Şimdi Ara

HP Pavillion DV 6 wireless sürücü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil yardım ihtiyacım var..Dört gündür..Hp makinam kör oldu.Tam beş yıldır sorunsuz kullandığım .Air ties RT 205 kablosuz modemi görmüyor... Kablosuz bağlantı yok oldu...Bağlantı yok diyor...ilk açılırken HP wireless modülüne rastlanmadı .. Hata 701 yazıyor...Makinamda Win...8,1 Orjinal lisanslı yazılım yüklü...her türlü işlemi yaptım...Şu an 2 mt LAN kablosu ile modeme bağlandım.. yazıyorum..HP sitesinden bir çok wireless sürücü yükledim...Hiç biri soruna çözüm değil...Hangi yoldan gidip hangi sürücüyü yüklemek doğru olur ? Bilen uygulayan varsa lütfen ne yaptığını yazsın..EN ÖNEMLİ SORUN...HP SİTESİNDE XP ve Vista için sürücüler var...WİN 8,1 yok...Win 10 yok.. Ne yapacağım ? Bilmiyorum..2 mt lan kablosu ile modemin dibinde oturuyorum..Lütfen bilenler yazın...HANGİ WİRELESS MODÜL yüklenecek ???.Saygılarımla..







  • Aygıt yöneticisinden, Ağ bağdaştırıcıları Wifi sürücü yazılımlarını yeniden yükleyin ya da güncelleştirmeyi deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Arkadaşlar acil yardım ihtiyacım var..Dört gündür..Hp makinam kör oldu.Tam beş yıldır sorunsuz kullandığım .Air ties RT 205 kablosuz modemi görmüyor... Kablosuz bağlantı yok oldu...Bağlantı yok diyor...ilk açılırken HP wireless modülüne rastlanmadı .. Hata 701 yazıyor...Makinamda Win...8,1 Orjinal lisanslı yazılım yüklü...her türlü işlemi yaptım...Şu an 2 mt LAN kablosu ile modeme bağlandım.. yazıyorum..HP sitesinden bir çok wireless sürücü yükledim...Hiç biri soruna çözüm değil...Hangi yoldan gidip hangi sürücüyü yüklemek doğru olur ? Bilen uygulayan varsa lütfen ne yaptığını yazsın..EN ÖNEMLİ SORUN...HP SİTESİNDE XP ve Vista için sürücüler var...WİN 8,1 yok...Win 10 yok.. Ne yapacağım ? Bilmiyorum..2 mt lan kablosu ile modemin dibinde oturuyorum..Lütfen bilenler yazın...HANGİ WİRELESS MODÜL yüklenecek ???.Saygılarımla..

    F12 yada fn+F12 ile kablosuz u kapatıp açmayı deneyin,(bendeki laptop F12 sizde başka tus yada harici bir tus ise ona basin)

    olmadı aygıt yöneticisinde tum ag bagdastirici aygıtlara tıklayıp güç sekmesinden "bu aygıtı güç tasarrufu için kapat" in yanındaki Tiki kaldırın.

    Olmadı aygıtı kaldırıp Windows update den tekrar yukleyin. (Eski driverleri kurmayın Windows un yüklediği driverleri en stabil ve yeni olanlar) (Hiçbiri olmazsa en son çare deneyebilirsiniz.)

    Olmadı format atın.

    Yada w10 yükleyin.

    W10 da olmazsa w7 yükleyip vista sürücülerini kurun. Yada driver Bulucu baska bir program ile sürücüyü kurun. W10 da olmazsa 7 de olacağını pek sanmıyorum. XP ve Vista ya bulamayın hiç.

    Oda olmazsa bios ayarlarını kurcalayin.

    Yine olmazsa servis yolu gözüktü demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok tşkr.. Yazdıkların benim için çok zor....WİN 10 için rezerve yaptık...Sıra gelince mail gönderip yükle diyecekler.. Kısmet bakalım...Cevap için tekrar tşkr...Şu an modemin dibinde 2 mt lan kablosu ile nete giriyorum...
  • Arkadaşlar epeyce uğraşıp HP sitesinden bir çok wireless sürücüler yükledim..Bu güne kadar kablosuz bağlantım çalışmaadı..Öğlende HP Pavillion makinamı alıp bir servise götürdüm..Epeyce uğraştılar çalışmadı....En son parmak ucu kadar bir harici anten takıldı...kablosuz geldi...Takılan anten...adaptör.... DARK RANGE MAX NANO 150 mbps driver, adaptör... Bu akşam 17 den şu ana kadar 00,40 sorunsuz RT 205 modeme kablosuz bağlanıyorum...Modem salonda...Aramızda 1 beton duvar ve 12,5 Mt mesafe var... bağlantı normal....Aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarım varsa bilginiz olsun diye bu notu bıraktım..saygılarımla...İyi geceler... EK.... Burada yazmayı unutmuşum....Ben makinama Lisanslı Orjinal Windows 10 Yükledim..10 Gün kadar oldu...Şu an sorunsuz yazddığım şekilde wireless kullanıyorum...Bir sorun yok.....Çok şükür.......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Eylül 2015; 18:25:38 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.