Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 senedir kullanıyorum, kesinlikle tavsiye etmem, Bu donanıma piyasadaki en ucuz cihaz gibi gözüküyor ama parasını hak etmiyor bence. Doğru dürüst kullanamadıktan sonra donanımı alsan ne işine yarar, 16 gb ram pek gerekli değil. işlemciden zaten hiç randıman alamıyorsun ısınmasından dolayı sürekli bir şeyler deniyorsun ısınmayı azaltmak için turboboostu kapat, kullanım yüzdesini düşür, frekansı sınırla falan ona rağmen ısınıyor, termal macunu değiştirmek tek kalıcı çözüm olabilir gibi. bugüne kadar gördüğüm en dandik bilgisayar kasası, fazla taşırsan bir kaç çarpmada ciddi hasar alır gibi. Isınma zaten herkes bahsetmiş, oynayacağım bir total war serileri vardı ısınmadan dolayı doğru dürüst oynayamadım hiçbir şey. ilk aldığımda space ve yanındaki alt tuşu içeri gömüktü yarısı, verin değiştirelim dediler teknik destekten verdim 15 gün bekledim sonra kozmetik hata değişim iade kapsamına girmez diye geri yolladılar. servisi tamamen müşteriyi yıldırma odaklı. Son windows güncellemesine kadar her windows-driver güncellemesinden sonra bir sorun çıkartıyordu , aylarca uyku ve hazır bekleme moduna geçmedi bilgisayar mesela çözemedim bir türlü, son win 10 güncellemesinden sonra düzeldi. yine uzun süre günde bir kaç kere "power driver state failure" diye mavi ekran veriyordu her şeyi denedim çözemedim, o da son win güncellemesinden sonra düzeldi gibi. 1 sene oldu cihazı alalı doğru dürüst taşımadım titiz kullandım ama menteşeler kapanırken arada tuhaf sesler çıkarmaya başladı. en rahatsız edicisi de klavye kullanırken kasadan gelen ses. Ses de kötü epey patlama,cızırdama yapıyor bunu minimumda tutmak için hp nin realtek driverını kullanman lazım sadece, nvidia driverını güncellerken yanında hd ses driverı da yüklüyor ona dikkat berbat ediyor sesi. Ekranda ışık sızması ciddi boyutta, çoğu kişide vardı bu sanırım, parlaklık sondayken film vs izlerken siyah arka planda çok rahatsız edici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahaine -- 4 Nisan 2018; 17:35:47 >




  • bende de aynısı var. bir taraf zaten hep biraz gevşekti tak tuk ses geliyor arada şimdi kapatırken. ana menteşenin yanındaki iç taraftaki küçük bölüm gevşek bende. servise verirsen sonuçtan bahseder misin? Servisi de hiç müşteri dostu değil gibi geldi bana böyle şeyleri kullanım hatası diyip geçerler gibi geliyor.
  • Arkadaşlar birden bire mute(ses kapama) düğmesinin turuncu ışığı yanmamaya başladı napmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lahaine

    bende de aynısı var. bir taraf zaten hep biraz gevşekti tak tuk ses geliyor arada şimdi kapatırken. ana menteşenin yanındaki iç taraftaki küçük bölüm gevşek bende. servise verirsen sonuçtan bahseder misin? Servisi de hiç müşteri dostu değil gibi geldi bana böyle şeyleri kullanım hatası diyip geçerler gibi geliyor.
    Kusura bakma geç gördüm servise verdim komple degiştirdiler menteşeleri
  • lahaine L kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda ısı için çözümlerden birisi (randımanlı) nvidia dan güç yönetimini sürücü kontrolünde olarak ayarlamak, bir de doku yu perfomans yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ENGMRKP61

    Arkadaşlar birden bire mute(ses kapama) düğmesinin turuncu ışığı yanmamaya başladı napmalıyım?
    merhaba dostum çözümünü burada anlattım;https://forum.donanimhaber.com/hp-notebook-mute-isigi-yanmiyor--133022121
  • Eyvallah son güncellemeyle düzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    hocam win 10 pro da otomatik lisanslama mı yapıyor ? birde bende çok fazla ısınma yapmıyor zaten takip ediyorum yüksek performansta normal kullanımda falan 50 derecelerde çalışıyor pc. orta seviye de 40 küsürler.

    far cry 5 yükledim 80 civarında çalışıyordu. fakat pc de anlam veremediğim bir yavaşlık var gibi. mesala işlemleri seri yapmıyor gibi geliyor bana. mili saniyelik takılmalar hissediyorum.

