Şimdi Ara

HTC 8X/HTC DESİRE 310/LUMİA 630/ LG L7 II HANGİSİNİ SEÇMELİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 600 TL civarı bütçem var şöyle bir araştırdım dört modele indirgedim.

    1- HTC Windows Phone 8x
    2- HTC Desire 310
    3- Nokia Lumia 630
    4- LG L7 II

    Sizce hangisini seçmeliyim? Ya da bunların dışında 600 TL civarı önerebileceğiniz bir model var mıdır? Çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazonula -- 22 Haziran 2014; 14:26:44 >



  • Wp istiyorsan 8x güzel bence tasarım 10 numara
  • 8x hepsinden kat kat üstün bir telefon.
  • listelediğin telefonlar dışında hepsiburada dan bonus kartın varsa toplamda 580 TL ye moto g ye de bakabilirsin
  • merhaba,

    yazmış olduğunuz modellerden htc desire 310, çok yeni ve cazip bir model gibi görünmesine rağmen, artık hemen hemen tüm telefonlarda olan autofocus özelliğini taşımamakta. dolayısı ile yakın çekim bir fotoğraf (belge, makro çekim vb.) yapmanız mümkün değil, nokia asha serisindeki bir çok model gibi sabit odaklı bir telefon. işlemcisi ise mediatek olduğundan qualcomm un ürettiği snapdragon a göre kanaatimce nispeten zayıf bir işlemcisi var. telefon işlemci testleriyle yakından ilgilenen arkadaşlar daha ayrıntılı açıklayabilirler, benim bildiği bu.

    her 2 androidli telefonda da 4 gb hafızaya yer verilmiş; tabii androidin kapladığı alandan sonra size ne kalırsa.. sanırım 2-2.5 gb bir alan kalıyor ama program ve oyun yüklediğinizde bu alan bir süre sonra size yetmeyecektir. her ne kadar root olup da hafıza kartına uygulama kursanız da o hafıza bir şekilde dolacaktır.

    düşündüğünüz htc desire 310 modeli sanırım 1 gb ram olanı, çünkü 512 mb ram içeren modeli de var. bununla birlikte LG'de 768 mb ram bulunmakta; lakin herhangi bir android versiyonu güncellemesinde her iki telefon da güncellemeden yoksun kalacak. zira amiral gemisi ya da bu sınıfa yakın 1000 tl ve üstü bir android cihaz almazsanız, önümüzdeki android güncellemelerinden nasibinizi alamayacaksınız. kimse kusura bakmasın ama android telefonlar konusunda görünmeyen kural budur...

    eğer bu 4 seçenek bana sunulsa idi, kesinlikle Windows Phone tercih ederdim, çünkü düşük sistemlerde bile yüksek performans sağlayan, aldıktan sonra bi hayli zaman geçse de android telefonlarda yaşandığı bigi bir performans sorunu yaşamayan cihazlardır.

    HTC, microsoft un desteklerinden sonra sırtını çevirdiği WP arenasına tekrar dönüş yapıyor ancak nokia daha önceden bu yarışta olduğundan WP konusunda daha tecrübeli.. kendine özgü bir çok programla telefonlarını diğer markalardan öne çıkarıyor.

    hele de, microsoft nokia yı satın aldıktan sonra..

    güncelleme konusuna hiç girmiyorum zira apple kadar telefon güncellemesi konusunda başlangış,orta,amiral gemisi sınıfı gözetmeksizin; android telefon üreticileri gibi kullanıcısına kazık atmayan, yarı yolda bırakmayan bir platform..

    eğer siz de benim gibi, android telefonların sistem performanslarının gitgide düşmesine, ram kullanımlarındaki mantıksız, kararsız davranışlarına ve özellikle de "güncellememe politikası"na takıntılı biriyseniz ya da yavaş yavaş bunların farkına varan bir kullanıcıysanız size önerim kesinlikle WP.

    saygılar,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 22 Haziran 2014; 16:10:07 >




  • illa ki listelediğin cihazlardan birisi olacaksa

    1- HTC Windows Phone 8x
  • 8x bir tık önde diğerlerinden
  • Htc 8x hepsinden iyi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların arasından kesinlikle 8x.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Yani ben fiyata göre böyle bir eleme yaptım ama benim farketmediğim 600 TL civarında bir model varsa önermenizi rica ederim. Çoğunluk 8x demiş, sadece diğerlerine göre biraz daha eski bir model olmasına takılmıştım fakat yorumlarınız doğrultusunda 8x'te karar kılacağım sanırım.

    bonus kart yok malesef moto g de güzel duruyor.

    Tekrar teşekkürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazonula -- 22 Haziran 2014; 20:29:50 >
  • 8x in donanımı çok iyi 3 yıl kullanırsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8x aldım çok memnun kaldım. alacaklara tavsiye ederim.
  • moto g ye bak bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.