Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: drhcetin82 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.786
Cevap
76
Favori
87.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • az önce Honor Türkiye'nin instagram sayfasında bir paylaşım gördüm. Sizce videodaki telefon magic 6 pro mu? Bana o değil gibi geldi ve çok tuhaf duruyor o değilse.



    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
    Honor Magic 6 Pro ANA KONUınstagram
    Honor Türkiye, Instagram: "Yeniliğin gücü bizimle! İkinci Nesil Silikon Karbon Pil ile kendinizi olağanüstü bir yolculuğa hazırlayın. SuperCharge şarj cihazı ve 5600 mAh ultra yüksek kapasiteli silikon karbon pil sayesinde telefonunuzu son ana kadar ultra verimli kullanabilir, farklı hava koşullarında dahi kusursuz bir pil deneyiminin tadını çıkartabilirsiniz. #HONORMagic6Pro"
    https://www.instagram.com/honorturkiye/reel/C6GzAsVpHDh/?hl=tr
  • nezcafe kullanıcısına yanıt

    pro değil düz m6


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor Magic 6 Pro ANA KONUHardware Plusyoutube
    Not: Bu videodaki ürünler HUAWEI Türkiye ve HONOR Türkiye tarafından tedarik edilmiştir. Bu videoda Eren, bayram tatili boyunca HUAWEI ve HONOR markasının en tepe iki modeli olan P60 Pro ve Magic6 Pro ile belirli noktalardan fotoğraf çekimleri gerçekleştirdi. İki telefonda birbirinden güçlü kamera sistemlerine sahip. DXOMARK'ta HUAWEI P60 Pro geçtiğimiz aylara kadar uzun süre liderliğini sürdürürken şimdi ise zirvede HONOR Magic6 Pro yer alıyor. Peki bu iki telefon söz konusu fotoğraf çekimi olduğunda nasıl işler ortaya çıkarıyor? Hangi telefon hangi modlarda daha iyi sonuçlar elde ediyor? Bu soruların cevaplarını ve Eren'in seçimlerini bu videoda bulabilir, siz de kendi görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. İyi seyirler. #HUAWEIP60Pro #HONOR #HONORMagic6Pro HWP Ailesine KATIL'mak için; https://www.youtube.com/channel/UCyZR2GDbjO7-iBxdTH4V_IQ/join HWP Discord; https://discord.gg/ZfEFbNAMD2 HWP Muhabbet Facebook Grubu; https://www.facebook.com/groups/HWPMuhabbet/ HWP Facebook; https://www.facebook.com/HWPtr HWP Instagram; https://www.instagram.com/hwptr/ HWP Twitter; https://twitter.com/Hwptr HWP Telegram; https://t.me/hwptr
    https://www.youtube.com/watch?v=XZVhUBm6hFc
  • 5x


    Ördekler hareket halinde.


    Photo mode


    Yüklediğim hiçbir foto'da edit vs. yok..



    Honor Magic 6 Pro ANA KONU


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 23 Nisan 2024; 20:56:13 >




  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU

    Yüzde 25 pil daha var. Bence iyi gitti , ilk günler bir de hor kullanılır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. Genel pil süresi bu mudur? Böyleyse geçmeyi düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nezcafe kullanıcısına yanıt

    Bence bu da bir diğer fiyasko olmuş Honor Türkiye adına. Magic 6 Pro yazarak şarj güzellemesi yapıyorsun ancak kullandığın telefon magic 6 pro değil :) Gerçekten kimse bunu paylaşırken görmüyor mu? ben bile sosyal medyada bi fotoğraf/video paylaşacakken ikinci bir gözden bakmasını istiyorum. Koca koca markalar bu kadar amatörce iş yapmamalı.

  • Hocam ellerine sağlık. Bir de video örneği atman mümkün olur mu rica etsek?Honor Magic 6 Pro ANA KONU 


    @vbalikci

  • Bu arada fiziki çift sim var mı cihazda? Yoksa e sim + tek fiziki sim şeklinde mi çift hatlı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece modu böyle koyu gri mi genel olarak farklı modlar yok mu tam siyah gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onuer kullanıcısına yanıt

    Çift fiziksel + e-sim

  • samsun__ S kullanıcısına yanıt

    Pil süresi daha yüksek bir android ya da ios cihaz yok zaten.. Şu gaming vs cihazlar var, belki 7binlik bataryası falan olan.. Onları bilemem..



