Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mst262 , deistkel Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.660
Cevap
73
Favori
76.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Yok daha neler   

  • nezcafe kullanıcısına yanıt

    WhatsApp ayalarına baktınız mı? Videolu görüşmelerde kısıtlama yaptığı ayar olması lazım veri kullanımını azaltmak için.

  • chevanton kullanıcısına yanıt

    Evet cidden ilginç bir cins bu kedi   Scotish miydi British miydi neydi anlamam pek ama komşum tatile gidince 5 günlüğüne bize bıraktı. Geceler haram oldu diyorum o kadar yani :)

  • chevanton kullanıcısına yanıt

    Oda senin görüşün hocam saygı duyarım lakin olaya nereden baktığın önemli, Ben zamanında Aynasız Dslr kullanıyordum sonra sattım yanımda kamerası iyi olsun diye P40 Pro aldım ama gerçekten sorun yaşattığı oluyordu arada, Aldığım fiyattan geri sattım bir zararım olmadı sonra iki cihaz denemesinden sonra yine kamerası iyi olsun diye ve rakiplerinden daha uygun olduğu için P60 Pro aldım.


    Şuana dek pek bir sorun yaşamasamda whatsapp üzerinden atılan konumların yanlış olduğunu yazan bir çok kişi var forumda dahil mesela, Ülkedeki o saçma durumu zaten biliyor ve yaşıyoruz bizde, Lakin dediğim gibi kişinin kendi görüşüne ve beklentisine göre adım atılmalı, Biz bu cihazlara sevdiğimiz için değil işimizi görsün diye para veriyoruz sonuçta.


    Şimdi Fiyat belli değil ama Pura 70 Ultra alıp yukarıdaki gibi konum sorunu yaşanacaksa, Bazı kullanılması gereken uygulamalar açılmaz ise Google servis sorunları yüzünden mesela şuan Casio Edifice uygulaması açılmıyor, Birçok kişiselleştime uygulamasıda aynı şekilde, Bu şekilde sorunlar yaşamak hoşunuza gidermi 70K verip bir cihaza?


    Yurtdışında yaşamadığımız ve gelir gücümüz onlar gibi olmadığı için onlarla kıyaslama yapmam doğru değil, Kendi durumumuza göre böyle bence.


    Son olarak Eleştirmek ayrı birşey gömmek ayrı birşey, Ben P60 Pro kullanıyorum yine aynı markayı eleştiriyorum eksiklerine rağmen o fiyat çıkarsa diye, Forumdaki Çöp diye boş mesaj yazanlarla karıştırmayın.





  • Arkadaşlar denizci535 in honor hakkındaki yorumlarıni lütfen ciddiye almayın çünkü kendisi de söyledi cihazi kullanmamış ve deneyim sahibi değil. Bilerek ve isteyerek konuyu manipüle ediyor Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caglarabc C kullanıcısına yanıt
    İşte aradığım yorum bu. Ses kalitesi tok değil. Yüksek olması ayrı, tok bir ses vermesi ayrı. Kamera iyi olsada ön kamerada 60 fps olmaması, video çekiminde de iphone kalitesine yaklaşamaması kötü. Özellikle iphone 15ten pahalıya satılmasına karşın geri kalıyor. Kavisli ekranda sağ ve sol kenarlarda ayrıca kavisten ve bakış açınızdan kaynaklı olarak gölgelenme de olması lazım.

    İnceleme siteleri maalesef açık sözlü bir şekilde kusurları saymıyor. Sizin gibi kullanıcılardan gelen geri dönüşlerden öğreniyoruz.

    Bende Ülkemize gelmesini çok bekledim ancak o fiyata bu telefonu asla almam.

    Birde Dxomarkt sitesinin puanları ezelden beri şaibeliydi. Şimdide Pura 70i övüyorlar. Muhtemelen Eylül ayında da iphone 16yı yere göğe sığdıramayacaklardır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Hocam farklı açılardan baktık olaya siz fiyat olarak 65-70k veriyorsak dediniz ya ben ondan bahsediyorum. Bu cihazın 65-70 k olarak ülkemizde satılmasının nedeni belli. Yoksa farklı ülkelerdeki insanlar bu cihazlara ve daha iyilerine çok çok daha makul fiyatlara sahip olup sorunları varsa bile bunları rahatlıkla gözardı edebiliyor. Biz tabiki biraz daha irdeliyoruz ve buna da mecburuz rakamlar küçük değil maalesef. Ancak bu cihazdan daha pahalı satılan S24 ultra 15 pro max mi14 ultra gibi cihazların yanında bence çok daha sorunsuz ve pürüzsüz bir deneyim sunuyor.


    Yılların Huaweicisi olarak maalesef Google sorunları tam anlamıyla çözülemediği sürece bir daha geçmeyi düşünmüyorum. Dolaylı yoldan çoğu problemi çözebilsek bile illa bir yerden fire veriyor ve bu tarz şeylerle dolambaçlı olarak uğraşmak insanı bir süre sonra yoruyor. Yoksa Pura serisi harika gelecek ona şüphem yok.


