Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.102
Cevap
103
Favori
679.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkeyStar

    Arkadaşlar nedir bu telefona durmadan versiyon geliyor şuan 10.0.0.286 versiyonu geldi yine nedir yükleyen varmı şuan 285 yüklü

    Güvenlik yamaları, ben yüklüyorum.

  • huawei kendi işletim sistemini tüm cihazlara yollayacak diyorlar doğrumudur

  • Merhabalar
    Yurt dışından bir yakınım, ikinci el huawei mate 20 lite telefon verdi. Bu telefonlara ımeı numarası atıldığını duydum! Bilgisi, yardım edebilecek dost varmı😊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terzoo28 -- 28 Eylül 2021; 19:7:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhabalar.

    Bir kaç gündür, ikinci el (2 ay garantisi kalmış) Mate 20 Lite kullanıyorum. Bundan öncesinde Zenfone 3 Laser ve J5 kullanıyordum. J5 sizlere ömür. Ghost touch ve dokunmatik problemi nüksedince dayanamadı. Ekranı tuzla buz oldu.  Asus zaten tamamen çöp. onun da ghost problemi var. Ve dokunmatik bazen çalışmıyor. Ta ki kapatıp açıncaya kadar. Bu telefonda da çok duydum bu sorunu, umarım karşılaşmam, yoksa baya tadımız kaçar. ( )

    İkinci el aldım demiştim. Orjinal Kulaklık, kablo ve adaptörü maalesef yok. Bilerek mi alındı artık bilmiyorum.(burası Türkiye, kesin bilerek vermemişlerdir.) Yanında dandik bir adaptör vardı.

    Sizlerin kullandığı ve telefonun desteklediği bir adaptör öneriniz var mı ?


    Ekleme: Bu arada şarjımız güzel gidiyor. Bataryanın kondisyonu iyi gibi. Örnek vermek gerekirse; 35 dk lık bir video izledim fhd de, %55 parlaklık, wifi. %6 şarj gitti. Diğer iki telefonuma göre, şarjı resmen bitmiyor. :)


    Sürüm olarak 286 yüklü, 11.1.4.302 güncellemesi mevcut. Güvenlik yaması 1 Haziran.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 1 Ekim 2021; 18:14:39 >




  • Ekranın solunda sarı leke başladı. İlkte anlayamadım cam koruyucuya birşey oldu sandım. Büyümeye başladı artık baya baya farkediliyor. Aynı sorunu yaşayan oldu mu? Kısa sürede ekran kullanılmaz hale gelir mi hemen ekran değişimi yapmak gerekir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit_dark kullanıcısına yanıt

    Benim asus un ekranı sağ alt çaprazdan ekranın ortasına doğru çatlak. Ve etrafı sararmış durumda. Ek olarak, çatlağın olduğu bir kısımda siyah. Yani ölü piksel var. Ekran çalışıyor genel olarak. Bu sorun dan dolayı, ekranın dokunmatiği arada donuyordu sadece. Bundan dolayı hemen patlak vereceğini düşünmüyorum. Telefonun bir sıkıntısı yoksa, uzun süre daha kullanırım diyorsanız, değiştirin gitsin. Belli olmaz nerede patlak vereceğini bilemeyiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt

    Sarı leke şuanda belli belirsiz çok sorun teşkil etmiyor ama hızlı ilerlerse sorun olacak. En iyisi biraz beklemek iyice ilerlerse servis yada iyi bir tamirci araştırmam gerekecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit_dark kullanıcısına yanıt

      , hocam sizin şarj etme süreniz kaç saat? Orjinal adaptör mü yoksa başka adaptör mü kullanıyorsunuz? Benim cihazı ampera programından kontrol ettiğim de 1300 lü bir değer görüyorum.(hızlı şarj oluyor, yazıyor) Huawei orjinal adaptörü. Kablo 2.4a destekliyor.(ugreen) aynı adaptör ile, Mi a2, 2000+ üstüne çıkıyor. Şimdiden teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt

    Açıkcası cihazı 2 senedir kullanıyorsam hep orjinal Adaptör le şarj ettim. Gece takarım hep sabaha kadar şarj olurdu. Şimdi iş te çok telefonla uğraşıyorum yetmiyor powerbank almak yerine hata yaptım Çin malı syrox şarj aleti aldım işte onu kullanıyorum hızlı şarj yazıyor ama üstündeki değerler çok fazla onu verdiğini kesinlikle düşünmüyorum. Batarya artık çok daha hızlı eriyor %15 sonrası zaten hemen bitiyor. Orjinal den şaşmamak lazım..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeze merhabalar,

    huawei mate 20 lite telefonum sürekli olarak tuş kilidine geçiyor doğru düzgün kullanamıyorum bu sorundan dolayı, bu sorun donanımsalmıdır yoksa başka bir sebebi varmı? baya araştırdım şikayet var haricinde bu tarz sorunla karşılaşan görmedim. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

