Şimdi Ara

Hostinger Yeni E-Posta Sunucusu ve %55 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Hostinger'ın eposta servislerinde büyük bir değişikliğe gittiğini bildirmek isteriz. Size daha iyi hizmet etmek ve servis kalitemizi artırmak amacıyla, eposta sistemimizi yeniden tasarladık. Bu değişiklikler 19 Mayıs tarihinde uygulanacaktır.

    Ücretsiz hosting kullanıcıları artık IMAP ve SMTP servislerini kullanamayacaktır. Eposta servisimiz spam gönderen, sunucularımızın fazla yüklenmesine sebep olan ve eposta gönderim sistemi üzerinden itibarımızı zedelemeye çalışan bazı kullanıcılar tarafından ağır bir şekilde suistimal edilmektedir ve bu da iyi niyetli kullanıcılarımızın bile epostalarının alıcı tarafından reddedilmesine sebebiyet vermektedir.

    Ücretsiz kullanıcılar POP3 kullanarak eposta almaya devam edebilecekler. SMTP için ise, internet servis sağlayıcınızın SMTP sunucularını kullanmanızı öneriyoruz. Tüm internet servis sağlayıcıları size ücretsiz olarak SMTP sunucusu sağlamalıdır. Ek olarak hala Webmail istemcisini kullanarak eposta göndermeye devam edebilirsiniz.

    Ücretli hosting kullanıcıları için iyi haber - tüm eposta protokollerine SSL desteği eklemiş bulunuyoruz, artık tadını çıkarabilirsiniz:
    - SMTP SSL ile: 465 numaralı port
    - SMTP SSL ile: eğer 465 numaralı port engelliyse 587 numaralı port
    - SMTP SSL kullanmadan: 25 numaralı port
    - SMTP SSL kullanmadan: 25 numaralı port engelliyse 2525 numaralı port
    - POP3 SSL ile: 995 numaralı port
    - POP3 SSL kullanmadan: 110 numaralı port
    - IMAP SSL ile: 993 numaralı port
    - IMAP SSL kullanmadan: 143 numaralı port

    Ek olarak, ücretli kullanıcılar için, eposta gönderme limitlerini artırdık, tüm epostaları adanmış Premium eposta sunucularına taşıdık ve otomatik eposta yedeği alınmasını/tekrar yüklenmesini sağlayan özelliği yakın bir gelecekte uygulayacağız!


    *** %55 indirim için kupon kodu ***
    Ücretsiz hosting planından çıkarılan özellikleri telafi etmek amacıyla hosting planınızı yükseltirken size %55 indirim sağlayacak kupon kodunu oluşturduk. SALE55 kupon kodunu hosting hesabı yükseltmede, alan adı kayıtlarında ya da sunucu planlarında kullanabilirsiniz. Kupon kodu 12 Mayıs tarihinden 26 Mayıs tarihine kadar geçerlidir ve kullanım sayısı ile ilgili bir sınırlama yoktur.

    Başlangıç için lütfen giriş yapınız:https://cpanel.hostinger.web.tr

    Servislerimizi kullandığınız ve bize sağladığınız destek için Hostinger olarak sizlere teşekkür ederiz! İşimizi seviyoruz ve servislerimizi günden güne geliştiriyoruz.

    Hostinger Türkiye
    http://www.hostinger.web.tr

    Hostinger Türkiye -www.hostinger.web.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.