıyla gece foto çekip gölgeleri aydınlatırken detayları (renk, keskinlik, kontrast) yok eden fotoları sevemiyorum. Yinede, ilk bakışta göze hangisi güzel geliyorsa o güzeldir. Ben bu paylaşımda gece modundan iphoneu başarılı buldum. Ayrıca iphone ekranı sepya moduna, yani sarıya daha yatkın renk veriyor. Bendeki iphone ekranı da böyle. Sarımsı bir ton hakim. En beyaz en sade halde dahi sarımsı. Bi hava katıyor ama ben o sarı tonu istemiyorum. Leica'nın çektiği fotoğraflarda da kendine has bir ton ağırlığı var mesela. Hava katıyor ama gördüğümüzü göremiyoruz. Foto üstünde oynama yapacağım diyelim. Ekrandaki sarı tonu maviye döndürürken gerçek fotoğraf daha da mavimsi oluyor mesela. Ben fotoda oynama yapmayı severim de. Genelde de bu yüzden raw çekmeye çalışırım.




  • 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt
    Haklısın aslında. Zoom dediğin iddia edilen neyse onu yerine getirebilmeli.100 yazıp aslında 1.25 demek istemiştik denilemez. Ben son kullanıcı olarak 100ü görüp alırım. Birde video kaydı sırasındaki zoomda titreme, hayaletlenme olan videoya denk gelmiştim. S24U ile kıyaslanıyordu. Kayaya yapılan 35x zoomda tatsız bir yapay kesinleştirme var gibiydi. Başka bir videoda ise 100x zoomda dibin düşer, öyle kaliteli göstermişler. Birinden biri yalan dolan olmalı.
  • Benim bugün cihazı elime alıp deneme şansım oldu, P60 Pro ve Honor Magic V2 de vardı yan yana. P60 ve Magic V2 elde tutuş hissi daha güzel bu cihaza göre. Bu cihazın kamera çıkıntısı rahatsızlık verici açıkçası.

    Kamerası 5dk kurcalamada gördüğüm kadarıyla fevkalade. Zoom efsane. Burada bahsedilen konular birer ayrıntı, bu cihaz burun farkıyla ya geride ya ileride genelde Iphone 15 Pro Max ile kıyas ederseniz.

    Ekranı da çok güzel, kavisli yapı tutuşu kolaylaştırıyor güzel bence.

    Ben büyük cihaz sevmediğim için biraz rahatsız etti beni. Onu kafaya takmıyorsanız telefon gerçekten kalite.

    60.000 TL ye S24 Ultra yerine alınır mı, elde tutuş hissine bakarsak, bence aynı kalibredeki S24 Ultra dan 10.000 TL ucuz olmalı.
  • Buradaki tüm mesajlarla ilgili bir de sosyo-ekonomik-kültürel değerlendirme yapmak lazım.


    Bana bunu yazdıran blokladığım şahsa da ayrıca teşekkürler.. Gece gece uzun süredir yazayım bari dediğim bir mesajı yazdırdığın için. Ben tahmin etsem de, sen de kendi grubunu bulursun DOSTUM !!!


    Dikkat !!! Direkt konu başlığıyla ilgisiz gibi görünen ama genel olarak forumdaki kullanıcıların mesajlarına dair bir analizdir. Baştan uyarayım, sonra ne alaka demeyin.


    Belki bir makale bile yazılabilir bu konuda. Ama kısaca özetleyelim.


    Yeni bir cihaz çıkınca halihazırda amiral gemisi grubu kullanan, ya da kullandığını sananlar birkaç gruba ayrılıyor;


    1) Ekonomik gücü yeterli olan, marka fanatiği olmayanlar; Yeni çıkan cihazın teknolojik özelliklerini, alma niyeti de olarak incelemek, öğrenmek istiyorlar. Konulara katılım ve paylaşımları bilgi edinmek yönünde oluyor. Olumlu ya da olumsuz tüm mesajları alma-almama kararı için bir veri olarak görüp, başlıktan faydalanmaya çalışıyorlar.


    2) Ekonomik gücü yeterli olan, marka fanatiği olanlar; Yeni çıkan cihazın konu başlığına vs uğramazlar. Onlar zaten sürekli kendi marka-modelinin yenisini bekler, çıkar çıkmaz alırlar. Forum vs işleri olmaz. Olsa da aksesuar, muhtemel kendi sorunlarıyla ilgili mesajlarını kendi başlıkları dışına atmazlar.


    3) Ekonomik gücü yetersiz olduğu halde amiral gemisi (ya da öyle sandığı) cihazı kullanan, marka fanatiği olmayanlar; Yeni modeli ilgiyle takip ederken, bir yandan da içinde bulunduğu maddi zorluk nedeniyle elindeki cihazı rasyonalize etmeye çalışır. Ama bunu kendi kendine yaşar. Forumdaki yeni model başlıklarında ellerindeki modelle karşılaştırma yapılması yönünde mesajlar atıp, bunları da olabildiğince takip edip, mevcut cihazını elinde tutma yönünde kendini destekleyen mesajlara (+) verir. Konudaki yazışmaları tarafsız bir tedirginlikle takip eder. En sevdiğim, empati ve sempati yaptığım yurdum insanıdır.


