Şimdi Ara

Htc İphone Yorumlarınız Ve Yardımlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ılk olarak sıze nıyetımı soylıyeyımde ole bırlıkte tartısalım ben telefon alıcam,dusundugum ıkı model var bırı desıre hd dıgerı ıphone 4 sımdı ben sıze amaclarımı soylıyeyım onların dogrultusunda benı yonlendırın.

    1=akıllı telefon almamım en buyuk nedenı ınternet(surf,dosya indirmek,mail,facebook,youtube)
    2=ıkıncısı ıbb trafık,harıta,hava durumu,ve benzerı kolay uygulamaları kullanmak
    3=fotoraf ve vıdeo kalıtesı (ve ne kadar dolu olsada bu klasorlerde telefonumun takılmamasını ısterım)

    Bu ozellıkler dısında telefonu pek fazla kullanmaycgm gıbıme gelıyr.

    Sımdı gelelım sadete bu tarz konularda sole yorumlar okudum en ıyı telefon ıphone,androıd ıosu ezer vs gıbı bu yorumlar okadar salakcakı sıze cok mantıklı bır izhatını yapıyım.

    En iyi diye bişe olsa herkez o telefonu alır zaten baska marka ve rekabet olmaz rekabetın oldugu yerdede en ıyı dıye bısey olmaz.

    Tabi uçuk örnekler vardır elbette ornegın tv ıcın konusym,Dunyanın en ıyı ıkı tv markası vardır ve daha bunlara yetısebılecek tv markası yoktur bunlarda loewe ve B&O dir.

    Tabı bırde su gercek var ıkısınıde almıyacagım ıphone (5 veya 4s),htc sensetion modellerını bekleyıp onlardan bırını alıcagım.

    Arkadaslar bu dusunceler arasında bogulup kaldım fıkırlerınız ve dusuncelerınızle benı aydınlatırsanız sevınırım







  • hocam htc ekranında newton tüpü mü ne öyle bişey oluyomuş forumda bi arkadaşın başına gelmişti o yüzden hiç önermem, iphone al rahat et
  • iphone ile android işletim sistemi kullanan telefonlar arasında dağlar kadar fark var. Bir tanesi sadece application yüklediğin rahat müzik bile atamadığın, kısıtlanmış bir işletim sistemi. Android ise sınırsız bir dünya.

    Ben hayatta iPhone kullanamam. iPod Touch ile takıldım sıkıldm. kullanması bana gore deil.

    Kurcalamayı seven biri iseniz Android yani HTC
  • 1 hafta kadar HTC Desire kullandım malesef bir türlü alışamadım.Android işletim sistemi mevcut.Daha sonra Iphone-4'e geçtim.İkisinde artıları eksileri var.Evet android daha özgür bir işletim sistemi fakat ios kesinlikle daha stabil(sadece kendi düşüncem).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesdean0701 -- 24 Mayıs 2011; 0:44:38 >
  • Hem iPhone 4, hem de HTC Desire kullanıcısı olarak;

    1- Eğer ki internet için istiyorsanız, kesinlikle Android tabanlı bir telefon alın. HTC bunlardan biri zaten. Flash desteği sayesinde normal bilgisayardan farksız bir şekilde internette dolaşabilirsin, ve akıcı bir şekilde kullanabilirsin.
    2-Android Market'te İBB trafik var, fakat iOS'in kullandığı kadar kaliteli bir uygulama değil. Ama yakında güncellerler merak etme. Dediğin diğer uygulamar da zaten mevcut. Hatta fazlası bile var.
    3-iPhone 4 ile HTC Desire arasında fazla bir kamera farklılığı göremedim.

    Her iki markanın (veya işletim sistemi diyelim) eksileri ve artıları var. Bunları buraya yazmayacağım, forumda araştırırsan kesin bulursun zaten. Ama şunu söylemek gerekirse Android, iOS'e göre biraz daha özgür bir sistem. Özgürden kastım, Root edip istediğin romu (modu) yükleyebiliyorsun, ve kendi kullanım biçimine göre şekillendirebiliyorsun. Ama iOS'de böyle olmuyor maalesef. Herhangi bir video veya şarkı atmak için bile uğraşmak gerekiyor.

    Sana önerim biraz daha dişini sıkıp HTC Sensation alman olacak.




  • Iphon u satıp HDH ye geçen biri olarak karar senin Şuan iphone lar bana oyuncak gibi geliyor adeta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.