Şimdi Ara

HTC 10 - GALAXY S7 - LG G5 - 6S Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba .

    Bu sıralar yeni bir telefon almak istiyorum. Bir çok telefonu kullandık ama yeni seriden sadece 6s i kullanma şansım oldu onu da sattım biraz sıkışınca. Diğer cephe android telefonları pek deneme fırsatı olmadı.

    Kamera , ses , hız , ekran , batarya vs gibi şeyler üzerinden bu 4 telefon için sizden tavsiye istiyorum.

    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bende aynı aradayım bütçe sorunu yok piyasadaki en iyi cihazı arıyorum şu an en çok s7 edge tavsiyesi alıyorum bakalım henüz karar vermedim ama
  • Android tarafından tercihimi 10'dan yana kullanırdım. Genel anlamda teknik içeriğiyle en doyurucu cihaz. 6s farklı bir durum. Özgür kullanım ve pratiklik istiyorsan 10 ama yıllarca kullanıp hızını, stabilitesini ve güncelliğini kaybetmeyecek bir cihaz istiyorsan 6s.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spirituals kullanıcısına yanıt
    Kamera: Hepsi birbirine denk özelliklerde. Farklı olarak lg g5 in arkada iki kamerası var, Htc 10 da ön kamerasında ois var. Bu kategoride 6s i eleyebiliriz. 6s in ön ve arka kameralarında ois desteğinin bulunmaması diğer rakiplerinden geride olmasını sağlıyor. Samsungun aynasız fotoğraf makinesi üretmiş olduğundan bu kategorideki rakiplerine oranla tecrübesi bulunduğu için üstün olması muhtemel...
    Ses: Htc 10
    Hız: 6s >htc10=LG g5 > s7 (açılış hızıysa bazınız S7 o konuda iyi)
    Ekran: Htc 10> S7> LG g5> 6s
    Batarya: Hepsi 1 günlük kullanıma olanak sağlar. Yoğun kullanımda 6s ve lg g5 in batarya sorunu doğurması muhtemeldir.
    Dayanıklılarını ve stabil kalmalarını sormamışsınız?
    Dayanıklılıkta Htc 10 açık ara daha iyihttps://www.youtube.com/watch?v=tS3NLCPK4NI
    Stabil kalmakta 6s > htc10 > LG g5> s7

    6s i kullanıdığınıza göre biliyorsunuz.
    Htc 10: iostan farklı bir deneyim yaşamak isterseniz bence tercih edilesi model.
    lg g5 modüler yapısıyla dikkat çekiyor. Ben yanımda yedek batarya taşırım modüler arkadaşlarını da alır kullanırım diyorsanız lg g5 bu açıdan rakipsiz.
    S7 için ise telefondan zarif bir dış görünüm bekliyorsanız s7 tercih edilebilir. Her güzelliğin bir bedeli olur diyerek; S7 nin ön ve arka yapısı cam ile korunduğu için düşürdüğünüzde masraf açabilir bunu da unutmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 17 Mayıs 2016; 10:38:14 >




  • Hepinize yorumlar için çok teşekkür ederim.

    Kararımı verdim ve s7 almaya karar verdim. G5 zaten premium durmuyor ve o fiyatı kesinlikle hak etmiyordu. 6s güzel ve hızlı telefon ama zaten kullandım ve pratiklik konusunda sıkıntılı. Mesela bilgisayar dan müzik vs atmak istediğim vakit illa ki itunes yada korsan farklı şeyler lazımdı. Kamera konusunda da tatmin edici değil.

    HTC biraz kütük telefon olmuş. Çok inceledim yurtdışı ve Türk sitelerinde hoşuma gitmedi. S7 yi arkadaşım kullanıyor. Bir gün için de olsa alıp denedim. Harika diyebilirim. Kamera hız tasarım ses bence çok iyi olmuş. Odaklama hızı özellikle çok iyi kamera da. Yarın alıp kardeşim de halen olan 6s ile karşılaştırma yapacağım zaten :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spirituals kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun, karşılaştırma sonundaki düşüncelerinizi de yazarsanız sevinirim.
  • 6s çok hızlı bir telefon hocam. İkisi de elimde şu anda. Velhasıl s7 deki o çok işlevli durum ne yazık ki yok. Pratik bir telefon s7. Kamera keza çok daha iyi. Samsung başarmış bu sefer diyorum. Gerçi s6 da iyi bir telefon ama s7 şu an için hızlı. Bakalım zamanla göreceğiz şişme yapacak mı böyle mi devam edecek :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 6s al, satman gerekirse yine yardımına 6s yetişir
  • S7 3000 tl yakın telefona 2500 tl ve yukarsı vereceksem iphone olsun isterim....
    S7 alın 2 seneye s9 cıkar yaklasık 3000 tl telefon 2000 tl duser sıfırı siz satayım deyin 1500 tl max denemesi bedava 2018 de S7 ilanlarında gorusuruz insalah


