Şimdi Ara

Huawei P20 [ANA KONU] HarmonyOS Güncellemesi Alacağı Duyuruldu !!! (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
35
Favori
222.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bize de hayırlı olsun demek düşer :) güle güle kullanın. P20 konusu çok aktif olmasa da yine deneyimlerimizi paylaştık :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt

    eyvallah hocam. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam yeni telefonunuz. P20den sonra nasıl geldi yeni telefon. Eksik bir şey hissettiğiniz var mı? 12 yerine 11 i bütçe dolayısıyla mı tercih ettiniz?
  • Selam dostlar. Ben güncellemeleri kapatmıştım. Telefon aldığım haliyle duruyor. Android 8 ve emui 8. Güncellemek istediğimde sadece emui 9 çıkıyor. Android veya emui 10 çıkmıyor. Şimdiye çoktan gelmesi lazım değil miydi? Hem hicare den hem de telefondan kontrol ettim bu arada.
  • RandomT R kullanıcısına yanıt

    eyvallah hocam. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. video performansını bence android ve ios olarak ayırmak lazım. yağ gibi akıcı video performansı olduğunu söyleyebilirim. video esnasında zoom yaparken görüntü de titreyerek yakınlaştırma olur ya bunda öyle bir şey yok. akıcı bir şekilde zoom yapıyor. işitsel zoom'da yapıyor. yani görüntüyü ses çıkaran canlıya zoom yaparken mikrofonlar o yönden gelen sese fazla odaklanıyor. kamera performansı özellikle video performansı p20 modeline göre oldukça önde hocam.

    pil performansı da iyi derece de. şöyle ki p20'yi 2 günde 1 defa şarja takıyorsam iphone 11'i 3 günde 1 takıyorum. normal kullanımda tasarruf modu kapalıyken 72 saat bekleme ve 7 saat ekran süresi verirken, %15-20 arası pil kalıyor. p20'de pil %20'ye geldiği zaman çok çabuk düşüyor pil. bunda öyle olmadı. 5ghz wifi problemi vardı p20'de bunda yok. ekran tarafında da bir problem yok.

    eksik olarak önemli bir şey hissetmedim, sadece foto video ve diğer dosyaları telefona atarken 3. parti uygulamalarla bu işi çözdüm. itunes denen şeyi bir türlü sevemedim. bir türlü adam gibi yapmadılar şu programı.


    baştan 12 mini düşündüm pili düşündürdü. hem o parayı verene kadar 12 al daha iyi dedim kendi kendime. kendimi de fiyat konusunda çok fazla zorlamamak adına, en mantıklı ios cihaz olan iphone 11'i tercih ettim.





  • hrn001 H kullanıcısına yanıt

    hpcam büyük ihtimalle andorid 9'u yükledikten sonra gözükür. siz android 9 sürümünü yükleyin hele.

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Üstad Android 9 olarak görünmüyor. Sadece emui 9 var. Aynı paket mi oluyor?
  • hrn001 H kullanıcısına yanıt

    tamam işte hocam o emui 9 içinde android 9 var. güncelleme detaylarını okuyun anlarsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 3 Ocak 2021; 15:24:56 >
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Peki üstad son sorum. Dosyalar şifreler vs etkilenmez değil mi? Hard reset yaparak tavsiye ediliyor ama uğraşmak istemiyorum.
  • hrn001 H kullanıcısına yanıt

    telefonun şarjı %30'dan aşağıdaysa güncelleme yapmıyor. sen her ihtimale karşı hi suite ile yedek al. öyle güncelle bence. ben hiç bir zaman problem yaşamadım ama olmayacağı anlamına da gelmiyor maalesef.

  • .185 sürümü gelmiş arkadaşlar. Sabah HMS den onaylama bildirimi de geldi. Gizlilik sözleşmesi yenilenmiş. Bilginiz olsun.