    6700 hq yu daha seri bekliyordum açıkçası. pc de donma falan yok. hiç kilitlenme falan da yaşamadım. performansını nasıl kıyaslarım diğer işlemcilerle onuda bilmiyorum belki hislerim yanlıştır

    win 7 ye dönmeyi düşünüyorum açıkçası.




  • insaatmüh. İ kullanıcısına yanıt
    Pro lisansi uzerine yazili degil. Ancak home veya home sl. Pro icin 35 tl key almak gerekir.Benimkisi undercoverda 97c gordu.servise verecegim.Laptop performans modunda oyunda 3.4 ile 3.8 arası hep.Performans modu kapaliyken daha serin ama bu kadar abarti fark etmesi garip. 75c civarı normal modda oyunda.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam servise verince buraya geri donus yaparsaniz iyi olur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, ürünü alalı yaklaşık 2 yıl olacak, garantinin bitmesine 2 ay kaldı. touchpad ve etrafında hafif şişlikler var. sanki pil şişmiş gibi. bu sorun başına gelen var mı? birazdan söküp bataryanın durumuna bakacağım, gelişmelerden haberdar edeceğim.

    gelişmeler;  HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M-
    evimizde saatli bomba varmış meğersem.

    ürünü garantiye yolladım, hp'nin satış sonrası desteğini beğeniyorum umarım sıkıntısız şekilde bataryamız değişir. gelişme oldukça mesajı güncelleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayfive -- 14 Şubat 2019; 15:7:25 >




  • mayfive M kullanıcısına yanıt
    Normal. Bu modelde kronik bir sorun. Genelde sanırsam sürekli oyun oynayanlar yaşıyor sorunu.
  • mayfive M kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba. bende de ayni model laptop var. dun icini acmistim yeni ssd aldim onu taktim. icini acinca gördüm benim bataryada da aynı şişlikler var. tesadufe bak benimkinin garantisinin bitmesine de 2 ay var. laptopu cok yogun sekilde de kullanmadim oyun oynadigim yok ps4de oynuyorum hep oyun. ben de versem mi garantiye. bir de istanbulda hangi hp servisi iyidir biliyor musunuz yada bilen var mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 19 Şubat 2019; 12:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profilo avm olan iyi servis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki kişiden daha duymuştum bu modelle ilgili batarya şişmesi problemini. artık kronik bir sıkıntı olmuş anlaşılan. umarım hp gerekeni yapar, kullanıcıları mağdur etmez diyelim.

    güncelleme: tam 5 iş gününde sorunum çözüldü. bataryası değişmiş, bakımları yapılmış şekilde teslim aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayfive -- 20 Şubat 2019; 16:42:17 >
  • Merhaba hangi ssd yi taktınız acaba ben 970 evo plus almayı düşünüyorum ama destekliyormu bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedos1 H kullanıcısına yanıt
    merhaba. 960 evo taktım hocam. 970 evo plus da uyar bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssd yi alacağım firmaya yazdımda m2 nin türleri var pc NVME/PCIE destekli olması gerekiyor iadesi yok dedi. 960 da pcıe destekli oluyor değilmi yoksa 970 le farklımı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu pcye 970 evo plus 250 gb ssd takmak istiyorum acaba NVME/PCIE destekliyormu bi bilginiz varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedos1 H kullanıcısına yanıt
    ben bunu daha önce HP resmi facebook sayfasına mesaj atıp sormuştum, bu cevabı vermişlerdi:


     HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M-

    yani sizin Ssd'yi de destekliyor bunlarin dedigine göre. ben laptopun internette pdf formatinda kullanim kilavuzunu bulup okumuştum orda yaziyordu destekledigi Ssd türleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.