Şimdi Ara

Huawei Mate 70 serisi Eylül’de geliyor: 'iPhone 16’dan güçlü olacak'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei Mate 70 serisi Eylül’de geliyor: 'iPhone 16’dan güçlü olacak'
    Huawei, Mate 60 serisiyle birlikte yakaladığı anavatanı Çin’de devasa bir büyüme yaşamış ve uzun bir süre sonra ilk defa son çeyrekte ülkenin en çok satan ilk 5 firması arasına girmeyi başarmıştı. Öte yandan firmanın bir süredir yeni nesil Mate 70 serisi üzerinde de çalıştığı biliniyor. Şimdi ise bu serinin muhtemel çıkış tarihi için yeni bilgiler paylaşıldı.



    Huawei Mate 70 serisi Eylül’de geliyor



    Huawei Mate 70 serisi Eylül’de geliyor: 'iPhone 16’dan güçlü olacak'
    Çinli teknoloji devi daha önce Mate 60, Mate 60 Pro, Mate 60 Pro+ ve Mate 60 RS Ultimate modellerini tanıtmıştı. Şimdi ise Smart Pikachu adlı bir Weibo duyumcusu Mate 70 serisiyle ilgili daha fazla bilgi paylaştı. Huawei'nin Mate 70 serisini Eylül 2024'te Çin'de piyasaya sürmeyi planladığını iddia ediliyor. Bu, Mate 60 serisinin çıkış çizelgesiyle de uyumlu.



    Ayrıca Bkz.Snapdragon 8 Gen 4 çok daha erken tanıtılabilir: İlk model sızdırıldı



    Duyumcu ayrıca yaklaşmakta olan Mate 70, Mate 70 Pro ve Mate 70 Pro+ modellerinin Apple iPhone 16 serisinden "daha güçlü" olacağını da söylüyor. Ayrıca şirketin 1 inçlik yeni bir cihaz üzerinde de çalıştığı söyleniyor. Açıkçası “daha güçlü” teriminden neyin kastedildiği tamamıyla belirsiz. Burada kasıt işlemci ise bu pek olası durmuyor ancak belki de kamera tarafına atıfta bulunuyordur. Daha net bilgiler için biraz daha beklememiz gerekecek. Ek olarak 1 inçlik cihaz söylemi de açıkçası Huawei’nin Mate 70 serisinde 1 inçlik bir kamera sensörü kullanacağına işaret ediyor. Benzer iddialar P70 serisi için de bulunuyor.









  • Çağ dışı işlemcisiyle mi a18 pro işlemcisinden güçlü olacak :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kamera da başarili olabilirsin,ama işletim sistemine halen alişik olmayan kararsiz kalanlar var.Anroid olsaydin ezip gecmiştin yazik oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    önemli olan gücü değil, işlevi. Huawei cihazları yıllarca gayet akıcı çalışabiliyor. arayüzü de gayet güzel.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Çin'de bu problem değil. Huawei de şu an yerele oynuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2012 yılından beri Android kullanan biri olarak Huawei P60 Pro ile Harmony OS işletim sistemine (EMUI) geçtim bir aya yakın zamandır kullanıyorum. İşletim sistemi şuan için kusursuza yakın çalışıyor diyebilirim. Google uygulama yasaklarını da kendi store'da bulunan (Appgallery) Gbox ile sorunsuz kullanabiliyorsunuz. Hatta Gbox ile Google Play yüklenebildiğinden Google Play uygulaması içinde bulunan birçok uygulama Harmony OS işletim sistemine yüklenebiliyor. Telefonun kamera özelliklerini bilenler biliyordur sanırım anlatmaya gerek yok. ABD, Huawei'ye ambargo koyması Huawei'nin kendi eko sistemini kurmasını hızlandırdı bana göre.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Google play bir şekilde kuruluyor kurulmasına da uzun vadede kullanıcılar sıkıntı yaşıyor. Navigasyon stabil çalışmıyor bildirimler zamanında gelmiyor üyeliklerde problemler oluşuyor gibi birçok şikayet okudum..

  • lansker kullanıcısına yanıt

    Bende p9 vardı 2016 da ilk çıktığında almıştım 4. Senesinde çöp olmuştu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

    Şans işi evde Mate 20 lite var 2018in telefonu hala sağlam kullanılıyor

    Keza p7 çok eski bir model hala stabil çalışıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önü kesilmese ambargo yemese belki en iyisi olma yolunda gidiyordu. Ancak şu an sadece çinde en iyisi olur. Tonla sorunu ve eksikliği varken en iyisi olacakmış diye boş haber yapmak ayrı, bunu yayınlamak ayrı uyanç. Ayrıca zaten pro modelini üretiyorsun, pro+ ne yani :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.