Şimdi Ara

hp dv6385eu pil hiç dolmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, bende hp pavilion dv6385eu notebook var. şuan prize takılı olmasına rağmen ve ''prize rtakılı, şarj oluyor'' demesine rağmen %0 dan yukarı daha çıkmadı.. şarjı bir türlü dolmuyor.. bu arada SD.MS/Pro.MMC.XD DEN BİR ARA DUMAN ÇIKTI.. BU DÜN OLUYOR VE ONDAN SONRA PİL HİÇ ŞARJ ETMİYOR.. o dumandan önce de 20 dk bile şarj ı gitmiyordu... acil yardımlarınızı bekliyorum.... başka hiç bir sorun yok..



  • "20 dk bile şarj ı gitmiyordu..." Piliniz zayıflamiş ve değişim zamanı gelmiş...
    "SD.MS/Pro.MMC.XD DEN BİR ARA DUMAN ÇIKTI.." memory card vb. soktuğunuz zaman, bir donanımsal arızaya sebebiyet vermiştir. Büyük ihtimalle kart okuyucu üniteniz; kısadevre sonucu hasar almış.
    "ONDAN SONRA PİL HİÇ ŞARJ ETMİYOR..." Bir önceki olaydaki hasar sonucu, pil şarjını kontrol eden bölüm, artık pilinizi kontrol edemiyor, demektir.
    Öneri: Daha büyük problemlere sebebiyet vermemek için; kontrolsüz şarj sonucu pillerin ısınması, bozulması hatta patlaması gibi... cihazınızı tamir ettiriniz. Pilinizi değiştiriniz.
    Uyarı: Makinanızı bu şekilde kullanırken, (yani adaptörle) pilinizi çıkarınız. Pilleri olmadan çalışmasının bir mahsuru yoktur. (Elektrik kesilmedikçe tabiki)
  • arkadaş pilini tamamen bitir ve daha sonrada biosunu update et olurmu muhtemelen sorun çözülür umut ediyorum eğer olursa ban dönersen sevinirim
  • çok teşekkür ederim cevaplarınız için.. bugün pc yi açtığımda hata var dedi, vista onarmaya çalışmasına rağmen onaramadı bu da sanırım bu pil le alakalı konudan dolayıdır, yani donanımsal... acaba bu sorun garanti kapsamı içerisine girer mi? vizelere kadar pilsiz kullanacağım bilgisayarı..

    tekrar teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.