Şimdi Ara

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
18
Favori
52.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • B a t h o r y kullanıcısına yanıt

    Pro max alırsan satacağın zaman değerinde satarsın, Zaten Apple markasının en büyük avantajı bu telefon kirliliği yok yazılım konusunda stabil kendi içinde, P60 Pro her bakımdan üstün bence video ayrı tutabiliriz ama burada İphone daha iyidir diye düşünüyorum.


    Bildirim sorunu var gördüğüm kadarı ile ama whatsapp üzerinden konuşursak bir sıkıntı yaşamadım hiç banka uygulamaları vs kullanırkende aynı şekilde sadece instgramda yaşadım bildirim sorunu genel olarak.

  • Yurtdışında yaşadığım için Garanti bankası ile çok büyük bir sorunum oldu,

    Telefon ile müşteri hizmetlerine bağlanmak istedim ve telefonuma gelecek bildirimi onaylamamı istemediler. Huawei olduğu için bu bildirimi alamadım ve aynı dakika telefondan vazgeçip telefon almaya gittim.

    Iphone 14 pro kullanıyorum şu an, artık bildirim veya garip sorunlar tarihe karıştı. Kullanım kolaylığı olarak p40 pro plusumu arıyorum fakat artık telefonu değiştirmek için zorladı beni.

    İlgilenen için, Türkiyeye yolladım telefonu, şu an bir arkadaşımda 12.000 tl ye satıyor bilginiz olsun.

  • Merhaba, iyi bayramlar.


    P30 Pro ilk çıktığında alıp kullandım, çok memnun kaldım. Sonrasında birçok farklı model kullandım ama hep onun kamerası ve bataryasını aradım. Şimdi P40 Pro almak istiyorum. Bu konuda bazı endişelerim var, google servisleri ve bildirimler gibi. Telefondaki bütün rehberim google hesabıma kayıtlı. Google kuranlar olmuş sanırım ama birçok kişide kuramamış, acaba şu an bu konuda durum nedir?



    Birde işlemcisinin benchmark puanları, günümüz telefonlarının çok gerisinde kalıyor. Günlük kullanımda hissedilmez muhtemelen ama, sizlerin yorumlarını nedir?

  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    İşlemci kafaya takılacak bir konu değil bu telefon için, Çok fazla üst seviye oyun oynuyorsan bilmiyorum ama bunun dışında herhangi bir konuda acaba dedirtmez.


    Google kuran var yabancı kaynaklarda ama çok fazla uğraş gerektiriyor sanırım herkesin uğraşacağı işler değil yanlış yapılacak adımlar sıkıntı yaratabilir, Bunun dışında İncelemelerde iki sistem var birincisi Gbox diğeride Gspace, Bu uygulamalar kendi içlerinden google uygulamalarına giriş yapmanı ve sorunsuz kullanmanı sağlıyor.


    Lakin google üzerinden numara taşıması mümkünmü bilmiyorum, Eğer Yine bir Huawei telefondan geçiliyor ise numaralar veya Whatsapp yedekleri konusunda sıkıntı olmaz, Lakin bunun dışında yedek çekme konusunda sıkıntı olacaktır... Tabi telefonu kurarken bir uygulama ile önceki telefondan tüm verileri aktarma seçeneği oluyor ben öyle yapmıştım sorunsuz halletmişti, Whatsapp yedekler hariç.


    Whatsapp ve diğer kullandığım uygulamalarda herhangi bir sıkıntı hiç yaşamadım bildirim konusunda, Sadece İnstgram'da var bu durum gözlemlediğim kadarı ile diğerlerinde çok ender olabilir, Lakin Yoğun instgram kullanımı varsa can sıkabilir, Mesajların geç gelmesi bazen uygulamaya girdikten sonra gelmesi gibi vs.





  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Bildirim konusu sadece instagram ise sorun olmaz benim için.


    P30 pro da batarya çok iyidi. Gece %100 bırakırdım sabah %100 alırdım. Siz ne kadardır kullanıyorsunuz ve batarya durumu nasıl acaba şu an?

  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    Ben uzun bi süre önce sattım hocam cihazı, Batarya konusunda memnundum açıkcası, Kullanıcıların çoğuda sizin gibi geceden sabaha aynı şekilde performans alıyordu bu cihaz ile.

  • P60 Pro alasım var bu ara iyice, Resmi olarak gelen en iyi komple model bu kamera odaklı olarak, Kamera taşımak filan istemiyorum artık yoksa set bile alınıyor bu paralara ama işte.

  • Dün P40 Pro aldım. Gece, eski telefon ile phone clone uygulaması ile herşeyi aktardım. Geceden sabaha neredeyse şarjı %20 eksildi. Bunun sebebi ne olabilir?

  • P40 Pro ve Mate 40 Pro aldım.

    ve %

    P40 Pro da en fazla 5 saat ekran süresi alabiliyoruz, çok az değil mi? Bi anormallik olduğunu düşünüyorum. Mate 40 Pro da ise en fazla 6 saat. Telefonları 2-3 kere hard reset attık ama düzelmedi. Bazı izinleri, otomatik açmaları kapattık maalesef sonuç aynı. Sağlıkları %88 ve 95

  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    Ekran süresi derken sarjı mı bitiyor o sürede yoksa telefon daha fazla kullanmanı engellemek için kısıtlıyor mu ?


    Kısıtlama varsa ayarlarda dijital denge diye özellik var onu kapatırsan düzelir yada kullanımına göre kişileştirebilirsin.


    Sarj bitip kapanıyorsa bataryasında sorun olabilir.

  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Bunun sebebi phone clone ile telefonu kurmanız temiz kurulum yapmanız gerekiyor şarjı etkilememesi için sıfırdan kuracaksınız uygulamaları

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Hiç düşünmeden al 😉

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam. Telefonumun ekranı çatladı. Sağ üstten sol alta carpraz bir kılcal çizik şekilde. Ekran tamamen sorunsuz ve renk bozukluğu vs. hiçbir problem yok. Garantim bitti. Bu ekranların tamamen değişmesinden ziyade sadece üstteki cam bölümünün değiştirilebildiginden bahsettiler. Böyle.bir işlem yaptıran var mı. Yetkili servis ekran ücreti 4200.tl görünüyor. Çözüm adına öneri yapacak bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt

    Aldım aldım bi daha o kadar para veremem zamlarla diyerek almış bulundum hocam 

  • ridvan79 kullanıcısına yanıt

    Hocam bende öyle düşündüm, hard reset attım fakat durum aynı

  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt

    Ayarlardan pile gelip ordaki ekran seçeneği hocam. 8 saat alanlar var, bende p30 pro ile 7 saat rahat alıyordum şimdi 5 saat alıyor.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ☺️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Hard resetin üstüne uygulamalari phone clone ile yedekten kurmayın sorun burdan kaynaklanıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt

    Hocam phone clone yaptıktan sonra şüphelendim ve sonrasında hard reset attım ama yanlış anlaşılma olmasın, hard resetten sonra phone clone yapmadım. Fakat sorun devam ediyor.

  • Cuma günü sanırım akşam saat 21:00 gibi %100 şekilde fişten çektim yeni aldığım P60 Pro'yu, Şuan pazar saat 10:30 %21 ama ekran süresi sanırım en fazla 6 saat görür gibi cihaz, Eski performansları beklememek lazım bu konuda.

  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.