    4) Ekonomik gücü yetersiz olduğu halde amiral gemisi (ya da öyle sandığı) cihazı kullanan, marka fanatiği olanlar; İşte en problemli grup ! Bunların temel amacı her yeni marka-modelin başlığını sabote etmektir. Mutlaka yeni çıkan marka-modelin öyle ya da böyle bir negatif tarafını bulup, doğru ya da yanlış bunların üzerinden sürekli başlığı mesaja boğarlar. Emojili, iddialı, zaman zaman hakaret-aşağılama içerikli mesajlarla başlığın düzenini bozmak, alma yönünde görüş belirtenleri, ya da öyle ya da böyle model hakkında olumlu görünen postları ve kişileri sanki kişisel sorunu varmış gibi hedefe alıp, provake etmeye çalışırlar. Tüm amacı başlığın amacından çıkması ve ulaşamayacağı ya da ulaşmak için daha büyük maddi sıkıntılara gireceği o marka-modelle ilgili, içinde alevlenen arzu ve isteği kendi yarattığı olumsuzluk rüzgarıyla söndürmeye çalışmaktır. Muhatap olunmaması ve bloklanması tavsiye edilen gruptur.


    Hep teknoloji, teknoloji nereye kadar. Bunları da konuşmak lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 22 Nisan 2024; 0:7:40 >




  • Reason kullanıcısına yanıt
    5.maddeyi de ben yazayım

    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar. Tanımadığı bilmediği insanları sırf kendi görüşlerini paylaştıkları ve o görüş hoşuna gitmediği için etiketleyenler.

    Bunları da konuşmak lazım.
  • Deae kullanıcısına yanıt

    Forumdaki insanlar hakkında fikir sahibi olmak demek, yazdıklarından-mesajlarından çıkarılan kadardır. Herhalde reelde tanışıp, birlikte yaşayıp, ahbaplık edecek halimiz yok.


    Mesele görüşün paylaşılması, hoşa gidip gitmemesi değil. Ne söylendiği değil, NASIL söylendiği..


    Kimseyle polemik peşinde değilim, ama girecek olanlar kendini komik duruma düşürür, baştan uyarayım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 22 Nisan 2024; 0:20:59 >
  • Şu kişi hakkındaki görüş bildiren mesajlarınızı doğrudan o kişiye atsanız daha yerinde bir hareket olur. Cihazı merak eden, başka şekillerde kıyaslayan, sorularına cevap arayan, bu amaçla yazılan yazılarıda analiz eden arkadaşlarımız arasında böyle bireysel kin ve saldırganlık yüklü mesajlar pek hoş değil.

    Fotoğraf paylaşıp emek sarf edenlere teşekkür ederim. Hadi sağlıcakla kalın.
  • Honor Magic 6 Pro ANA KONUG Four Gadgetyoutube
    The MagicOS 8.0 brings a new set of Magic Experiences to HONOR's latest flagship. Let's take a look at these new software features on HONOR Magic6 Pro! Follow us here - FB: https://www.facebook.com/gfourgadgetmy IG: https://www.instagram.com/gfourgadget/ TT: https://www.tiktok.com/@gfourgadget #HONOR #HONORMagic6Pro #Software #Magic #MagicOS #Smartphone –––––––––––––––––––––––––––––– Skysurf by Pold / pold-music Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported — CC BY-SA 3.0 Free Download / Stream: https://bit.ly/3qiqwKX Music promoted by Audio Library https://bit.ly/3Z6YD5D ––––––––––––––––––––––––––––––
    https://www.youtube.com/watch?v=aeQuvoMTKFQ
  • Öncelikle kullananlar arkadaşların deneyimlerini tarafsız bir şekilde paylaştıkları için teşekkür ederim.

    Telefon hakkında merak ettiğim şey ise; her zaman açık ekran. Acaba sürekli açık kalıyor mu yoksa bir süre açık kalıp ekrana dokununca mı aktif oluyor?

    Deneyiminizi paylaşırsanız çok mutlu olurum :)

    İyi forumlar.
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

    Sizden rica etsem iki telefonun ön kameralarını kiyaslayabilir misiniz tecrübe olarak

  • Yeşil sipariş verdik bakalım 7 Mayıs teslim diyor hayırlısı olsun artık
  • -)KraL(- kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Tarihi herkese aynı yazmışlar galiba. Bende de 7 Mayıs görünüyor. İnşallah daha çabuk gelir. Teknoloji mağazalarında satılmaya başlanmış zaten.
  • mst262 M kullanıcısına yanıt

    Ben de hala p20 pro kullananlardanım. Kaç kez değiştirmeye niyet ettim ama hiçbir telefon beni ikna etmedi. Şimdilerde Google'lı huawei mantığı ile buna geçmeyi düşünüyorum. Siz de hala p20 pro kullanıyor musunuz hocam? Magic6 pro aldınız mı?

  • -)KraL(- kullanıcısına yanıt
    Yeşil çok güzel. Bende yeşil aldım. Siyahı beğenmedim , ama yeşil çok hoş :) hayırlı olsun.
  • maviakdeniz M kullanıcısına yanıt
    Honor 90 da olduğu daha geç göndermesinlerde, ben 7 mayısa razıyım:)
  • İndirim muhabbeti olduğu için mi hepsiburadadan aldınız arkadaşlar? Mağazalar da 3000 TL indirim desteği veriyor 7 mayısa kadar beklemek bana biraz garip gibi geldi
  • du_da D kullanıcısına yanıt
    İnşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    Yeşil çok güzel. Bende yeşil aldım. Siyahı beğenmedim , ama yeşil çok hoş :) hayırlı olsun.

    Teşekkürler

  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Ben 5.000 hediye çeki + 4.000 takas desteği olduğu için HB den almak zorunda kaldım..
  • İlk kılıf tavsiyesi benden olsun, ince silikon kılıf isteyenler değerlendirebilir, malzeme kalitesi çok iyi..

    Honor Magic 6 Pro ANA KONU Honor Magic 6 Pro ANA KONU Honor Magic 6 Pro ANA KONU Honor Magic 6 Pro ANA KONU




  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.