    ıphone kullanıcılar gibi kendisi de biliyor yatırım aracıdır...
    #Iphone 6s 3100 tl 7 cıkınca 2,500 tl olmayacak -100-150 tl daha duser ancak 7s cıkınca yaklasık 2 seneye yakın tahmini 150tl daha dusse -300/400 tl zarar olur 6s yani sıfırı 2 sene sonra 2600-2700 tl hadi 2500 tl olsun 2250 tl satarsınız yani iphone 2.el en degerli bu nedenle 7 fiyatı 3900 tl diye tahmin ediyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 19 Mayıs 2016; 9:38:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.

    Yalnız bu telefonu ticari kaygı güderek değil de : kamera ses hız pratiklik ve gelişmiş özellikler için tercih ediyorum. (Batarya apayrı bir nokta zaten.) Ben 6 6s 5s 5 4s 4 3s 3 2 ıpod touch yada benzeri hemen her apple ürününü kullanmış biri olarak stabil olabilir velhasıl batarya olsun diğer gelişmiş multimedya özellikleri olsun kıt bir telefon. Kapalı kutu birde. Jalibreak ile bir miktar ileriye götürülüyor ama gene bizi avucunun içinde bir yerde hapseden bir cihaz.

    Bilgisayarında internetin yok , itunes yada benzeri 2prt uygulamalar kurmak zorundasındır müzik video resim atabilmek adına ama yapamıyorsun.

    Android de olsa telefon internetinden indirirsin yazılımını ( keza gerek bile yok flash bellek gibi görüyor zaten cihazı ) kurarsın biter işlemin ne istersen eşitleme vs yapmadan atarsın direk.

    Bluethooth yada ? Dükkanıma bakacak olursanız hemen her cihazı kullanan biri olarak applenin donanım yazılım uyumunu çok beğeniyorum , ses özellikleri keza iyi velhasıl diğer şeyler biraz kötü kalıyor. Kamera , paylaşım , aktarım , multimedya özellikleri vs vs ..

    S7 öneririm şu anda . HTC 10 ile S7 arasında tercih yapılabilir. P9 G5 biraz hayal kırıklığı yaşattı zaten. Mi5 güzel ama TR ye gelmeyecek.




  • Valla ben Sahsen ya ucuz yollu hemen telefon Alacagım veya 5 ay sonra iphone 6s hatta degecekse (3gb Ram daha yuksek batarya kapasite ile gelirse) Iphone 7 alacagım 4000 tl kadar yolu var ayda 180tl Taksitle oderim bu fiyata suan S7 edge var ama Samsung Amerika-Avrupaya qualcomm islemci Turkiye-Hindistan-afrika ulkelerine Exoynis islemcili model cıkarması canımı sıkıyor...

    #en azından Apple-Htc-Lg Avrupa/Amerika kalitesi neyse bizde o..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 19 Mayıs 2016; 14:53:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    S820 grafik olarak biraz daha iyidir 8890 dan velhasıl işlemci performansı çoklu uygulama performansı daha iyi 8890 ın. O kaliteli bu kalitesiz değil bence. Mesela s810 çıktığında S6 da bunu kullanmadı. Her anlamda s6 daki işlemci 7--- olan s810 daki problemlerin hiçbirini vermedi ve lider oldu geçen sene. 8890 da s820 den aşağı değil. İnternette iki telefon ile yapılan karşılaştırmalar var zaten.

    https://www.youtube.com/watch?v=233f0ewFWGk Karşılaştırma videosu budur. İnceleyin derim. Samsungun kendi çipleri s4 de kullanılan gibi değil artık. Çok daha kararlı ve iyi hale gelmiş.