  • Okuyan herkese merhaba. Önemli bir sorum olacaktı. Yeni telefon aldığım için bu telefonu anneme vereceğim ama cihazda bildirim sorunu var. Bildirimler bazen sessiz olarak geliyor. Ayarlar ve bildirimlerden baya kurcaladım ama pek etkili olmuyor. Bazen birdirim sesi geliyor bazen gelmiyor. Cihazı fabrika ayarlarına getirsek yada sıfırlasak düzelir mi?
    Ayrıca bu sorun Android 10'a geçince başladı. Onun öncesi yoktu.

    ++ Bu sessiz bildirim sorunu WhatsApp ve İnstagram da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunwq -- 19 Ekim 2021; 12:26:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 2-3 gündür whatsapptan gelen mesajlarda bildirim sesi çıkmıyor. Ne yaptıysam düzelmedi.

    Emui 10.0.0.290 versiyonu yüklü ve güncel olarak görünüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

    Mobilden yazdığım için konu içi arama yapamadım, kusura bakmayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba yakın zamanda Batarya değişimi yaptıran oldu mu? Batarya yarım gün dayanıyor %15den sonra zaten çok hızlı eriyor. Orjinal serviste değiştirsem mantıklı olur mu? Yada internetten güvenilir yer bulursam kendim alıp bir tanıdığıma taktırabilirm. Fikir verebilecek olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit_dark kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı konuyu merak ediyorum. Muadil ler gayet uygun. Deji de iyi gibi ve uygun. Yani orjinal olmadan bunu alsak taksak nasıl olur acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Çok ölümcül olmayan iki sorunum var. Bilginiz varsa sevinirim.

    Birinci sorun, YouTube. Video izlerken nadir oluyor. Ama ilk defa videoyu açınca daha sık oluyor. Video, yeşil ekran oluyor, bozuk TV gibi yani. Uygulamayı kapayıp açınca veya başka videoya geçip, dönünce düzeliyor. Anlam veremedim.

    İkinci sorun, donma. Google da çok oluyor. Haber sayfasında geziyorum mesela, görüntü donuyor. Ana ekrana dönüp tekrar uygulamaya geçince normal çalışıyor. Chrome da bile, bunu yazarken oldu. Yazıyı yazıyorum, klavye de görünüyor ama, chrome sayfası donuyor. Dokununca haraket falan etmiyor. Alta alıp, tekrar açınca sorun gidiyor.

    Bu tarz sorunları yaşayan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt

    İlk sorunu ben de yaşıyorum. O esnada video kalitesini 480p'den 1080p'ye yükseltiyorum ve düzeliyor. Sebebini ben de anlamadım.

  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt

    YouTube sorunu için ayarlar>uygulamalar>uygulamalar>youtube>devre dışı bırak sonra da etkinleştir yap youtube versiyonu düştü sorun kalmadı. Sorun sanırım youtube uygulaması kaynaklı ileride sorun yaratmayan bir güncelleme çıkar sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 5 Ocak 2022; 1:52:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Yardımınız gerek. Telefon durduk yere kapandı ve açamıyorum.


    Telefonum %70 civarı şarjı varken bir anda kapandı. Açma tuşuna bastığımda Huawei powered by Android kısmı geldi ve öylece kaldı. Biraz araştırdım "box"lardan ve sıfırlamalardan bahsedilmiş. Telefonun içindekileri silmemem gerekiyor ve telefon hiçbir şekilde recovery mode menüsünede geçmiyor. USB ile bilgisayara taktım ve herhangi bir şekilde algılama yok. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mı?

  • karmaşık K kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkürler. Denedim fakat yine aynı sıkıntı devam ediyor. Ölümcül bir sorun değil zaten. Bakalım düzelir belki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5burak5 kullanıcısına yanıt

    Merhaba ben Huawei mate 20 lite kullanıyorum tv ye kablolu bir şekilde görüntü ve ses aktarımı yapmam mümkün mü acaba bunun hakkında bilginiz var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.