    Güncelleme Kasım yamasini içeriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.0.0.185 numaralı güncelleme geldi. Güncelleme içeriği olarak 2020 Kasım güvenlik yaması ve sistem güvenliğini artırmaktır. Günceleme boyutu 275 mb


    Huawei P20 [ANA KONU] HarmonyOS Güncellemesi Alacağı Duyuruldu !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mate 10 pro lara da düşer inşallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar . yakın zamanda p20 almayı düşünüyorum. xiaomi cihazlarda güvenlik uygulaması içinden cihazın sensörleri ve ön kamera arka kamera vs. çalışıp çalışmadığını kontrol edebilceğimiz biyer var.başlatınca cihaz kendi kendine kontrol ediyo. huaweide böyle bir şey varmı bide alırken özellikle kontrol etmem yada satıcıya sormam gereken bişey varmı ne bilim çabuk bozulan biyeri vardır kronik sorun filan . teşekkür ederim şimdiden.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nedim.gunaydin

    merhaba arkadaşlar . yakın zamanda p20 almayı düşünüyorum. xiaomi cihazlarda güvenlik uygulaması içinden cihazın sensörleri ve ön kamera arka kamera vs. çalışıp çalışmadığını kontrol edebilceğimiz biyer var.başlatınca cihaz kendi kendine kontrol ediyo. huaweide böyle bir şey varmı bide alırken özellikle kontrol etmem yada satıcıya sormam gereken bişey varmı ne bilim çabuk bozulan biyeri vardır kronik sorun filan . teşekkür ederim şimdiden.

    Başka telefona yönelin derim. Kronik sorunu yok şuan telefonun ama 2 seneyi geçti. Güncelleme almayacaktir pek. Fotoğraf performansı iyi, video performansı fotoğrafa göre bir tık düşük.


    Dediğin olay destek uygulamasında var. Destek/sorun giderme bölümünden telefonu kontrol edebilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mikailc78 kullanıcısına yanıt

    hocam görüşünüz için teşekkür ederim p20 aldım . ufak telefon istediğim ve para kısıtlı olduğu için fazla seçeneğim yoktu s8,iphone se(1.nesil)ve p20 arasında kalmıştım p20de karar kıldım .güncelleme olayına okadar takılmıyorum .cihaz stabil hale geldikten yada ekstirim özellikler gelmeyecekse güncelleme verselerde olur bana göre .2nci yıldan sonra cihazlarıma root rom atma gereğiduyuyorumhep pil ve performans azalmasından dolayı eski versiyonlara dönüyorum .firmalar malesef güncellemelerle iyi hale değil daha kötü hale getiriyolar cihazı malesef. henüz 2 gün oldu ama cihazdan memnunum şuanlık.

  • Nedim.gunaydin N kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun güle güle kullan. kullanmadığın uygulamaları devredışı bırak. chrome yerine brave tarayıcısını öneririm.


    sağlık gibi uygulamaları appgallery den güncelle. petal search falan kullanır mısın bilmem. kullanmazsan güncelleme kalsın öyle.


    ayarlar/pil/uygulama başlatma bölümünden gereksizlerin arkaplanda çalışmasını durdurabilirsin. unutma, eğer whatsapp gibi uygulamaları da durdurursan programa girene kadar bildirim alamazsın.


    iyi günlerde kullan.

  • Nedim.gunaydin N kullanıcısına yanıt

    bu telefonun eski bir kullanıcısı olarak kullanırken şunu fark ettim. diğer andorid telefonlar gibi belli bir zaman sonra yavaşlamıyor, ilk günkü kararlılığını koruyor. iyi günlerde kullanın.

  • teşekkür ederim .dediklerinizi yaptım faydası oldu.şuanlık 2 ufak sorunum var .birincisi cihaz boştayken mesela gece yüzde 90 sarjla bırakıyorum sabah yuzde 7 8 gidiyo wifi filan kapalı olduğu halde belki zamanla oturacaktır pil ma şuanlık böyle 2mcisi ekranın ortasından aşağıya kaydırınca ai search açılıyo bunu kapatma yada farklı bir işlem atama yapılabiliyormu.

    evet umarım cihaz ilk günki staqbilitesini korumaya devam eder.

  • Selamlar dostlar. Bugün telefon sürekli kapanıp açıldı 5 dakikaya bir. Kullanırken kapanmıyor ama ekran kararınca kapanıp açılıyor. Yazılımsal mı donanımsal mı bilemedim. Tüm güncellemeler tam. Kimisi power tuşu demiş. İlla format mı atmak gerek önce? Var mı öneriniz?
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.