Şimdi Ara

HP SINIRLI BAĞLANTI PROBLEMİ WİN 8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarhttp://www.vatanbilgisayar.com/15-r013st-core-i5-4210u-17ghz-4gb-500-gb-156-2gb-w8-notebook.html linkindeki HP bilgisayarı 15 gün önce aldım. Bilgisayarımda ilk 6-7 gün hiç bir problem olmadan kullandım internete bağlandım online oyun oynadım, ofiste işlerimi hallettim. Ancak bir anda bilgisayarın bağlantısı sınırlı bağlantı olmaya ve kopmaya başladı, ilk başlarda sadece sınırlı bağlantı olup hemen geri geliyordu daha sonra hiç bağlanmamaya başladı, şimdi bilgisayar 3 farklı wireless ağında denedim hiç bir wireless ağına bağlanmıyor. Sistemi recovery ile ilk güne döndürdüm değişen bir şey olmadı. İnternete win 8 sınırlı bağlantı ile ilgili olan tüm işlemleri denedim, internet repair, güç ile ilgili olanlar dahil. 3-4 farklı driver kurdum onlarla denedim yine de hiç bir şey fark etmiyor. Bilgisayarım wireless kartı RAlink RT3290 bilgisayarımı mecburen 35 tl'ye aldığım usb wireless adaptör ile internete bağlamaya başladım. Konu hakkında fikir verebilecek arkadaşlarına şimdiden teşekkürler.







  • Bugün HP müşteri hizmetlerini aradım ve ürünün yenisiyle değiştirilmesi veya paramın geri iade edilmesini istedim. HP hemen bana bir form doldurup mail adresime attı ve bu formla vatan bilgisayar gidip iade talep edeceğimi söyledi, vatan ürünü aldı ve dönüş yapacaklarını bildirdi. Sonucu yazarım.
  • Ürüne İADE kararı çıktı arkadaşlar. Sorunlu ürün linki;http://www.vatanbilgisayar.com/15-r013st-core-i5-4210u-17ghz-4gb-500-gb-156-2gb-w8-notebook.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.