Şimdi Ara

Huawei Mate 50 serisi Eylül ayında çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei tarafında zorlu koşullar devam ederken firma, yeni amiral gemi telefonları üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu bağlamda geliştirilen Mate 50 serisi yakında tanıtılacak gibi görünüyor.

    Huawei, son olarak Ekim 2020 tarihinde Mate serisini, Mate 40, 40 Pro ve 40 Pro Plus modelleriyle güçlendirmişti. Aradan geçen iki yılın ardından bu Eylül'de, Mate 50 ailesi yine üç model ile birlikte piyasaya çıkacak: Mate 50, Mate 50 Pro ve Mate 50 RS.

    Mate 50'de 5G olmayacak

    Mate 50 ailesinin Kirin 9000s ile birlikte tanıtılması bekleniyor ancak Snapdragon 888 yongasını da görebiliriz. Serinin önceki modellerindeyse Kirin 9000 kullanılmıştı. Performans tarafında ne gibi kazanımların olduğu henüz bilinmiyor fakat yonganın sadece 4G desteği sunması bekleniyor. Zira ABD ambargosu nedeniyle Huawei'nin 5G modemlere erişimi kısıtlanmıştı.

    Öte yandan Mate 50 serisinin tasarım görselleri de ortaya çıkmış durumda. Mate 50 ve Mate 50 Pro'nun bulunduğu söylenen görüntüde cihazların arka tasarım ve kamera kurulumu görülüyor. Bununla birlikte Huawei Mate 50 ailesinin Harmony OS 3.0 ile tanıtılması planlanmakta.



    Kaynak:https://www.gsmarena.com/huawei_mate_50_series_coming_in_september_with_kirin_9000s-news-55229.php







  • 5G amiral gemisi telefonlar ile aynı fiyattan piyasaya çıkacaktır. Ne yazık ki alamayacağım kadar pahalı cihazlar ki alacak param olsa bile 5G desteği olmadığı için almazdım. Mate 10 Pro ile gittiği yere kadar yola devam.

  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    5G olsa ne olacak Allah için Türkiye 5G gelmesi kafadan 5 yıl diyelim. (Herşeyin oturması) kaldı ki operatörler hala 10 gb veriyor. 100 gb ve üzeri uygun fiyat yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mate serisi ayrı bi güzel gerçekten, Bakalım nasıl olacak.

  • Mate10 dan beri kullanıyorum...çok memnundum mükemmel donanıma sahiplerdi..Su anda yaklaşık 1 yıldır Mate40pro kullanıcısıyım ancak hala android 10 da kalması ve google servisleri yüzünden oldukça kızdığım zamanlar oluyor.
    Memnuniyet seviyem her geçen gün düşüyor..Ve artık bu sebeblerden dolayı huawei mate5000 bile çıkarsa kullanmayı düşünmüyorum.

  • Mate 40 pro kullanıyorum. Mükemmel

    Mate 50 pro ise xmage ile neler sunacak bilmiyorum ama gelince bir inceleme yapıp karar vericem almak için bence buda çok dolu bir cihaz olacak gibi.

  • İsterse 5G Türkiye'ye hiç gelmesin. Bu çağda 4G telefon, 5G telefon fiyatına alınmaz. E tabi bir de artık dünya küçük. Paramaribo'da bile ekranda 5G yazısını görmek ülkem adına üzülmeme yetmişti.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.