Şimdi Ara

hoparlör ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ben yeni pc aldım aldıgım ılk gun 2 hoparlorden de ses gelıyodu fakat ablam:( bişeyleri karıştırmış galiba sesin bi tanesi kesildi hoparlorden de kulaklıgın bırınden de ses gelmıyor neden oldugunu bılmıyorum ugrasıyorum sabahtan berı yapamadım ses sürümü güncel kulaklıgı takıyorum mesela sol kulaklıktan çok az ses gelıo sonra onu dengele dedıler baktım hepsi sag ses sol ses 100 de nie bole oldu yardım edermısınız lutfen



  • Hangi programı kullanıyorsun? Eğer programın ses ayarlarından yapılmadıysa ses kartına ait programa bakın, ayarları yaptıktan sonrada aynı programla sesi test edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01myavuz

    Hangi programı kullanıyorsun? Eğer programın ses ayarlarından yapılmadıysa ses kartına ait programa bakın, ayarları yaptıktan sonrada aynı programla sesi test edin.

    Abi programın ismi High Definition Audio mesela şöle garip bişe solim telefon kulaklıgını taktıgım zaman anakarta 2 sındende ses gelıo ama bide onda şöle bi sorun var cs oynuyorum ses kasma olayı var onda mesela sol kulaklıktan ses gelırse adam soldan gelıo demektır adam soldan gelse bile 2 sindende aynı anda ses cıkıyo ve nerden geldigi anlaşıl mıo ben sorun hoparlörde sanıodum gittim kulaklık aldım bugun ama kulaklıktata aynı sorun oldu kulaklıgında sol tarafında n ses çok az gelio her türlü ayarı yapmama ragmen Sorun nerdedir sence ?
  • Müzik açıncada aynısı oluyor mu? Normalde ikisindende ses geliyorsa oyunda problem vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.