    Yani özetlemek gerekirse bir süre sonra hediye muhabbetleri de kalkarsa cihazın fiyatı biraz daha makul seviyeye gelir ayrıca daha çok kişi faydalanabilir. Üst düzey hemen hemen her cihazı kullanmış biri olarak cihazın kamerasından bataryasından stabilitesinden oldukça memnunum. Ufak tefek eksikleri de gözardı edebiliyorum saygılar :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • chevanton kullanıcısına yanıt

    İşte ben o 65-70k lafınıda Pura 70 Ultra için dedim hocam, Yoksa donanım olarak kamera dışında 6 Pro şuan fiyat olarak en iyi cihaz konumunda hala, S24U bence sorunlu bir cihaz, İşi daha çok video olan kişiler için ise Apple tek seçenek bana göre, Mi14Ultra yanlış fiyat politikası kurbanı oldu, Her gün düşüyor fiyatı biraz daha keşke 55K fiyatlar ile sunulsaydılar piyasaya 6 Pro ve 14 Ultra.


    Hediye olayı saçmalıktan ibaret bence, En fazla seçilecek bir ürün güzel bir indirim ile sunulsa ve cihaz fiyatı min seviyede tutulsa çok daha iyi olur her marka için.

  • 1 haftadır kullanıyorum, teknik, taktik, detaylara girmeden söyleyebileceğim çok keyifli bir cihaz yapmışlar..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu telefona Teknosa da baktım. kavisli ekran ama sanki düz ekran gibi Samsung'un telefonlarındaki kavis yok. Huawei android olsaydı düşünmeden onu alırdım.

    Mate 10 pro dan geçeceğim. Kullanım olarak ona yakın olacağını düşündüğüm için Magic6 pro almayı düşünüyorum. Vatanda bazı geceler 55.199 düşüyor.

    Her telefonun kusurları var. Eşimde 15 pro var pili günü çıkarmıyor. umarım yazılımı Huawei gibi stabildir şu an 1 gb hafıza kaldı telefonda hala stabil çalışıyor.

    Kurda yukarı hareket olmazsa 48-50 arasına ileriki günlerde fiyat görebiliriz.

  • Olayın tamamen çok iyi bir PR dan ibaret olduğunu cihazın balon olduğunu geçtiğimiz haftalarda söylemiştim ama burdaki delikanlılar beni yere göre sığdıramadılar. Son mesajların yüzde 80 i sorundan ibaret , bir kaç hafta sonra yine gelicem buraya bu sefer de ikinci eli kaça gider, çok zarar edicez abi falan filan..Tecrübe yaşlanarak değil yaşayarak kazanılır!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marcoreuss kullanıcısına yanıt

    Önce o ağzını topla ondan sonra edebinle yaz edebinle cevaplarını alırsın. Boş boş yorumlarınızı okumaktan sıkıldım. Kullanıcı isen artılarını eksiklerini tartışalım yok değilsen kendi edepli(!) yorumlarını kendine sakla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmy1903 C kullanıcısına yanıt

    Kart ile alışveriş yapmayacaksanız sarı siteyi takip edin hocam bazen çok uygun fiyatlara cihaz düşüyor. Oradan temin edebilirsiniz. Benim aktif olarak kullandığım esnafların olduğu alım satım grupları var oraya bile 48-50 bandına düşmeye başladı cihazlar. Hediye olayları kalkarsa cihaz olması gerektiği fiyat bandına yaklaşır böleylikle daha çok kullanıcıya ulaşabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevanton kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler Ben zaten şirkete alacağım bana 55 bin bandında alırsam Kdv düşünce 45 bine maaliyeti var. Fiyatı sonra aşağı çekerlerse canım sıkılmasın diye bekliyorum.

    yarın akşama kadar karar vereceğim bakalım.

  • niye dellendiniz şimdi yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • excellenthuman E kullanıcısına yanıt

    Dediğim gibi, ses yüksek ama kulağı tırmalıyor gibiydi. Ben telefonu iade ettim, Hepsiburada hiçbir sorun çıkarmadan kargoya verdikten 3 gün sonra paramı yatırdı, buradan kendilerine teşekkür ederim :) ama üzüldüm, Honor çok büyük tanıtım yapmıştı, hala da devam ediyor ama kendi adıma kesinlikle tatmin olmadım. Ufak ufak bi sürü hata/eksik vardı, eski güncelleme şikayetlerini de hesaba katıp iade ettim. Aklım bir tek bataryasında kaldı, o da nasip artık :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caglarabc C kullanıcısına yanıt

    Hat takmış mıydınız hocam? Hepsiburada genelde hat takılmış telleri servis problemi olmadan pek iade almıyor da...

  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.