Şimdi Ara

HTC desire 820 şarj arızalı telefon kıstırınca şarj oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 HTC desire 820 şarj arızalı telefon kıstırınca şarj oluyor
    Telefon htc desire 820 tek sim ve tek sd card slotlu olandır. Telefon 5 sene önce sıfır alınmış olup kutusu faturası şarj adaptörü durmaktadır. İmei orjinaldir . Telefonun kozmetik olarak sol tarafında sim kart yuvasının yukarısında kasa çerçevesi kırık ,sağ tarafta ses açma tuşunun üstünde çatlak vardır. ( çok kıymetli telefon ustalarımız karton kutu açar gibi telefon açtıkları için oldu bunlar)

    Bunun dışında telefonda son bir haftadır şarj olmayıp boot ekranına giriyordu fastboot ac yazıyordu. telefoncuya götürdüm. şarj soketi değişecek dedi değişti yine aynısını yaptı sonra başka bir telefoncuya götürdüm şarj entegresi dedi ama malzeme yok dedi daha sonra
    telefonla uğrasırken sorunu çözdüm telefonun şarj filminde temassızlık var sol orta köşesinde dışa doğru kavis verecek biçimde bastırınca sarj oluyor ve tekrar temassızlık olana kadar şarj oluyor . O kısma tampon koydurdum ama hala aynı sorun devam ediyor. Artık bende uğraşmaktan bıktım ve zaten benim içinde yeni bir telefon almanın vakti gelmişti satmaya karar verdim.
    Fiyat olarak 300 tl istiyorum. Fiyat tekliflerine açığım telefonun bu sorunu halledebilecek arkadaşlar için gerçekten sorunsuz bir telefon olduğunu söylemeliyim. şehirdışı eft/havale ardından kargo alıcı ödemeli olur. özelden başka sorularınızı sorabilirsiniz mesajlarınıza geç cevap verebilirim işte oluyorum şimdiden kusura bakmayın.

    HTC desire 820 şarj arızalı telefon kıstırınca şarj oluyor
    HTC desire 820 şarj arızalı telefon kıstırınca şarj oluyor
    HTC desire 820 şarj arızalı telefon kıstırınca şarj oluyorHTC desire 820 şarj arızalı telefon kıstırınca şarj oluyor
    HTC desire 820 şarj arızalı telefon kıstırınca şarj oluyor
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.