Şimdi Ara

hp-pavilion-15 Ryzen 5 3350h mi i5 9300h mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşağıdaki iki ürün arasında kararsız kaldım. Aradaki fiyat farkı değer mi? Fiyat olarak 100 tl hepsiburada doğumgünü hediyesi vermiş o düşüyor. Ayrıca HP geri iade kampanyasına da kaydoldum. 420 TL ordan düşecek. Fiyatları iyi gibi. Şu an alınır mu bunlar. Yoksa Black Friday ile güzel bir kampanya olur mu?

    https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-dk0002nt-intel-core-i5-9300h-8gb-256gb-ssd-gtx1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-6zj35ea-p-HBV00000NDQP6?magaza=Hepsiburada

    http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-ec0005nt-amd-ryzen-5-3550h-8gb-256gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8bn44ea-p-HBV00000OGOUN?magaza=Hepsiburada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rza_35 -- 12 Kasım 2019; 13:42:38 >







  • Hocam hp iade kampanyası için kullandığınız laptopun modeli neydi acaba?
  • Gndzzo G kullanıcısına yanıt
    Hp g62 idi. Model farketmiyor seri no varsa hp kabul ediyor. İ5 modeli aldım bende.
  • rza_35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Niçin bu modeli seçtiniz? İlk izlenimleriniz nasıl? Ben de laptop alma arefesindeyim biraz bilgi paylaşabilir misiniz
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    İ7 lerin fiyatlarına yetişemediğim için i5 9300 h işlemciye yöneldim. O yüzden en uygun fiyat bundaydı ve hp geri iade kampanyası olması tercih sebebim oldu. Oyun oynamıyorum fakat ısınma problemi yaşamamak adına çift fan ve fanların arkaya açılaması yararlı olur diye düşündüm. Ssd den ötürü açılışı gayet hızlı. Sessiz ve rahat bir cihaz. Benim açımdan tek kötü yanı tuş yerleşimi. 10 parmak kullanımına uygun değil. Klasik klavyeden farklı konumlandırılmış tuşlar var. Resim atarsam daha rahat anlaşılır. Çünkü sitelerde hep ingilizce klavye resimleri var. Virgülün yeri ve enter tuşunun küçük olması, büyük küçük işaretinin yeri ve yön tuşlarının kullanımı rahat değil. Mecbur harici klavye mouse kullanmam gerekecek.

    Ayrıca ne amaçla kullanacaksın, kendin kullanacağın ve merak ettiğin uygulama varsa deneyip test edebilirim. Ses konusunda başarılı gelmedi bana. Eski creative 2li hoparlör var evde o bundan biraz daha iyi ses veriyor.
    hp-pavilion-15 Ryzen 5 3350h mi i5 9300h mi?




  • rza_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 2 kullanım amacım var. Birincisi oyun oynamak. Ancak çok oyun oynayan biri değilim oynadığım belli başlı strateji oyunları ve simülasyonlar var.

    İkinci olarak ise Linux ve Python öğrenmek istiyorum bunun için Virtualbox ile çalışacağım. Aslında bu yüzden 16 GB Ram olsaydı iyi olacaktı.

    Özellikle denemenizi istediğim bir şey yok ilginize çok teşekkür ederim.

    Endişem ısınma mevzusu ve bilgisayarın ömrü. Şu an 2012 model bir ASUS bilgisayar kullanıyorum hiç masraf çıkarmadı ve kullanabiliyorum ancak HP nasıldır bilemedim.
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    16 gb ramli fiyatlar uçtuğu için yaklaşamadım. Ama haklısın Sanal Sistem için Ram önemli ve SSD'in kapasiteside az gelir sana. Ama bunlar yükseltilemeyecek şeyler değil. Eski hp'de ısınma sorunu fazlaydı bunun tasarımı ve çift fanı o kadar yapmaz diye düşündüm. Normal kullanımda ısınma yaşamadım. 5-6 saatlik kullanımdan sonra sadece touchpadin alt kısmında biraz ısı hissettim ama rahatsız edecek bir ısı değildi. Ben ilerde Ram yetmezse yükseltirim diye düşünüyorum şimdilik sıkıntı yok gayet memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.