Şimdi Ara

HTC Modelleri- Hiç kullanmadığım için bilgi ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Bu tür sorular çok sorulduğunda haklı olarak tepki görüyor, bir dönüp forumu incelesene deniyor -ki haklılar ancak genelde o sorular spesifik başlıklarda olduğu için şu an maalesef bana yardımcı olamıyor.

    Bugün akşam bir yakınım hongkong'a gidiyor. Uzun zamandır iki model arasında kalmıştım, en sonunda karar verip, paraya kıyıp ikisini de alalım, sonuçta ara ara değişerek de kullanırız demiştik. ( zannetmeyin ki para bol, sadece niyeti bozduk, hepsi o :-P )

    Lakin diğer bir soruma gelen cevaba endeksli olarak yurtdışından tek pasaportla ancak 1 cihazı kayıt altına alacağımızı öğrenince bu plan bozuldu. Şimdi doğal olarak hangi telefon diye kaldık. Muhtemelen cihazı ben kullanacağım. Ve sizlerde haklı olarak istek ve ihtiyaçlarına göre karar ver diyeceksiniz.

    Lakin :

    Aklımda olan modeller HTC Touch Pro 2 veya Diamond 2. Hiç HTC kullanmadım. Hayatımda kullandığım tek smartphone Blackberry, o da şirket sayesinde, ancak ben HTC kalitesine birşekilde fazlası ile inananlardanım. Alacağım cihaz iphone veya benzeri olmayacak. Benim mantığımda iphone keyifli bir cihaz ama hem iş hayatında hemde özelde maksimum fayda sağlayamıyacak. Elbette kişilere göre değişir, bu benim şahsi fikrim.

    Gelelim modellerde neden tıkandığıma...

    1- Hiç WM kullanmadım, çok iyi diyende çok sorunlu diyende var.
    2- BB sayesinde klavyeye olayına alıştım ve çok sevdim ama hiç touch screen kullanmadığım için diğerinde durum nedir bilemiyorum.
    3- Ben telefonu/PDA'yi iş hayatında hakkını vererek kullanmaya çalışanlardanım, yani muzik olsun, foto çeksin pek dert değil, elbette olsun ama madem bu paraları veriyorum önce iş hayatıma destek olsun, dert foto ise camera alırım küçük boy, music ise bana standart olan özellikleri bile yeter.

    Şimdi gelelim ana soruya...

    Eğer hem dokunmatik ekran hemde klavye kullanan olmuşsa aranızda derdimi rahat anladığınızı düşünerek bana ne tavsiye edersiniz.

    Eğer touch screen oldukça verimli git bir diamond 2 al, sıkıntı yaşamazsın derseniz, hem kısmen ekonomik hemde daha hafif ve taşıması konforlu...
    Yok derseniz ki, fırsatın varken al klavyeli modeli, sonra üzülürsün, o zaman yazın.

    Bir de teknik soru ;

    Alırken dil olayını nasıl anlıyoruz, eğer dil ingilizce olursa sorun yok ama karşıma çince çıkarsa o zaman sistem ...ıçar... :-D Ne demeliyim alan kişiye ki hata yapmasın.

    Akşam arkadaşım uçuyor ve pazartesi dönüyor. Bu yüzden vaktim çok az, destek olursanız sevinirim.







  • Cihaza rom atarak dil' ini değiştirebilirsiniz. Cihazda ingilizce çok yüksek ihtimalle olacaktır. Kendi şahsi fikrim BB kullanmaya alışmış bir insan dokunmatik ekrana çok hızlı ısınamaz. Pro 2 henüz daha türkiyeye gelmedi ve gerçektende klavyeli cihaz tercih edenler için süper. Ben HD modelini kullanıyorum ve memnunum. Çünkü wm tabanlı olduğu için cihazın bir sonu yok. Dokunmatiğin en büyük eksisi araba kullanırken cihazı kullanamazsın. Yanlış anlaşılmasın sakın, senin sağlığın ve rahat bir kullanımı olamayacağı için böyle birşey söylüyorum. Hayırlısı olsun :)

    BB yi aramazsın onuda söyleyeyim, sadece alışkanlık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.