    HONOR Magic 6 Pro vs S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max EXTREME Battery Drain Test (youtube.com)


    Honor Magic 6 Pro vs iPhone 15 Pro Max / Samsung S24 Ultra / OnePlus 12 - BATTERY DRAIN TEST (youtube.com)





  • https://www.youtube.com/watch?si=bl8ifw-_EjBunX8k&v=I4CJwikoxgs&feature=youtu.be

    Video olarak çok iyi değil. Keşke ürün incelemesinde söyleseydin. Bunlar hoş değil bence. Kaldı ki S23 ultra ile kıyaslıyor videoyu biraz abartmış onu kullandım arada fark bulamadım ikisi de gündüz harika gece leş. Üstelik samsun bunkonuda iddia taşıyor honor da öyle biröşey yok. Samsung S23 de lensler arası geçiş yok 4 k da. Hdr bence kötü. Honor da hepsi var ama onla kıyaslıyor. Üzücü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Bu ve bir kaç kanalın honor/huawei incelemeleri çok ağır reklam kokuyor. E-ticaret ile uğraşan biri olarak o kokuyu ciddi aldığımı söyleyebilirim. Belki normal bir kullanıcı anlayamaz ama bu videolarin arka planında ciddi işbirlikleri var. Youtube daki inceleme kanallarını izleyip, ürün alınmaz kısacası.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Ben honoru bunlar inceledi diye almadım. Geçen yıldan beri aklımdaydı sadece video da kötü evet ama S23 değil. Keşke dürüst olsalar, düzgün incelemeler yapsalar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Yapamazlar hocam olumsuz 1 kelime söyleseler seneye cihaz yollamaz + ödeme yapmaz firma. Onlar da izlenme sayılarından ve gelirlerinden mahrum kalır.

    Firmalar o yüzden fiziksel pazarlamaya ayırdıkları bütçeyi azaltıp, doğrudan internet reklamlarına, influencerlara yöneldiler. Orada daha büyük bir hazine var çünkü.

    Geçen gün de yazdım. Ankarada tek teşhir cihazi olan ankamall vatan a gittiğinizde cihaz dandik çin malı telefonların olduğu bir köşeye atılmış, ekranın ortasında kocaman bir plastik kelepçeyle sıkıştırılmış, ekran pis ve tozlu, ürünü anlatan kişi bilgisiz. Vs.. tek odakları youtube ve instagram. Mağazada ürün nasıl lanse ediliyor umurlarında dahi değil. Odak noktaları farklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 24 Nisan 2024; 9:55:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Cok yanlış bir strateji. Bizim millet öyle 3-5 youtuber inceledi övdü diye bilmediği piyasada adı olmayan bir cihazı almaz hele ki 60k para hayatta vermez.

    Ama telefonu piyasada çevresinde insanların elinde sıkça gördükçe cihazla ilgili algısı oluşmaya başlar. Ne kadar sık görürse ilgisi artar ve cihazı incelemek devamında da satın almak isteyebilir ama ne kadar reklam yaparsanız yapın 10 kişiden 1 in de bile honor yokken o harcanan reklam paraları malesef çöpe gitmiş olur bu ülkede burası Çin değil.

    Verecekler bu cihazı 39.999₺ den piyasaya şu anda bu konuda ben dahil binlerce kullanıcı ve binlerce sayfa yorum olurdu.

    Şimdi analiz videosu yapanlar cihazı övsün dursun 6 ay geçmeden nasıl bir hata yaptıklarını anlarlar ama çok fazla yeni model gelecek yakında, geçmiş ola.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deae -- 24 Nisan 2024; 10:48:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Hocam videoyu açmakta sıkıntı yaşadım da, demeye çalıştığınız şey; Honor magic 6 pro YouTuber lar yada iş birliği yapılmış başka içerik üreticileri tarafından abartılıyor mu?

  • nezcafe kullanıcısına yanıt
    Abartmıyorlar ama olumsuz yanları ve gerçek fikirlerini saklamışlar. S23 ultra ile bu cihazı kıyaslamak olsa olsa ik yüzlülük olur. Her şeyiyletns23 ultra den iyi, keşke bunu incelemede söyleseydin ya da video kötü çekiyor deseydi.ntelefon çok güzel net.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.