    İlanlarımda da mevcut : bir çok telefonu kullanmış biri olarak inanın samsung a sempatim hiç olmamıştı. Kullandım velhasıl sevmiyordum pek. Yerine ıphone htc oneplus huawei vs vs gibi markaları tercih ederdim hep. Ama s6 ile bu durum değişti . S7 yi inceledim ve kesinlikle alınabilir olduğunu gördüm. Artık çıkacak yeni Samsunglar da inanıyorum ki üzerine daha iyi olacak. S6 da şişme olmadı , s7 ondan da güçlü vulkan apı vs de işin içine girince bence uzun süre stabilitesini konuşturacak gibi. Batarya özellikle büyük etmen

    6s de öneririm Çok güzel telefon. Velhasıl batarya kamera ve özgürlük konusunda sıkıntı yapıyor bizlere. Kardeşim 6s i bende s7 yi kullanmaya devam. Ara sıra değişiriz




  • spirituals kullanıcısına yanıt
    Tasarım kesinlikle göreceli bir şey. Ben de tam tersine S7'yi hiç beğenmedim.

    Açıkçası Hi-Res ses desteği, basları ayrı, mid ve tizleri ayrı iki hoparlörün vermesi ve iki hoparlörün de ayrı amfiler tarafından beslenmesi, 24-bit ses kalitesi sunması ve bunu 1 voltluk kulaklık çıkışı ile desteklemesi, kutu içeriğindeki kulaklığın da aynı şekilde bu kaliteyi sunuyor olması (ki şimdiye kadar bir cep telefonu kutu içeriğinde verilen en kaliteli kulaklık), f/1.8 diyafram, 1/2.3 inç sensör, 1.55µm piksel boyutu ve hem ön hem de arka kamerada ilk kez çift OIS desteği ile gerek ses gerekse kamera özellikleriyle gerçek anlamda bir multimedya telefonu olmuş. S7 microUSB v2.0 destekli eski jenerasyon girişe ve Quick Charge 2.0 destekliyken bu cihaz Type-C v3.1 girişine ve Quick Charge 3.0 desteğine sahip. Videolar yanıltıcıdır. Telefonu elinize aldığınızda çok hoş geliyor. Malzeme kalitesine diyecek yok. Sapasağlam çakı gibi bir telefonu tuttuğunuzu hissettiriyor. Ayrıca HTC'nin yazılım konusundaki üstünlüğünü ve Sense arayüzünü de katarsak benim gözümde S7'nin alınacak bir tarafı kalmıyor. Çünkü S7'nin sahip olduğu çoğu yazılımsal ve donanımsal özellik 10'da daha üst seviyede mevcut. S7 tabiki kötü bir cihaz değil iki cihaz da kullanıcısını üzmez fakat birinin sahip olduğu özellikler diğerinde daha yeni ve daha iyiyken diğerini almayı kendi bakış açımdan çok da mantıklı bir yatırım olarak bulmuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 19 Mayıs 2016; 16:48:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Tasarım kesinlikle göreceli. Bu yüzden bana daha hoş gelen s7 yi tercih ettim

    Müzik kalitesi bakımından tabiki HTC iyidir. Zaten o konuda kendini kanıtladı uzun zamandır. Beat ile olan yada Harman Kardon ile olan iş birliği de bunu destekler nitelikte. M9 a kadar kamera konusunda bence vasattı. 10 ile birlikte bu işi güzel becermiş. S7 ile benzer kameraya sahip. Ama odaklama konusunda dxmark da dahil hemen her site yavaş kaldığını bildirdi. Video da özellikle focus önemli bir etmen.

    htc 10 kesinlikla daha iyi bir telefondur. Velhasıl tasarım vs gibi etmenler yüzünden tercih sebebim olamadı bu sefer. Belli mi olur 2 ay sonra sıkılıp bir 10 alabilirim




  • spirituals kullanıcısına yanıt
    Odaklama konusu güncelleme ile halledilir. Donanımsal bir sorun olmadığı için yazılımla üstesinden gelinebilir. Ama kamerada ton doğruluğu açısından da 10 daha iyi ki ton doğruluğu bir kamerada en çok dikkat ettiğim noktalardan biridir.

    Ne diyelim hayırlı olsun. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Elime alıp denemedim kesin konuşamıyorum ama kameralar birbirinden çok üstün değil gibi. Dxomark in yalancısıyım

    Sağolun hocam . 1 ay sonra forumda satılık takas lik olarak görürsünüz zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Amerika, çin ve japonya haric her yer exynos. Tamamen lte altyapısıyla ilgili. Güçsüz versiyon 820 versiyondur bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoklu işlem performansı muazzam olan , vulkan apı desteği ilen gelen 12 çekirdekli bir grafik kartı bence çok iyi iş çıkarıyor. Halkımız bir şeyi sildiği an bitiriyor gözünde. İyi de olsa farketmiyor. Takım tutar gibi marka sempatizanlığı var burada. HTC 10 g5 6s çok güzel telefonlar ama karar son kullanıcının.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.